Отговори
# 330
Диди, изтребвала ми е и Кюспа сега  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Викаш стига толко за днес Joy
Веднъж на снимки и 2 пъти в реклама Joy

Ужас хаха
Той даже Боре не я вижда толко често колко ние днес хахах

3 реклами беха  Joy Joy
Тъй ли Joy една съм я изпуснала хаха
Кааааква загуба каааакво нещо Joy Joy

# 331
Според мен ако оставаха за постоянно щяха да ги обявят като официален каст, както направиха с Мелиса. Тука си стоят в началото на епизода като гости. Така и ще си останат според мен и другите 2 епизода.  Laughing Да се маха тая, Дениз не ми пречи толкова  Laughing
Тери,зависи.... може и да са 5-6 епизода . Лейлято май ще е в 2 епизода според руското инфо  Peace

# 332
  • Още у мъглата ...
Според мен ако оставаха за постоянно щяха да ги обявят като официален каст, както направиха с Мелиса. Тука си стоят в началото на епизода като гости. Така и ще си останат според мен и другите 2 епизода.  Laughing Да се маха тая, Дениз не ми пречи толкова  Laughing

Странно, ма и на мен Дениз не ми пречи толкова Laughing, за сега, ма таз е нервеща  Naughty

# 333
Оф и Дафа и тя ...толкоз ли няма някое старо гадже и то да се появи от нейде, значи... ooooh! Mr. Green
Дениз , Дениз  Mr. Green Нали е Пепеляшка  Joy
Е, те тогава Йо съвсем ще го намрази  Mr. Green

# 334
  • Още у мъглата ...
Ама другата серия нека за разнообразие Денизчо да се загледа в Дефне и нашия да види,че малко да завърти ядосано очи.  Laughing

А така, и аз това викам, стига само Дефне са я нервили  #Cussing out #Cussing out

# 335
Оф и Дафа и тя ...толкоз ли няма някое старо гадже и то да се появи от нейде, значи... ooooh! Mr. Green

Той човека хич не загря бе за Пепеляшка Joy
Инак да я беше издирил под дърво и камък зарад Йо Joy

Ще я познае чак кат иде във фирмата

# 336

Странно, ма и на мен Дениз не ми пречи толкова Laughing, за сега, ма таз е нервеща  Naughty
мен па Дениз ме кефи,някакъв такъв спокоен и целенасочен ...ааааа, забравих да спомена но аби от няколко епизода на сам много ми харесва  Grinning

# 337
# 338
Близо бях с името на певицата  ooooh! Joy

# 339
  • По света и в нас.

Той човека хич не загря бе за Пепеляшка Joy
Инак да я беше издирил под дърво и камък зарад Йо Joy

Ще я познае чак кат иде във фирмата
Не загря за Пепеляшка,защото Йо се усети и навреме спря по стълбите,иначе  Mr. Green

# 340
  • София
Според мен сериалът е построен на такава основа, че няма да има постоянен дразнител и драми от сорта "той с друга и тя с друг". И тази ще е временна, както беше Яса, после онази журналистката и т.н.

Не се притеснявайте и на Йо ще дойде времето да поревнува малко. Колелото се върти. Дафне го нарани, сега той нея и ТЕ ТАКА.  Mr. Green

# 341
Между другото и Елчин и Борето бяха много хубави тоя епизод  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сигурно са си починали по време на байрама  Laughing
Свежарки са  Laughing

# 342
И мен Дениз не ме дразне.
Ама нека и Йо да ревнува.

# 343
  • София
Ирче, Б. имаше рожден ден вчера /09.10/.

# 344
Оф. страница канала в Инстаграмм написла, что актриса Лейла Лидия Тугутлу присоединилась к актерскому составу сериала.

По ходу ее приход оказался не на одну серию.-- Рускините изпаднаха в ужасТ Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт