Отговори
# 375
  • Още у мъглата ...

Рускините: Сценаристите на сапун Joy Омер целуна Дефне чак в 13-та серия, а тази коза веднага Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Тия кво се напрегат, къде я е целувал па той  ooooh! Joy Хубавичко стисна устни и после я отблъсна  Mr. Green
Нема значение Joy щом е бил там - виновен е хахаха

Ми виновен е, я   Naughty Къде е тръгнал по барове с нея  Whistling Whistling Mr. Green То по баровете те такива работи стават  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Еле па след тия шотчета дет метнаха Joy Joy

Мани  ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 376
  • Още у мъглата ...
Ай, отивам да си гледам на преговор Йомковите погледи  Laughing Party Party Party Party Party

Лека ... например Laughing Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 377
Лека, Габи  Hug
Аз ще си гледам половината серия, дето я пропуснах  ooooh!

Много благодаря на Ирка за превода  bouquet и на всички ви за разясненията  bouquet  bouquet

Лека нощ, сладурки  Heart Eyes

# 378
# 379
Изгледах няколко пъти фрагмана и ми се струва,че Дефне и Йомер ще са в някаква стая ама какво ще правят там ще разберем другият епизод.

И аз това гледах. Ама Дефнето на нещо като легло ми се струва че е седнала.................представя ли си , истина ли е? newsm78

Струва ми се обаче, че някой ще ги прекъсне и няма да има цуни -гуни.

за края на фрага говорите ,нали  Peace аз си мисля,че ще е представа на Дефо...някак като в мъгла ми се вижда...тези бели дивани къде ги има  newsm78

# 380

видяха ниския рейтинг и започнаха да ни зарибяват с цуни-гуни,сен севийорум  Crossing Arms досега де спаха  Naughty
хубав е фрага иначе  Joy Joy Joy Joy  Heart Eyes

# 381
Хади добро утро,поспаланки  Hug Hug Hug Hug Hug

Да сложим кафенце за събуждане и шоколад за оправяне на вкуса от Шоколадка  Joy Joy Joy  нали знаете-болка от любов се лекува само с любов...та и ние така  Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 382
Добро утро  Hug
Брей,чак се очудих снощи на себе си колко бързо ме раздразни Шок.Направо у шокове бях.  Laughing

# 383
Добро утро  Hug  Hug  Hug

Ани  Hug, Вани  Hug

Вани, и мен ме издразни,  и то не толкоова тя, колкото поведенето на Йо към нея - хем "стой настрани", хем приема авансите  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire Ако ще воюват двете, май ще се задържи повече от 2 серии  Mr. Green

Лек ден, сладурани  Laughing

# 384
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Диди, Hug Heart Eyes Вани, Hug Heart Eyes Ани, Hug Heart Eyes

И тук да рипна за рейтингО...първи сме... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 385
  • Керодиспансера
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug
Голям зор, докато ви изчета  ooooh! преполовили сте и новата тема  Mr. Green

Ирка Hug благодаря за новото дворче и преводите он лайн  Heart Eyes newsm51

Много хубав втория фрагман на Ягодките,  което ме навежда на мисълта, че много хубаво, не е на хубаво  Thinking

Спокоен уикенд ви желая  Hug Heart Eyes Hug

# 386
Еми първи сме. Втора седмица вече. Този път преднината е доста убедителна.
Бу, какво стана? Нали нямаше как да катурнат карагюла???
Или пак е нямало ток  Joy hahaha Joy
Явно невинаги усещаш нещата Simple Smile

# 387
добро утро и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug
 newsm44 newsm44 отвяхме Карагюла и рейтинга
Тотал: 8,09
АВ: 8,36
АВС1: 9,01

# 388
Изгледах няколко пъти фрагмана и ми се струва,че Дефне и Йомер ще са в някаква стая ама какво ще правят там ще разберем другият епизод.

И аз това гледах. Ама Дефнето на нещо като легло ми се струва че е седнала.................представя ли си , истина ли е? newsm78

Струва ми се обаче, че някой ще ги прекъсне и няма да има цуни -гуни.

за края на фрага говорите ,нали  Peace аз си мисля,че ще е представа на Дефо...някак като в мъгла ми се вижда...тези бели дивани къде ги има  newsm78
Rolling Eyes някой си мислят че е хотелска стая, други пък смятат че тя е в болница нали е болна, но според мен някой си представя. Ще видим и другия фраг в Понеделник

# 389
  • Под Сините камъни
На мен тая па ми мяза мноу на Яса ...само дет са с различен цвят на косите  Mr. Green
и на мен кат близначки са
А сега здравейте  Hug Hug Hug изчетох ви най сетне

Общи условия

Активация на акаунт