♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 55 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Отивам да изгледам серията с превод та дано ми стане ясно какво накара Синан да звъни на Дениз зад гърба на Йомер.
И в края на фрагмана ми се струва че репликите са на Суде  с Ясемин.
Ама как ни подхлъзват само-дават Йомер във фаза на влажни погледи и женските гласове,съвсем да ни отвинтят

# 181
И в края на фрагмана ми се струва че репликите са на Суде  с Ясемин.
Ама как ни подхлъзват само-дават Йомер във фаза на влажни погледи и женските гласове,съвсем да ни отвинтят

И аз до този извод стигнах, честно казано...  Thinking Thinking

А здравейте и от мене...   Hug Hug
Два дена откачих, не мога да ви насмогна както трябва..  ooooh! ooooh!
Вчера Статус йок... днеска и Спешното е затворено...   smile3511 smile3511 Йомер само ме ядосва- малкото, което изгледах от серията + коментарите, които вие правите ме водят на мисълта, че Любовта ще стане като Статуса- Дефне ще страда заради неговите глупости до тогава, докато не й писне и не си тръгне.... а дано поне ПатронЯ излезе малко по- смел и успее да я спре навреме, а не като Джан бей да гледа след колата като теле в железница........  #Sniper #Sniper

# 182
Корай възхвалява май бившата.
А накрая са 3 гласа Дефне,бившата и Суде.

# 183
  • София
Здравейте!
След като изгледах по няколко пъти сцените с Лейля, останах с убеждението, че тя е с незапомняща се физиономия ...Дано така да я вижда и Йомер!
 Голямото разочарование е Синан - сякаш и израза на лицето му се промени!
Дефне трябва да потърси спасение при майстор Сабри....

Отивам да изгледам превода на рускините....
Благодаря на нашите преводачи bouquet

Спокоен ден! newsm10

# 184
Корай възхвалява май бившата.
А накрая са 3 гласа Дефне,бившата и Суде.

Корай може и Суде да хвали.. нали си му е любимка... и копие на маминка.. може да иска модел да я правят... Фрагманите наистина са много подвеждащи..  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
За главовете- ако са трите, значи не е разговор, а извадени три отделни и може би напълно несвързани реплики...  newsm78 newsm78

# 185
  • Пловдив

Майстор СаДри е близък с Йо, но все пак ролята му е второстепенна.Спасението и е само в нейни ръце.

# 186

Майстор СаДри е близък с Йо, но все пак ролята му е второстепенна.Спасението и е само в нейни ръце.
Абсолютно... Йомер я гледа толкоз влюбено, че каквото и да чуе от нея
ще го приеме по-лесно... Дефо не му е излязла от сърцето, а така трайно се е настанали там,
че никакъв договор няма да промени това...

# 187

Муцунки hahaha hahaha hahaha hahaha

# 188
  • Пловдив
И да ви кажа. може да го плюете Йо - ама като и каза " Ти приключи тези отношения"  и наща - " Да, аз.Така е правилно", една кърпичка не щя да вземе, че всичко негово и влияело зле, ама иначе ревнува и той и се обяснява , като че ли сме 3 серии назад.Омекнал е, ама що чакате чудеса не знам, да спре да живее ли и той Simple Smile)

# 189
И да ви кажа. може да го плюете Йо - ама като и каза " Ти приключи тези отношения"  и наща - " Да, аз.Така е правилно", една кърпичка не щя да вземе, ама иначе ревнува и той и се обяснява , като че ли сме 3 серии назад.Омекнал е, ама що чакате чудеса не знам, да спре да живее ли и той Simple Smile)
Аз не съм ядосана на Йо,а на Дефо,тя си е виновна,но и прекалено протакват всичко.Или да и прости или не.Колко да му ходи зад г...,все пак и тя има достойнство...колко да му се моли ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Сега той ще сгафи нещо,но дали Дефо ще му прости,а и с тази новата...кой знае къв триъгълник ще се заформи?Судето по=луда и от майка си,пък Синан замаен нямам думи. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 190
  • Пловдив
Весе, нали трябва да има серии, бе къз  Mr. Green
Трябва да се изгърчат и двамата максимално, за да е чок татлъ финала.

# 191
Весе, нали трябва да има серии, бе къз  Mr. Green
Трябва да се изгърчат и двамата максимално, за да е чок татлъ финала.
Тъй като гледам финал не чакам и догодина hahaha hahaha hahaha hahaha

# 192
  • IT
Начи, тази Из е типаж жена, който мразя. Въобще не коментирам външност. Нахална до безбожие и прекалено уверена в собствените си сили и да повторя много нахална.
Синан-не го коментирам изобщо, на моменти безмозъчен, особено за съюза с Дениз.
Йомер-не ми е доизпипан образа му. Уж много праволинеен и принципен. Ма много лесно приема жени у тях да спят и Ясемин и Из, за Дефнето е ясно. После какво ги хвърля тези двусмислени погледи нагоре надолу и наляво надясно. От това, че беше излезнал да тренира сутринта, съдя че онази парясница не е спала у тях. Липсва ми някаква твърдост в неговия образ. Дефне му каза, че се е влюбила в него. Той пак хапе джуки и ококорил онези очи, като маслини.
Накъсан и пришит ми е сюжета.
Ма да не спира да живее бе Гор, ама я вижда че се мъчи и тя и само се гледат и нараняват. То е ясно, че има активност на охлюв, но все пак...
И ми е мъчно за Дефне, Особено като видя книгата, момичето магазин подрежда да му я купи, а онзи сливи има в устата и я даде на онази........

# 193
  • Пловдив
allexa.7, да де, мъчат се и двамата, ама наща каза, че и дошло много и си тръгнала и сега трябва да се лекува.Ко да прай той? И нейните сигнали са противоречиви.
За оназ парясница и си права и Йомер дето мно серт, пък която се мерне - спи у тях- така е, там издиша нещо персонажа.
Мъчно ми е за Дафа и на мен, ама и за него ми е мъчно.Той жена в къщата на майка си не беше водил - стойността е като на книгата.Тя го прегази там напрао, той не е сигурен вече в нея, страх го, ама му се иска иначе.

# 194
  • IT
Ще се мъчим и ние с тях Гори  Sunglasses
Поне в този епизод беше с чорапи Йомер бей Simple Smile
Черните бижута не ми допаднаха.
Недоразумение ми беше на пръста на Пръчката онова, на Дафинка по-добре беше. Гривната на Ясемин и тя май беше същия стил

Общи условия

Активация на акаунт