Здравейте, момичета
надявам се, че няма да смутя прекрасната атмосфера в темата ви
Снимката не знам- не можах да разбера- откъде се е появила при рускините, но аз я взех от тях, защото ми хареса текстът: " Дефне е моя и моя ще остане"- нещо подобно трябва да е.Извинявам се за нахлуването , но Йомер снощи ме изкара извън нерви. Винаги в дизитата главният герой е един такъв джентълмен, който или не се усеща за набезите на мацките, или пък е толкова деликатен, че не може да им каже "гит", кой откъде е, каквото имало, било и заминало- там, в миналото. Че и Йомер- върши ги едни такива никакви, пък после гледа виновно и иска да се обяснява. Скъса ми се сърцето заради Дефнето. Тя плаща заради дивотиите на всичките- мераците на дядото да ожени внука си, мераците на Нериман да има вилата и да си продължи безметежното съществуване; слабостта и готованщината на Чичо Неджми, защото и той много обича Йомер, съчувства му, но няма сили да му разкаже какво и защо се е случило; плаща и заради безхаберието на иначе добрия си брат, ама от неговата глупост тръгна всичко; дори приятелката Нихан, която също знае историята, си мълчи и двамата със Сердар си градят планове за щастливо бъдеще. Но най- голямото разочарование ми е Синан. В една от началните серии Нериман подхвърли, че той винаги е бил в сянката на Йомер. Дали пък сега не е времето да му отмъсти за всичко?! Направо съм сигурна, че той убеди това бивше севгили да остане / с мисълта, че Йомер ще се върне при нея, пък той ще утеши Дефне- нали е близък приятел
Май се увлякох в дългописането, но така ми дойде.
Хубава вечер!