♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 764
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Вай бе, хептен лош ни го направите мъжа Naughty  ще действа на принципа ''клин клин избива''
Кой е казал лоша дума за Памирко?  Crazy Ние, където и да идем все с него се хвалим  Mr. Green

# 676
Вай бе, хептен лош ни го направите мъжа Naughty  ще действа на принципа ''клин клин избива''
Кой е казал лоша дума за Памирко?  Crazy Ние, където и да идем все с него се хвалим  Mr. Green
Като гледам май Патрона не е Баръш тогава? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 677
Здравейте момичета, забавих се, но се прибрах по-късно от работа.

Трея на статуса с бг.суб.:

http://vbox7.com/play:8709c5edbc
Добра вечер къзларки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Алекс  bouquet bouquet bouquet
Тя Айш май си пада по мазохизма, що така се наказва това момиче като има такъв мъж до себе си като Мурат.....не разбирам  newsm78 . Джан е като совалка ту без онзи заек не може, щото и дължал нещо, докато още е сукала майчино мляко, ту без Айшето не може  щото артък свикнал с нея, пък обичаш ли я...ай не и като се сетя, че няма да мога да гледам просто Sad

# 678
Вес, стана кашата  Mr. Green  
Аз за Памир говоря, нали ти и Сарда сте му в харема?  Peace
ПатронЯ е Баръш, кой друг  Peace

Аз питах Сардето що "мъжО ви е лош"? Peace

# 679

Добра вечер къзларки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Тя Айш май си пада по мазохизма, що така се наказва това момиче като има такъв мъж до себе си като Мурат.....не разбирам  newsm78 . Джан е като совалка ту без онзи заек не може, щото и дължал нещо, докато още е сукала майчино мляко, ту без Айшето не може  щото артък свикнал с нея, пък обичаш ли я...ай не и като се сетя, че няма да мога да гледам просто Sad
И аз не я разбирам,Айшето луди са я хванали покрай Дървото сигурно?Как ще оставиш Мурат ма?

# 680
Скрит текст:

Добра вечер къзларки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз не я разбирам,Айшето луди са я хванали покрай Дървото сигурно?Как ще оставиш Мурат ма?
Айш е влюбена в Джан и затова му прощава  Crazy  Наивно момиче, клони към глупост постъпката й. И за това няма да иде в Кан с Мурат  ooooh!

Вес, моите Патрони са много, но най на сърце ми е Бурак Йозчивит  Heart Eyes
А на Памир реклама му правим, нищо друго  Mr. Green

# 681
Скрит текст:

Добра вечер къзларки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Айш е влюбена в Джан и затова му прощава  Crazy  Наивно момиче, клони към глупост постъпката й. И за това няма да иде в Кан с Мурат  ooooh!

Вес, моите Патрони са много, но най на сърце ми е Бурак Йозчивит  Heart Eyes
И твойта не е лесна.Аз съм добре,от турските сериали само по Памир си ходкам hahaha hahaha hahaha hahaha
Интервю с мъжа ми
http://www.tv8.com.tr/video/hulya-avsar/pamir-pekin-kadina-sidde … ne-dusunuyor/4371
Моля за превод малко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 682
Вес, напраО калп криза получавам от толкоз севгилита  Mr. Green

ГледайтИ и завиждайтИ на какъв мъж съм си избрала да съм в харема  Crazy

# 683

Ако ти завиждам е благородно,оти моето севгили не е по-малко яко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 684
# 685
Бурак  дано  му се получи  с тази партньорка.
Ще се превежда ли сериала?

Веси , хубава дрешка си облякла
Peace

Това момиче не може ли да стои нормално,ами се катери непрекъснато по бюрото,като разпасана е

Скрит текст:

# 686
Аууу, то това е старо интервю, дали е правено след като той се е снимал в клипа й по хавлия?  Mr. Green Или след фотосесията им, която ти е в гащите, Вес  Laughing Peace

# 687

Нежи, красив е, хубав е хубав, ама по напред видях, че баклавата му е с малко подправки, но и това се оправя  Simple Smile

# 688
  • IT
На последната снимка, която е сложила Ели, солетата се е прегърбила и е застанала като мъж

# 689
КоланЯ, вижте как й стои колана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт