♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 706
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Не я следя тая мома, не знам  Peace  Гледах я във "Всичко, което ми остана от теб" - хареса ми как играе. Но по моите "критерии" не ми е чок гюзел  Peace  Хеле пък за Бурак  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Тя и Фахрие не е според мойте критерии Joy Joy Joy Joy Joy

# 631
# 632
  • near Sofia, Bulgaria
Още са заедно Неслихан и Кадир. Снимката е от началото на снимките на новия сериал, беше се разболяла от всичката тая вода  ooooh!

# 633
Скрит текст:
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Нъпрау съй зъпуснал тоз младеж  Mr. Green Ма нейсе Simple Smile
Пепелче  Hug 
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy
Тази снимка нова ли е?

Някой по- компетентен да се изкаже, ама с тези мустаКи дали не е във Великолепния век  newsm78

# 634
Още са заедно Неслихан и Кадир. Снимката е от началото на снимките на новия сериал, беше се разболяла от всичката тая вода  ooooh!
Тука и двамата са много зле Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сериала с Кадир кога ще започва?

# 635
Памирова, ай ся ще се обиждаме ли?  Mr. Green 

Фахрие е 100 пъти по-красива от Мервета и Гупсета  smile3534

# 636
Памирова, ай ся ще се обиждаме ли?  Mr. Green 

Фахрие е 100 пъти по-красива от Мервета и Гупсета  smile3534
А не разбира се,просто е мое мнение  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 637
  • near Sofia, Bulgaria
Веси, откога е третата снимка, знаеш ли, че виждам и друг мой любимец!?  Heart Eyes

# 638
Скрит текст:
Абе Бурак що не ходи на епилация..Я да пита Баръш, Памир или Ибо къде ги щавят  Mr. Green...
Нъпрау съй зъпуснал тоз младеж  Mr. Green Ма нейсе Simple Smile
Пепелче  Hug 
Не сЪ е запуснал Бурак, просто тестостеронът му е в повече  Whistling  Мъж та дрънка  Crazy
Тази снимка нова ли е?
Някой по- компетентен да се изкаже, ама с тези мустаКи дали не е във Великолепния век  newsm78
В другата тема отговорих  Peace  Нека я изпишем и тогава да се преместим тук  Peace

# 639
Веси, откога е третата снимка, знаеш ли, че виждам и друг мой любимец!?  Heart Eyes
Незнам мисля,че е скорошна Peace Peace Peace Peace Peace

# 640
# 641
  • near Sofia, Bulgaria
Кьосема май последно ноември щял да почва, ма толкоз пъти го отлагаха, че вече не знам  newsm78

# 642
Дами, нова тема се пуска на 50 стр., не на 40.
Спазвайте правилата на форума!

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 18:09 от bubanka

# 643
Уфф, голяма съм шматка, значи  Mr. Green. Пиша ли, пиша глупости в новата тема без да видя, че тази не сме довършили.

В момента
Скрит текст:
гледам финала на Фатих Харбието, че не издържам вече да ми го точат по тв-то.
А довечера май по битиви лейди започва А.S.K. Кръстили са го наш'те Изкушение

# 644
  • near Sofia, Bulgaria
На третата снимка Неслихан е с брата на Кадир  Peace

Общи условия

Активация на акаунт