Отговори
# 240
  • София
Ирче, какво си казаха пред асансьора?
Айде влизай - Омер
Няма да вляза, вие отивайте, аз ще чакам следващия

Много двузначна реплика. Peace

Жал ми е, но така е в живота. 14-ти епизод завърши със съсипан Йо, който също имаше сълзи в очите докато гледаше с надежда към прозореца. Сега е ред на Дафне.

# 241
  • Още у мъглата ...
Ама как се палите, направо много се смея  hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy А па теб не те знаем как се палиш  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ама ся щото и превеждаш и ти е малко отстрани  Laughing

# 242
  • София
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.
Стига ма  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Стига ама не стига
Нъл знаеш, че квото кажа обикновено се сбъдва. МелКер, СерКер, че няма да видим кекс.

# 243
# 244

Спешъл за Ани, че била изтървала момента  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha мерси,мерси... Hug

# 245
  • Още у мъглата ...
 Е как остава и ще работи за тях ???Кой я е канил и назначил на работа???
  Като в сериал  ooooh! Появява се  бившето ( измислено) гадже на една вечеря с класа , после коктейл , остава да преспи у шефа и хоооп . Хем се урежда на работа , хем никой нищо не може да и каже . Йомко гледа кат пребозал но пък и дума не може да  обели .... Сега остава и на Дефнето един от детската градина да и измислят  ooooh! Mr. Green с пълни права в нейния живот  hahaha hahaha hahaha

А да, може да се появи тоя, по който е мятала камъни, щото го е харесвала Laughing Joy Joy Joy Joy

# 246
И аз мисля като Бу,че нещо такова ще се заформи.Може и Дефне да не е с този Дениз,но си мисля,че ще стане така,ще ще работи за него.

# 247
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми тя като го пита, той първо вика има някой, после вика няма  Crossing Arms

# 248
Борето с аби си празнува РД  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 249
Ще остане за постоянно, така го виждам аз.  И когато Йо разбере за сделката на Дефо и Нерка, ще вземе да се върне при таз девойка и ще стане много напечено. А Дефо ще е с Денизчо сигурно.

аййй,никви такива...връщай си думите назад  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Дефмер форевър   hahaha hahaha hahaha hahaha никви Денизи,Мизи,Изи  Naughty

# 250
  • София
И аз мисля като Бу,че нещо такова ще се заформи.Може и Дефе да не е с този Дениз.но си мисля,че ще стане така,ще ще работи за него.

Ами, тогава пак ще е ред на Йо да реве. Joy Joy Joy
Важното е да има баланс.

# 251
# 252
Mr. Green

Бу, пепел ти на клавиатурата  Simple Smile Не ти ли стигат розовите драми, та и тук

# 253
  • Още у мъглата ...
За новата тема  bouquet Девойки не забравяйте, че ще се появи Дениз на хоризонта и ще види Дефне отново. Ееее тогава Йомер и ески севгили ще забрави, и всичко. Синан ме дразни  Peace бута му я на Йомер в ръцете тая, а и за съдружието колко е сигурен, че ще убеди нащият човек. За Ясемин съм на кантар, според мен, ще излезе положителен образ накрая, заради Исо. Много ми стана жал за Дефне  Thinking

Peace

# 254
Тая ще изпише вежди, ама ще ни дразни много  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Абе ще види Йо като Дениз надуши Дефо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт