Отговори
# 570
Привет на всички дами! Аййй, къъъз!  Laughing
Благодаря за поканата да се включа в тази тема, преди малко постнах в една друга, но там са много напред с материала и обсъждат 3-4 сериала наведнъж, та не мога да им насмогна.

Преди около седмица открих "Любов под наем", изгледах всички серии дотук, и мога да кажа, че съм направо обсебена от сериала.
Най-добрият турски сериал, който съм гледала до момента, без излишна драма и "от лошо по-лошо", както често се случва дори и в комедийните им сериали.
Радвам се, че открих тази тема, много ми се обсъждаше, а по медиите няма много информация, освен на Турски, който за съжаление не владея.
Нямам търпение да излязат българските субтитри на 16 епизод, голямо разочарование беше като осъзнах, че след маратона за наваксване на епизодите досега, всъщност сериите излизат по една на седмица, а не от Понеделник до Петък, както се надявах...и сега като измаменото камилче, седя и чакам ли чакам. Хади, бакълъм!  :Praynig:

# 571
Привет на всички дами! Аййй, къъъз!  Laughing

Добре дошла  Hug Hug Hug

Мише, последната сцена, преди Дефне да ги завари в офиса  Peace

# 572
Наглото: Татуировката ти стои ли ?
Йо: Какво те интересува?  Mr. Green (1)
Наглото: Ай, колко деликатно.. Така или иначе ще видя. (  ooooh! )
Йо: Не бъди толкова сигурна  Mr. Green (2)
Целувката.. (3)
Наглото: Какво е това сега?  Mr. Green
Йо: Кое?
Наглото: Като че ли не ти взех акъла ( с целувката)  ooooh!
Какво ти стана?
Йо: Нищо не е станало.
Наглото: Има ли някой в живота ти?
Йо: Да... Не.. Няма (4)
Наглото: Вах, влюбил си се.
Йо: Айдаааа (не отрече  Mr. Green ) (5)
Наглото: Никой не може да застане между нас. Ние сме Из и Йомер.
Йо: Минали дни  Mr. Green (6)
Наглото: Чакай. Още съм тук. За 24 часа не се знае какво може да стане.
Йо: Стига вече (сарказъм на макс)   Mr. Green (7)
Наглото: Чакай и виж. Айде да пием.

7 пъти я поряза  Laughing Joy

въх,браво на нащо,пък ние го нахокахме,че нищо не й казва...мн ми харесва това айдааа  Joy Joy и когато Нера ги прекъсна в офиса на Йо  Laughing

Тери, Hug

# 573
  • София
LaContessa, welcome

В тази тема пишат част от момичетата, които превеждат сериала, така че обикновено ние първи тук получаваме линкове към новите преведени серии. Момичетата много се стараят и работят бързо и качествено, но не бива да забравяме, че те превеждат и редят субтитри в свободното си време. Peace

Тери, мерси много! bouquet

# 574
LaContessa, welcome

В тази тема пишат част от момичетата, които превеждат сериала, така че обикновено ние първи тук получаваме линкове към новите преведени серии. Момичетата много се стараят и работят бързо и качествено, но не бива да забравяме, че те превеждат и редят субтитри в свободното си време. Peace

Тери, мерси много! bouquet

Мише, според мен имаше предвид, че не дават сериала от понеделник до петък, а само веднъж в седмицата. Не за превода кога излиза  Peace

# 575

[/quote]Мише, според мен имаше предвид, че не дават сериала от понеделник до петък, а само веднъж в седмицата. Не за превода кога излиза  Peace
[/quote]

Точно това имах предвид, даже и не осъзнах, че са ме разбрали погрешно!  bouquet
Разочарованието ми дойде от факта, че толкова бързах да наваксам със сериите, излезли досега, като си мислех, че като започнат от 2 Окт., ще има да гледам през седмицата...а се оказа, че били само по серия на седмица. За субтитрите и думичка не казвам, търпеливо си чакам, наясно съм колко труд е да се преведе това чудо, че то е и дълго като пълнометражен филм, така че за преводачите само хубаво мога да кажа!

# 576

оххх,Йо с бяла риза и елек  Crazy Crazy аз по принцип не харесвам елека като мъжка дреха,ама на Йо му седи страхотно  Crazy и в следващия епизод ще го гледаме така  Mr. Green

Добре дошла,ЛаКонтеса  Grinning Кок да ти казваме за по-кратко   Wink

# 577

Сладурченце  Heart Eyes

Ани, с всичко ми харесва Йо  Laughing Дори без чорапци  Party Mr. Green

# 578
 hahaha hahaha hahaha е па и на мен,ама не си признавам  Whistling Whistling

# 579
hahaha hahaha hahaha е па и на мен,ама не си признавам  Whistling Whistling
Laughing Laughing Laughing

# 580

[/quote]

Добре дошла,ЛаКонтеса  Grinning Кок да ти казваме за по-кратко   Wink

[/quote]

Както ви падне, нямам претенции за обръщения Simple Smile

Да ви питам, само аз ли съм толкова вживяна в сериала (особено по време на маратона на гледане), че като общувам с околните в реалния живот, започнах несъзнателно да вкарвам по някое обръщение, обикновено някой лаф на Нериман, и то с точно този мазничък тон, или и на други се е случвало нещо подобно като ефект?  Grinning Grinning Grinning

# 581
Контесата  Hug Heart Eyes Хошгялдениз  Laughing  welcome

Освен да минеш сериите още един път, за затвърждаване на материала  Whistling Peace Mr. Green

Значи, тук си попаднала на точното място, всички много са вживяни в сериала  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа, и ако си много нетърпелива, петък вечер има превод в ефир, по време на директното излъчване  Peace

# 582
Превод в ефир? Аййй, бързо, бързо казвайте, че се напрегнах и ми затрепери окото!!!  Crazy

# 583
Може ли Конти  newsm78 Mr. Green

Само да не почнеш да викаш ПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИС  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 584
 Joy Joy Joy Еви,ти що ни издаваш  Mr. Green

Графиня ми е мн сериозно на мен  Peace може Конти да ти казвам  Laughing

Ако имаш време прочети поне тази тема от началото и ще влезеш в духа и атмосферата тук  Hug
Освен Ашка,обсъждаме и Ягодките,ама не толкова много  Peace

Общи условия

Активация на акаунт