Отговори
# 360
  • в очите на дъщеря си
Изгледах няколко пъти фрагмана и ми се струва,че Дефне и Йомер ще са в някаква стая ама какво ще правят там ще разберем другият епизод.

И аз това гледах. Ама Дефнето на нещо като легло ми се струва че е седнала.................представя ли си , истина ли е? newsm78

Струва ми се обаче, че някой ще ги прекъсне и няма да има цуни -гуни.

# 361
Изгледах няколко пъти фрагмана и ми се струва,че Дефне и Йомер ще са в някаква стая ама какво ще правят там ще разберем другият епизод.
Мммм дааа представяне било Joy

# 362
Не ми се вярва да е представа.

# 363

Абе те до там да стигнат, майната й на целувката  Mr. Green Ще стопят още ледовете  Laughing

# 364
  • Още у мъглата ...

Абе те до там да стигнат, майната й на целувката  Mr. Green Ще стопят още ледовете  Laughing

smile3521

Ама гледай как обстоятелствата ни променят  Laughing До преди 2-3 серии викахме, хайде целувка, целувка, а сега дори и една усмивка или хубави думи, пък не дай си боже погалване и вече ни е достатъчно Laughing Joy Joy

# 365
Defne: Bluff as much as you want.But I will win, I believe my power..
IZI: Don't be so sure!

Охооо, войничка ли си обявиха  Mr. Green

# 366
  • Още у мъглата ...
Defne: Bluff as much as you want.But I will win, I believe my power..
IZI: Don't be so sure!

Охооо, войничка ли си обявиха  Mr. Green

То не че е сигурно, че точно двете си приказват и си казват една на друга тези думи  Laughing Joy Joy Joy

Ама, ако си обявят, знаем коя ще спечели  Party Party Party Party

# 367
То и тая патка знае кой ще спечели ама нека се бута Joy щом си вярва Joy

Бе то и за разговора между Синан и Дениз си мислехме че не е така ама ето че е Joy

# 368
  • Още у мъглата ...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Рускините: Сценаристите на сапун Joy Омер целуна Дефне чак в 13-та серия, а тази коза веднага Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

# 369

Рускините: Сценаристите на сапун Joy Омер целуна Дефне чак в 13-та серия, а тази коза веднага Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия кво се напрегат, къде я е целувал па той  ooooh! Joy Хубавичко стисна устни и после я отблъсна  Mr. Green

# 370

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия кво се напрегат, къде я е целувал па той  ooooh! Joy Хубавичко стисна устни и после я отблъсна  Mr. Green
Нема значение Joy щом е бил там - виновен е хахаха

# 371
Някой да напомни на рускините, че Йо засмука Дефне още от 1вата среща  Laughing  Да спрат и те да мрънкат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 372
  • Още у мъглата ...
Някой да напомни на рускините, че Йо засмука Дефне още от 1вата среща  Laughing  Да спрат и те да мрънкат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нек си мрънкат и те са толкова много "зарадвани" от присъствието на бившата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 373
  • Още у мъглата ...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия кво се напрегат, къде я е целувал па той  ooooh! Joy Хубавичко стисна устни и после я отблъсна  Mr. Green

Ми виновен е, я   Naughty Къде е тръгнал по барове с нея  Whistling Whistling Mr. Green То по баровете те такива работи стават  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 374

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия кво се напрегат, къде я е целувал па той  ooooh! Joy Хубавичко стисна устни и после я отблъсна  Mr. Green

Ми виновен е, я   Naughty Къде е тръгнал по барове с нея  Whistling Whistling Mr. Green То по баровете те такива работи стават  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Еле па след тия шотчета дет метнаха Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт