♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 725
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Прочетох резюмето на Кара-то.Според мен героинята на Неслихан ще забременее от героя на Бурак.Сериала е обещаващ.Дано да има рейтинг,не че се съмнявам де Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гледах и фрага на Статуса-най-накрая Джан ще се осъзнае,ама какво ли пак  ще стане,че А си тръгва,а Джан и казва,че вече неможе без нея? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 602
# 603
  • По света и в нас.
Да не ми издирвам довечера

# 604
Да не ми издирвам довечера
Харема ти ще е тук +няколко от друг харем hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 605
  • Пловдив
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green

Веси  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 606
Да се намърдам и аз в новата темичка Simple Smile

Нежничка, благодаря  bouquet bouquet bouquet

Гори, благодаря за резюмето на Карасевдата newsm51 smile3525
Малко по- ясно ми стана какво да очакваме, но довечера няма да съм с вас. Аз обичам първо да ви прочета, а после след превод на руски (дано да има) да си кажа мъката Simple Smile

# 607
Хубава ли съм за премиерата на Кара-то?

# 608
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green

...

Нъпрау съй зъпуснал тоз младеж  Mr. Green Ма нейсе Simple Smile

# 609
Гюзел си Веси hahaha не сме се и съмнявали.
Кви са тия моди мъжа кат гол охлюв бре, мъж ли е-тук таме някое косъмче трябва да има. Бурак натурален си седи кат Берк. И само да сте ме питали-''Ми Памир що е гладък?'' Отговарям веднага-на магистрала трева никне ли-купонджия нии мъжа за туй hahaha Joy

# 610
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Пепелче  Hug 
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy

# 611
Вес Hug
Бурда им  Hug  Честита ти премяна!

# 612
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Пепелче  Hug 
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy
Тази снимка нова ли е?

# 613
Вес Hug
Бурда им  Hug  Честита ти премяна!

Нежи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мерси bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
В новата тема ли се пише,без тази да е изписана hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 614
Изгледах еп.13 на Статуса Whistling
Ах, Джанчо  ooooh!  Ах, тъпанарчо  ooooh!  
Всичко и винаги прецаква той!  Crossing Arms  Все вярва на оная изцъклена патка Елиф  ooooh!  Тъпанар! Naughty
Язък, че Айш е влюбена и загубена, и вместо да даде урок на Джан, ще страда повече, решавайки да не иде в Кан с Мурат  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт