♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 55 039
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Както и да е, ще следя по-внимателно.

Няма страшно, полека лека и ти ще свикнеш с нашия лаф  Hug Hug

# 286
Защо ни е отделна тема за Ашка-а?Йок, артък! И аз не гледам Ягодите, ама прескачах постовете.Тъкмо сме се събрали, няма да се пръскаме, я! Mr. Green
И аз гласувам против...

# 287

- Веси, джанъм, ашкъм, кога ми забрани да се снимам, че не разбрах?
Веси, виж къв е лъскав... как да се хлъзнеш върху него Simple Smile)))))))

# 288
Скрит текст:
Защо ни е отделна тема за Ашка-а? И аз не гледам Ягодите, ама прескачах постовете.Тъкмо сме се събрали, няма да се пръскаме, я! Mr. Green

Защото тази къзъм не може да насмогне за кой от всичките говорите, като обсъждате - вие всички явно сте много по-навътре с материала от мен, знаете не само имената на всички герои - дори второстепенните, но и истинските имена на актьорите, докато аз само с екранните се оправям засега, и като вляза и в единия пост прочета нещо за Дефне, а в следващия не се споменават имена, и се чудя за кой момент се отнася, пък после се оказва, че е за съвсем друг сериал.
Както и да е, ще следя по-внимателно.
Привет,LaContessa Hug
Загледай Статус на връзката :Объркан и ще ти се изяснят нещата,
няма да съжаляваш.
Аз не гледам Любов под наем, но това не ми пречи, чета си постовете на момичетата и се забавлявам. Wink

# 289
Весе ама Памир става ли от масата въобще. Тоя човек няма ли спиране с купоните newsm78

Божееее каква красота, Peaceкато изваян от художник е това момче

# 290
  • IT
Скрит текст:

и гладичък емс и гладичък.
Ели , нали много е хубав. Оправи ли се той, нали беше пострадал нещо с гърба, някой знае ли дали има хабер за това?

# 291
  • Бургас
Добра вечер! Успокоих се , че не съм сама в лудостта си. За една седмица ги изгледах всички серии на Любов под наем и Статуса, че и Ягодите метнах. Сега умирам от яд, че са по серия на седмица, че и прескачат. Някой знае ли колко епизода ще са общо, или не се знае още?

# 292

Въй въй въй и лъскав и лъзгЪв направо пет таВи баклава Mr. Green . Какъв мъж какво чудо. Памирова жено не го пускай така да се разхожда, че после ще има да стреляш до припадък и пак няма да има свършване опашката Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 293
Ели , нали много е хубав. Оправи ли се той, нали беше пострадал нещо с гърба, някой знае ли дали има хабер за това?
Хубав е момъка и доколкото прочетох в миналите постове вече е добре, оправил се е той Simple Smile

# 294
  • Пловдив
Добра вечер! Успокоих се , че не съм сама в лудостта си. За една седмица ги изгледах всички серии на Любов под наем и Статуса, че и Ягодите метнах. Сега умирам от яд, че са по серия на седмица, че и прескачат. Някой знае ли колко епизода ще са общо, или не се знае още?

Броят на епизодите зависи от рейтинга. Peace

Елии  Hug Тука само убавци колекционираме Simple Smile

# 295
http://www.hurriyet.com.tr/burak-ozcivit-ve-neslihan-atagule-sor … bilir-ki-30279102

Интервю и много снимки с Бурак и Неслихан

# 296
  • IT
Неслихан, докато я разконспирирам, че е играла в Листопад и там съм я гледала бая новина за нея прочетох.
Бурак още от Малки сладки лъжкини му следя кариерата. Любимият ми Бали Бей Simple Smile после стана и такааааааа

# 297
Неслихан, докато я разконспирирам, че е играла в Листопад и там съм я гледала бая новина за нея прочетох.

Там играеше добре, но сега е станала голяма хубавица

Пък аз докато зацепя че Бали бей и Бурак Ойзчевит са един и същ  #Crazy

# 298

Там играеше добре, но сега е станала голяма хубавица

Пък аз докато зацепя че Бали бей и Бурак Ойзчевит са един и същ  #Crazy
Пардон за въпроса на тази девойка не играели в Двете лица на Истанбул или аз се бъркам ?

# 299
  • IT
Да боболина , и в още някакъв филм, който се върти по Диема фемили. Това бяха първите предположения на момичетата, като се чудех къде съм я гледала.
Славееее Hug що серии на ВВ съм превъртала заради него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт