♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 18

• 53 767
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Този годеник на Нихан ли е къв е ще е много гаден #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 721
Лава лек път  Hug Hug Hug

# 722
Рускините дали ще превеждат "Черна обич"?  Thinking  Би трябвало, но да видим  Whistling

# 723
Рускините дали ще превеждат "Черна обич"?  Thinking  Би трябвало, но да видим  Whistling
Дано Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защото мен ми харесва и мисля да го продължа Hug Hug Hug Hug

# 724
Баси мамата... държаха ме един час на телефона...
нищо не схващам  newsm78 що го чакАх толкоз време  ooooh!
и превод нЕма... ше чакам руснЯците  newsm78

# 725
  • IT
Ау Лейля как я погледна Нихан. Май с бащата са били приятели като малки и тя е била влюбена в него

# 726
  • Пловдив
Чок афедерсинс, закъснях и още навлизам във филма.
Тоя Емир покани Нихан на някакъв концерт , но тя каза, че имала планове и тръгна за среща с нашия Кемал / има ебаси прическата/ ро Лелйля,/ още не знам коя е тя, ама после ще ходя на поправка/
Много ми забива..
На Л и било приятно да се запознаят, пак да дойдела.

# 727
Неслито колко се е разхубавила след Фатиха... Heart Eyes
на Бубето перчема е като сенник  Laughing

# 728
Бурак Много убав бе Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 729
Аз съм задължително на поправка  Crazy  Още ме е яд, че премиерата не мога да я изгледам като хората  ooooh!

# 730
  • Пловдив
Кемал е пита дали си има любим- нямала, да не се притеснявал, оня пък нервния троши офиса.
Баща му го пита какво става - много влюбен бил, като куче вървял подире и, Нихан искал, негова била, да се женел за нея искал.
Баща му го успокоява и му казва да се стегне, той щял да уреди всичко и щял да го ожени за Нихан.

# 731
Всички ще сме на поправка=на руски също ще се гледа няколко пъти hahaha hahaha hahaha hahaha
На Бг някой ще го превежда ли?

# 732
Вай бе какво отмъстително копеле е този ужас. Да не се окаже Ниханка осиновена, пък Лейля да и е майка newsm78 нещо такова ми се върти на мен по главата. Пък и този брат ли и е къв е той е един доносник уфффф

# 733
Тоя Емир ли е... тоя ше е не мръсник... тоя ше е голЕм мръсник  ooooh!

# 734
Вай бе какво отмъстително копеле е този ужас. Да не се окаже Ниханка осиновена, пък Лейля да и е майка newsm78 нещо такова ми се върти на мен по главата. Пък и този брат ли и е къв е той е един доносник уфффф
Всичко очаквам,ама тя как ще я е дала?

Общи условия

Активация на акаунт