Отговори
# 585
Може ли Конти  newsm78 Mr. Green

Само да не почнеш да викаш ПИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИС  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Контесо, ми това е, в петък в 21 часа точно, започва новата серия по Стар ТВ, тук се гледа колективно и се превежда  Peace

# 586
хаха,Тери,аз докато го накълва ти си ме изпреварила  Hug решено е значи  Joy

# 587
# 588
# 589
  hahaha hahaha hahaha това мн грубо  Whistling Whistling 

# 590
  • София
Мише, според мен имаше предвид, че не дават сериала от понеделник до петък, а само веднъж в седмицата. Не за превода кога излиза  Peace
[/quote]

Точно това имах предвид, даже и не осъзнах, че са ме разбрали погрешно!  bouquet
Разочарованието ми дойде от факта, че толкова бързах да наваксам със сериите, излезли досега, като си мислех, че като започнат от 2 Окт., ще има да гледам през седмицата...а се оказа, че били само по серия на седмица. За субтитрите и думичка не казвам, търпеливо си чакам, наясно съм колко труд е да се преведе това чудо, че то е и дълго като пълнометражен филм, така че за преводачите само хубаво мога да кажа!

[/quote]

А, значи аз не съм те разбрала, ама не съм го казала и с лошо. Hug

Скрит текст:
Снощи гледах доста от преведените епизоди и се чудих на коментарите. Тъкмо качили момичетата напр. 9-та серията и след 1 час коментар отдолу: "Благодаря, а кога ще преведете и серия 10?". ooooh!

Иначе, ако беше всеки ден, нямаше да е лошо, ама уви. Wink

# 591
Хахахахах! Пиииииис, Ясемин, пииис!  hahaha Joy
Аз сега тъкмо си пуснах да гледам първи епизод на Статус на връзката - объркан, струва ми се достатъчно интересен за залъгалка докато чакам нова серия на Ашка.

# 592
  • София
LaContessa, иначе, не знам, дали знаеш, но всеки петък гледаме онлайн сериала и Ирка превежда тук в темата. Заповядай с нас, ако искаш! Peace

# 593
Хахахахах! Пиииииис, Ясемин, пииис!  hahaha Joy
Аз сега тъкмо си пуснах да гледам първи епизод на Статус на връзката - объркан, струва ми се достатъчно интересен за залъгалка докато чакам нова серия на Ашка.

Явно не си като нас  Mr. Green Ние по цяла седмица си гледаме ашка докато дойде новия епизод  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 594

Явно не си като нас  Mr. Green Ние по цяла седмица си гледаме ашка докато дойде новия епизод  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 595
  • София
Тери, аз снощи направих един маратон с Ашка и сега ми е добре. Mr. Green
Гледане до дупка. Joy

# 596
Тери, аз снощи направих един маратон с Ашка и сега ми е добре. Mr. Green
Гледане до дупка. Joy
Кво разправяш.. Аз по цял ден гледам, имам само мюзик паузи по половин час  Embarassed Joy

# 597
Мише,примери такива бол  ooooh! ooooh! някои хора наистина изобщо не се замислят  Peace Hug

Все забравям да си кажа  Joy нали коментирахме тази сцена,че Йо е с др.блуза  Peace  да,ама само на снимката,епизода е все с къс ръкав  newsm78

# 598
Мише,примери такива бол  ooooh! ooooh! някои хора наистина изобщо не се замислят  Peace Hug

Все забравям да си кажа  Joy нали коментирахме тази сцена,че Йо е с др.блуза  Peace  да,ама само на снимката,епизода е все с къс ръкав  newsm78

Може при първия тейк да не е станало  Joy Joy Joy Човека да се е разгорещил и да е хвърлил блузата  Laughing

# 599

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
то хич не е смешно,направа сме яко пристрастени  ooooh! hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт