Отговори
# 300
Скрит текст:
Тая мръсница не се появи ей така  ooooh!

Абе още 1-2 серии и гитти битти гялмеди  Mr. Green

Бу, от негативнизма ти ми е дошло до гуша. Crossing Arms  От къв зор ще я задържат, като феновете ореваха орталъка, че не я понасят  Joy Joy Joy

И тая колко е зле. Като ще ти излиза филма по кината скоро, бива ли да се набуташ в сериал с отрицателна роля  ooooh! Joy[/i]

и аз това казах още като се писа,че ще влиза  Mr. Green аз се бях настроила,че филма ще е готин,ама сега ми загорча  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 301
  • Още у мъглата ...

не може само комедия да е ,това значи да се повтарят Нера и Кориша а там започват леко да втръсват ....за първи път Нера ме подразни с лигавенето си

То тя и Дефо правеше комедия в първите серии Peace

То и мен с лигавенето ме дразнят от около 2-3 серии Нера и Кориша, особено Нера Peace

Ама да не е чиста драма все пак, да измислят тогава някой гост актьор, който да е за комедията, а не само за драми  Whistling Laughing

# 302
Ще гледам изрязаните клипчета от серията. Изобщо не искам да попадам дори случайно на тая  ooooh!

# 303
Скрит текст:
 Е как остава и ще работи за тях ???Кой я е канил и назначил на работа???
  Като в сериал  ooooh! Появява се  бившето ( измислено) гадже на една вечеря с класа , после коктейл , остава да преспи у шефа и хоооп . Хем се урежда на работа , хем никой нищо не може да и каже . Йомко гледа кат пребозал но пък и дума не може да  обели .... Сега остава и на Дефнето един от детската градина да и измислят  ooooh! Mr. Green с пълни права в нейния живот  hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
и аз това се замислих,щяла да им помага  newsm78 сигурно е неква и тя по дизайна,иначе с какво ще им съдейства...ще бърше пода ли  Mr. Green
Хаха ама хич не следиш малките неща Joy нали са съученици бе Joy

Joy Joy Joy Joy Joy е те може са съученици,ама не е задължително да работи това  Mr. Green

# 304
аййййй,рускините заради тая ще влязат в болница  щом ще е и другия епизод Joy Joy Joy Joy Joy

# 305
  • в подножието на планината
А тия в туитър какво са ревнали против Йо . При положение, че  е поставил граници. Това, че е излезнал 2 пъти с нея на бар не означава нищо. Човека се държи на ниво и като гледам няма очи за друга освен Дефне. И във фрагмента го виждаме, че само с нея се занимава  Laughing
Да си кажа честно и мен Йо ме ядоса малко, оная го върти как си иска, па той гледа като невменяем, та чак и книгата й даде...  Mr. Green

# 306
коя беше песента  newsm78

# 307
  • Още у мъглата ...
аййййй,рускините заради тая ще влязат в болница  щом ще е и другия епизод Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Остай, да не вземат да я оставят още една серия (че нали и Дениз щеше да е 2 серии, па ето и 3-та се задава Laughing), че направо в реанимацията ще ги вкарват  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 308
още една от РД  Heart Eyes

само с Кюспа още не няма  фотката,ама то сигурно камерата е отказала да работи Mr. Green

# 309
    До тук драма не виждам  Peace
   Само ми е нелепо  като измислят тъпотии , като : изпуснала самолета и това е първопричина да  се самоназначи  на работа  Joy Joy Joy Joy понеже уж разбирала от нещо

# 310
Ма те ако искаха постоянен човек,който да се меша между Йо и Дефо щяха да си оставят Яса  Peace
Тази е временно гитти битти
А ако е рекла нещо да прави мръсно може и Йо да я качи бързо бързо на самолета  hahaha
Другия вариант е - тя и бе това остана заради него да си го върнела,но ще разбере за Дефо и тяхната любов ако се посдобрят и сама ще си тръгне  Peace

Все пак се писа че е за 2 епизода инак щеше да се потвърди досега  Peace

# 311
  • Още у мъглата ...
А тия в туитър какво са ревнали против Йо . При положение, че  е поставил граници. Това, че е излезнал 2 пъти с нея на бар не означава нищо. Човека се държи на ниво и като гледам няма очи за друга освен Дефне. И във фрагмента го виждаме, че само с нея се занимава  Laughing
Да си кажа честно и мен Йо ме ядоса малко, оная го върти как си иска, па той гледа като невменяем, та чак и книгата й даде...  Mr. Green

Да бееее, гледа тъжно,тъжно, като теле, ама не й казва, не можеш да я вземеш, а само да била внимателна с нея  Crossing Arms

# 312
Диди, изтребвала ми е и Кюспа сега  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 313

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Остай, да не вземат да я оставят още една серия (че нали и Дениз щеше да е 2 серии, па ето и 3-та се задава Laughing), че направо в реанимацията ще ги вкарват  hahaha hahaha hahaha hahaha
аз не знам такова нещо че Дениз ще е 2 серии,па и никъде не съм срещала инфо за това

# 314
  • Още у мъглата ...
още една от РД  Heart Eyes

само с Кюспа още не няма  фотката,ама то сигурно камерата е отказала да работи Mr. Green

Напукало й се е стъклото от сияйност  Mr. Green hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт