Отговори
# 225
  • София
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче, какво си казаха пред асансьора?
Айде влизай - Омер
Няма да вляза, вие отивайте, аз ще чакам следващия

# 227
Добре и какво сме се напрегнали всички, при положение, че Йо си е лудо влюбен в Дефне  Laughing  Joy
Като гледам другия епизод ще е само покрай нея  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 228
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.
Стига ма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама как се палите, направо много се смея  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 230
На тая бившата мога да и пожелая успех ама няма да стане.

# 231

той изненада ли се или така ми се струва  Rolling Eyes

# 232
Сериала по принцип не влиза в драма,така че не мисля,че ще е толкова драматично ,както казва Бу  Peace

# 233
  • Още у мъглата ...

Спешъл за Ани, че била изтървала момента  hahaha hahaha hahaha

Аз няма го отварям  Naughty Даже и при преговора ще го прескачам  Crossing Arms Whistling Whistling

# 234
  Е как остава и ще работи за тях ???Кой я е канил и назначил на работа???
  Като в сериал  ooooh! Появява се  бившето ( измислено) гадже на една вечеря с класа , после коктейл , остава да преспи у шефа и хоооп . Хем се урежда на работа , хем никой нищо не може да и каже . Йомко гледа кат пребозал но пък и дума не може да  обели .... Сега остава и на Дефнето един от детската градина да и измислят  ooooh! Mr. Green с пълни права в нейния живот  hahaha hahaha hahaha

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Шок(о) ако още малко я държат да дразни Дефне,може и Дениз да я отмъкне за неговата фирма.  Crossing Arms
Галиба и аз така ги виждам нещата, ще работи при Дениз  Thinking

# 236
За новата тема  bouquet Девойки не забравяйте, че ще се появи Дениз на хоризонта и ще види Дефне отново. Ееее тогава Йомер и ески севгили ще забрави, и всичко. Синан ме дразни  Peace бута му я на Йомер в ръцете тая, а и за съдружието колко е сигурен, че ще убеди нащият човек. За Ясемин съм на кантар, според мен, ще излезе положителен образ накрая, заради Исо. Много ми стана жал за Дефне  Thinking

# 237
Даже му каза, че щяла да го накара да забрави другата  ooooh!

значи все пак е разбрала,че има друга  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out тъпачка  Crossing Arms

# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе някакви договори носеше тя, ама аз не можах да разбера

# 239

Общи условия

Активация на акаунт