Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 768
  • 728
  •   1
Отговори
# 555

Bagi, ще потърся пак в 35 епизод, но мисля, че е медальончето, което Левент и сложи на годежа. Каза, че е било на майка му Thinking Има го и в епизода с порязания пръст на Мурат.

# 556
Баги  Hug друго и да не, поне привлече 11 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.Laughing

Подред.
Колието много прилича на онова, което й подари Левент -

Не твърдя, че е същото!  Naughty Но много прилича.  Peace
Гривната, която й подари Йомер - не твърдя, че е същата, дори ми се струва, че е по-дребна и с друга оплетка, тази на Йомер - но много прилича!  Peace
Пръстенът, който не се е използвал в Аси, но се носят легенди за него - може да е същия, а може и да не е, кой го знае. Но много прилича!  Peace

Просто като погледнеш, носи по някакъв символ от трите роли. Това ми беше идеята. А другото - фенските фантазии - нямат значение. И докато не се появи по-силна химия в някой сериал на МЙ, няма да има край МураТуба.  Laughing

ЕнТу не са така мощни и ще заглъхнат с течение на времето. А пък и малко хора влязоха в историята. При МураТуба беше друго. Много по-силно и продължително. Но и това ще мине.  Peace

Цвети  Hug Това, което съм постнала е от ТТ. Не съм капацитет по висшата мода, и нищо не мога да твърдя! Но, момичетата, кото са направили сравнението, явно могат, щом намериха модела на Долче и Габана. Но може само дантелата да е същата. То и на принцеса Даяна роклята е от същата дантела, пък от коя година трябва да е? Мигар не се е променила модата?  newsm78

Що се отнася до Ватиканската награда, аз не казвам, че е САМО за талант! То талантливи хора има много, актьори също. Но условието да ти дадат тази награда включва и талант! Защото може да работиш много за различни благотворителни дейности, да ти дадат награда, но няма да е точно тази. Тук таланта е едно от условията да получиш тази награда.  Peace

# 557
  • Сливен
      Добър вечер!  Hug

МомичетаHug благодаря на всички, които ни донесоха снимките и инфото за Туба днес! Hug  Страхотни сте! Peace

Туба отново е съвършена- красива, очарователна и излъчваща много положителна енергия!

Да е жива и здрава! Peace Peace Peace

Приятна вечер! Hug

# 558
# 559

Сабина
Hug

Надин, Линка, вие покривате представите на критиката за истински фенове - знаете номерата на епизодите Wink Колието не е от ПС, но познахте - прилича на подареното от Левент.
За подарената гривна бях забравила. Колкото и да се вълнувам около Туба, на детайлите от сериалите не обръщам внимание. Не те ме държат пред екрана.

Линка, аз се опасявах, че като сме една зодия, с едни маниери, ще се загуби спорът, ама се  оказва, че се разминаваме с тебе, ако не друго, то в превода Wink  Естествено, че талантът е необходимо условие, само дето не е достатъчно Peace А и за къде е един актьор без талант. Май само за любима на комисар Арда, ама и той явно е имал рекламации, щом  е  получил нов шанс като комисар Wink Peace

За сравнението с роклята на лейди Ди. Ами доста се разминават във времето (около 20 год.). Дантелата последния сезон пак е на мода, а според модните експерти тя винаги има място в гардироба на изисканите дами.

Щях да порпусна едно друго сравнение
Здравейте Hug

Сравнения

Защо дизайнерът се хвалеше в истаграма, че е проектирал роклята за Туба, след като я пуска на пазара newsm78 Реклама ли беше или е практика newsm78

И една класификация на феновете, на която попаднах в един американски форум.Този път не съм аз : Peace Направена е по повод на изтритата от Онур снимка на Туба в истаграма с фотограф - Мая. Вероятно си спомняте историята Peace

оригиналните маймунки не искаха да чуят/ да видят/ да кажат нищо лошо, а тези чуват всяко зло, виждат всяко зло, публикуват всяко зло.
Скрит текст:
1.Кукувиците
Този тип фенове не могат да разграничат реалността от тв шоуто, нито героите от актьорите. За тях  героите от любимия им сериал са реални, а актьорите "принадлежат един на друг завинаги" (цитирам един от тях). Честно казано, аз изпитвам най-голямо съжаление именно към тях. Понякога се чудя какво се е случило с тях в реалния живот, че са се погребали във фантазии. Може и да греша, но не бих нареклa тези хора подли, те просто не са здравомислещи. Най-голямата кукувица сред тях  имаше дълъг спор с истинските фенове на ТМТО под публикуваната от Онур снимка, направена от Мая на  майка й. И повярвайте ми, не е нужно да си психолог, за да я диагностицираш като нездравомислеща.

2. Гаднярите
Този тип фенове са подли! Те са напълно наясно, че това, което  правят, е погрешно. Нека ви дам един пример. Има 2 иранските момичета, които винаги пишат под снимките на Туба и Мурат и изразяват възхищението си oт работата им на английски език, но след това продължават  с подигравки към Oнур на фарси! И те не са единствените. Хората, които се крият зад фалшиво име или пускат гадни коментари на езици, които знаят, че повечето хора не разбират, напълно съзнават какво правят. Eдин от тeзи фенове публикува на английски език под снимка Мурат и премина на друг с нещо от рода: Mурат, разбрахте ли, че Oнур е изтрил снимката на Tуба? Сега е подходящ момент да говорите с нея. Може да започнете, като я поздравите  за номинацията й за Еми. (NB: Това не е точен цитат.) Да, този човек дава съвет на Мурат да започне романс !!!

3. Грубияните
Тях бихте ги причислили към последния параграф. Наричам тази група още:  "НИЕ ИСКАМЕ, НИЕ ИСКАМЕ, НИЕ ИСКАМЕ" ... Понякога те не просто искат нещо, а напътстват любимците си как да живеят живота си. Например, когато Tуба публикува снимка на чаша кафе по време на Рамазана, имаше няколко фена, които публикуваха: "Срам за вас. Не сте ли  мюсюлманка? Не трябва ли да постите?" Или хора, които обичат да отправят ценните си критики. Например: Вашите фотографии са противни. Колко са депресиращи. Спрете да ги публикувате" или коментари от рода на: "Защо не покажете, че ви е грижа за вашите фенове с ...."

Според мен, тези които постват „искаме да видим…“ не са истински грубияни. Понякога това е просто следствие на културна /езикова бариера. В някои култури не е грубо или "снизходително" или дори "изискващо" да се започне едно изречение с "аз искам".  Това по-скоро е "молба" за тях. Не ги защитавам, казвам, че тъй като техният английски е на елементарно ниво, те все още не са се научили как да съставят изреченията си, така че да не звучат арогантно.

Утре - спорен ден, а сега - лека нощ  Hug

# 560
Най-накрая успях да изчета и разгледам всичко, което сте сложили днес следобед. И аз като Цвети Peace станах така   от толкова много информация. Не, че се оплаквам   Naughty Напротив, чок ми е драго за всичко, което се е появило днес свързано с Туба  yes

Линка, Саби  newsm51 Перфектно сте се справили с дневното дежурство. Благодаря и  на всички останали дружки, които днес сте споделили в къщичката ни своите мнения

Колкото до колието, което носи Туба на премиерата в Неапол и това, което Левент подари на Хасрет вечерта в ресторанта, когато се сгодиха- различни са. Peace Баги yes Ето и сравнението между двете

Баги Hug тази информация, че Онур е изтрил снимката на Туба направена от Майчето съм я "проспала" Embarassed Явно коментарите на някои фенове му е дошла в повече ooooh! А тази класификация на феновете, която си сложила е доста точна Peace Винаги има хора, които по време на излъчванео на сериал влизат във филма с двата крака. Но за съжаление след приключването му някои си остават, бих казала засядат там и не могат да излязат от филма. Ето виждаме колко години вече някои все още са там   Sunglasses Лошото е, че искат да накарат любимците си да живеят живота си според техните очаквания ooooh! Sick И когато това не стане , се изпълват със злоба към човека, който е до техния любимец в живота Sunglasses

Днес покрай еуфорията от снимките на Туба някак си наградата на "Джунглата" на фестивала в Джайпур мина by the way. Браво за това отличие на Онур и целия екип! smile3501 Както изглежда май още доста награди ще получи(дай Боже Praynig)

Слагам ви и нещо интересно и новаторско Peace "Улични лампи "разцъфват", когато под тях мине пешеходец"

Скрит текст:
Жителите и гостите на Йерусалим, Израел могат да се насладят на оригинални улични лампи във формата на цвете, разположени на един от централните площади в града. Те са с височина 10 метра и "разцъфват", когато под тях минават пешеходци.

Арт проектът е инсталиран от HQ Architects през 2014 г. като част от програмата на общината за подобряване на градското пространство. Лампите-цветя са както функционални, така и красиви и със сигурност радват всеки минувач. Все пак се разтварят в негова чест : )

http://www.highviewart.com/ulichni-lampi-raztsafvat-kogato-pod-t … ehodets-4103.html

Слагам ви и една притча за кафето , така че докато си го пиете  сервирано от сутрешната смяна, да си помислите с колко такива хора/променящи обстоятелствата/, ви е срещнал живота до момента Heart Eyes

Скрит текст:

ПРИТЧАТА ЗА КАФЕТО

Ученик отива при Учителя и казва:  “Учителю, уморен съм, имам такъв тежък живот, такива трудности и проблеми, винаги съм  плувал  срещу течението, нямам повече сили … какво да правя?”

Учителят вместо отговор поставил на огъня  три еднакви съда  с вода. В единия сложил морков, в другия сложил яйце, а в третия кафе на зърна. След известно време той извадил от водата моркова и яйцето и изсипал в чаша кафе от третия съд.

“Какво се промени?” – попитал той ученика

“Яйцето и моркова се свариха, а зърната кафе се  разтвориха във водата” – казал ученикът.

“Не,” – казал Учителя, “Това е само повърхностен поглед върху нещата. Погледни – твърдят морков, след като е бил във вряща вода, стана мек и еластичен. Крехкото и течно яйца стана твърдо. Външно те не са се променили, те просто промениха своята структура под въздействието на едни и същи неблагоприятни условия – врящата вода. Така и хората – силните външно  могат да се размекнат и да станат  слаби там,  където крехките и нежните  само се втвърдяват и стават по-силни ”

“A кафето?” – попитал ученикът.

“О! Това е най-интересната част! Кафето на зърна се разтвори  напълно в новата враждебна среда и я промени – кипящата вода се превърна  в прекрасна ароматна  напитка.

Има специални хора, които не се променят от  обстоятелствата. Те променят самите обстоятелства и ги превръщат в нещо ново и красиво, извличайки полза от ситуацията “.

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 02:10 от kanti

# 561
  • AMS

Привет, момичета и огромно благодаря на всички ви!!!
Няма какво да добавя, освен желанието и утре вечер да ви изчета с такова удоволствие!!!

# 562
Добро утро!  Hug

Винаги има какво да се прочете и научи в тази тема!  Twisted Evil
Баги  Hug толкова интересни неща намери!  Sunglasses Това за феновете много ми хареса. Ние към коя група спадаме?  newsm78
Що се отнася до споровете, никога няма да спрем... Mr. Green Laughing Rolling Eyes
Понякога спорим за спорта само...  tooth tooth tooth

Туба вече е в Рим. А това инфо съм го пропуснала (така е, като редактираме  ooooh!)

Скрит текст:

Нов трейлър на Спомените...

Rüzgarın Hatıraları'nın ana fragmanı 5 Kasım Cuma günü 17:00'da yayında!
https://youtu.be/MCNvPwAfzdM  @AosOnursaylak @TubaBustun @mndrssamancilar

Основные воспоминания о ветер прицеп 5:00 в пятницу 5 ноября!
Каквото и да значи!  Joy

Това значи, че няма да е на премиерата в Турция. Поне аз така мисля. Thinking

П.П. Линка, сега туитнаха от "Спомени за вятъра" 6-ти ноември. Объркали са се вероятно.
  Инспектор Дю-дю или Ню-ню Щирлиц по последната снимка с фена в Рим, съди, че офисът на Laura Zofolli е на улица "Виктория" 50, наблизо е хотел"Piazza di Spagna" и дали не е отседнала там. Thinking

http://www.booking.com/hotel/it/piazza-di-spagna.bg.html?aid=376 … total;ucfs=1&

https://www.google.bg/maps/place/Via+Vittoria,+50,+00187+Roma,+% … 9998305ba!6m1!1e1

http://www.laurazoffoli.com/

Сега знаем и хотела в Рим!  Joy
Можем да си направим екскурзия "По стъпките на Туба"  Joy Joy Joy

Любителките на тениса имат дестинация - Истанбул през март, хем и Григор Димитров!  Simple Smile
Приятно пътуване и ще разказвате!  Hug

Днес имам пътуване, но не зная кога ще тръгна, та до обяд може и да ви развличам.  Joy

Като начало един забавен тест!

Нали видяхте, че мога да ги слагам и зад картинки. Та сега няма да го сложа. Стига съм ви показвала какво мога, мога и директен линк да дам!  Joy Joy Joy

http://www.adme.ru/zhizn-nauka/etot-test-mogut-projti-tolko-nast … vedchiki-1090510/

Моят резултат:

Скрит текст:
Ваш мозг обнаруживает соответствия лучше, чем у 96% населения.

Только 4% от общего числа людей могут похвастаться таким же результатом, как у вас. Вы обладаете по-настоящему уникальным умом и можете заметить даже малейшие различия в объектах и рассчитать все возможные варианты исхода.
К тому же, у вас потрясающее терпение и отличная концентрация внимания -именно эти качества помогли вам пройти тест на отлично!

Но по-важна е снимката!  Joy

Харесвам го този актьор. Не е красавец, но има това неуловимо нещо, което прави актьора звезда - харизмата!   Peace

Приятен ден!  Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 11:41 от Lina_4

# 563
Здравейте Hug
Поздрави за дневна и нощна смяна Hug Hug
Благодаря на всички дами smile3501,за всичко newsm10
Днес е нов ден, неизживяван никога преди. Живей в настоящето и се наслаждавай на всеки миг.

Няма как да не повтаряме снимки,вчера беше водопад, а за днес ,сигурно ще има  и още.

Тук всеки ден e отворена  нова страница от енциклопедията.Всеки намира нещо ново за хората ,които са ни събрали тук, и друго позабравено за тях,
въобще всичко.Благодаря ви.

Успехът на постановката на "Травиата" на Ферзан Йозпетек се обсъжда в италианската преса. Отбелязано е и присъствието на Туба като гост на режисьора.
#‎TubaBuyukustun‬
http://napoli.repubblica.it/…/successo_per_la_traviata_…/1/…

Защо благодарим с Мерси
Скрит текст:
Откъде намира място френското мерси, заедно с нашето благодаря?

Ние, българите, традиционно си казваме мерси, при това даже казваме мерси много. А някои дори използват израза „мерсим ти". Мерси е нашето благодаря в доста случаи.

На пръв поглед корените на френските думи в речта ни трябва да се търсят във Възраждането и желанието на нашенеца да се европеизира. Франция е била събирателно за Европа, затова и алафранга от гръцки, алафранка по френски значи европейска работа.
 Преди Освобождението и непосредствено след него в речта се появяват много френски термини, които бележат културния прогрес- супа, шанс,тренд, пресантимант. Някои от тях са останали и до днес, подминати от пуристите на езика, които са се борили най-вече с гърцизмите, турцизмите и русизмите.

Френският е бил белег на изисканост и не е представлявал заплаха за книжовния език. Нещо повече.
 По френска линия градското обръщение в нова България става мадам. Госпожо също е актуално, но мадам издава стил, както в обекта, така и в автора на израза. Обаче тук идват няколко детайла, свързани с мерси, които малко объркват нещата. Първият детайл е, че тази дума няма как да получи широко разпространение, защото тя е обречена да издава определен статут.
 Ето как нейната употреба в следосвобожденска и предвоенна България е налице, но тя придобива една трансформация.

Същата трансформация се наблюдава и в руския език. И там мерси се употребява, и там тази учтива форма е дошла директно от Франция, но се е превърнала в жаргонна дума.
 Това се случва в началото на XX век, когато употребата и става повече смешна, нелепа.
 След революцията в Русия, да се казва мерси става буржоазна отживелица, повод за ирония. И така от официалния език думата прескача в сленга.

Същото става и у нас. На един етап мерси се превръща в шега, закачка, дори подигравка. Жаргонът си я присвоява, точно както се случва и с мадам.
 Ето как думата мадама в жаргона е всъщност френското мадам, но с игрови и шеговити нюанси. Този жаргонен бум в Русия е по-ранен, при нас се случва по-късно, но има същия характер.
 Думите бохем, мадама и мерси влизат в езика, измъкнати от определени групи и присвоени от други. Това се случва след 30-те години. Този жаргон преживява 9 септември и почти не е променен, продължава да се развива и след 50-те години. Историята на чао също е свързана с него, макар да е доста по-различна.

От този жаргон до днес са отпаднали някои думи. Например бамбина, по рядко се използва вече скивай. Други думи обаче са се прехвърлили в ежедневния език - бачкане, готино, писна ми, гадже.
 Така е и с мерси. Тя е френска дума, но минава през центрофугата на жаргона, а не влиза в езика директно, както други чуждици. Например асансьор или тирбушон. За тях ние нямаме родни варианти. И вече е късно пуристите да измислят.

Но мерси не е чуждица, тя е жаргон. Затова за нея имаме и друга, книжовна дума. Това е причината да употребяваме, волно или неволно, и двете. Благодаря за вниманието и мерси.

Линка Hug Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 08:00 от vdleri Вичона

# 564
  • Русе
Добро утро!  Hug

Всяка вечер преди лягане поглеждам насам и... сутрин винаги съм изненадана с още нещо - благодаря за интересните нощни и ранните утринни четива.  bouquet bouquet bouquet Така се увличам в четене, че често забравям и работещата вече опция ''харесвам'', но...  Wink важното е че все пак харесвам, а не само машинално да ви отметна без да съм и прочела, нали?  Simple Smile

За снимки... вече не помня кои са минали от тук при вчерашното ''наводнение''   Laughing, та... може и да се повторим, ама...  Wink си струва де.  Peace

Вичи  Hug

Линка  Hug - аз да пропусна тест...  Wink никога, та... привет от Щирлиц номер 2  Simple Smile
Нима някой се съмнява в нас  Wink, нали сме тема пълна с детективи  Joy Joy Joy

Прекрасен ден ви желая!  Hug

# 565
В ТТ Тайяр Дюндар се е забавлявал с едно смешно клипче. Не зная да го извадя от ТТ. Ето го така!

https://twitter.com/DundarTyyar/status/662114723979218944

Недред ханъм и Фатма абла!  hahaha Joy Joy Моите любимки!  Mr. Green

Важното е, че Ишил го е харесала! Simple Smile

Işıl Yücesoy @m15eno  30 мин.30 минут назад
@DundarTyyar @LaTiaNedret @_FatmaAbla harika be çocuk. Koptum gülmekten
Язык твита: турецкий. Переведено с помощью Bing Ошибка в переводе?
@DundarTyyar @LaTiaNedret @_FatmaAbla Великий человек. Сделать это, потому что смех

https://twitter.com/m15eno/status/662153539477749760

Жената има чувство за хумор!  Heart Eyes Не като някои, дето се обиждат... Ала,ала...(Боже, боже  Mr. Green)  hahaha  Joy Joy

И gecce-то не ни е пропуснало! Е, може ли...  Joy

https://gecce.com/magazin/foto-galeri/tuba-buyukustun-napoliyi-fethetti

Разбира се, снимките ще ги повтаряме, до нови. И дори след това. Нека. Красотата ще спаси света!

https://vine.co/v/eLhmXMM7PW3

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 09:10 от Lina_4

# 566
И още преса

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-kiyafetiyle-de-zar … tm_medium=twitter
http://www.hurriyet.com.tr/tuba-buyukustun-vatikan-beni-nereden- … biliyor-40010189_

Този пост ще се редактира, ако никой не ме цитира или не напише нещо!  Mr. Green

# 567
Добро утро! Hug

Линка Hug ще те цитирам! Wink  

Баги HugКанти HugДива HugЦвети Hug,благодаря за всичко споделено! bouquet

Вичи Hug,аз винаги казвам благодаря! Wink

По теста естествено-Щирлиц №3! Joy
Скрит текст:
Ваш мозг обнаруживает соответствия лучше, чем у 96% населения.

Только 4% от общего числа людей могут похвастаться таким же результатом, как у вас. Вы обладаете по-настоящему уникальным умом и можете заметить даже малейшие различия в объектах и рассчитать все возможные варианты исхода.
К тому же, у вас потрясающее терпение и отличная концентрация внимания -именно эти качества помогли вам пройти тест на отлично!

Желая ви приятен ден! Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 10:01 от Zlatina3

# 568
Добро утро и от мен! Grinning Малко късно, ама така е, когато под прикритието на баба разхождаща куче, Щирлиц-4 си изпълнява сутришната мисия  Joy Joy

Цвети, казвам си честно, че тази функция "харесвам" ми идва нова тук и я забравям Embarassed Embarassed Но вие си знаете, че ви харесвам Wink Повече съм доволна, че няма бутон 'не харесвам" Grinning Представяте ли си какъв купон ще е в темите.., ако го имаше ooooh! Mr. Green Mr. Green

Хубав ден на всички! Peace Hug
Тук се говори за "Еми" и много често чувам името на Туба, но... за хубаво ли, за лишо ли  Thinking Sad

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 10:14 от nadine1111

# 569
 Здравейте! Hug Докато ви прочета, поиграя с теста и реала и пак съм последна от сутрешната смяна

.Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.  Embarassed

Виждам, че надин е Щирлиц номер 3. Аз се слагам с номер 4 bowuu, но си се кръстих сама от шетането ми в туитър. И аз снощи забих в търсене на снимки, сваляне, уголемяване. Вие сте онагледили. Гривната не е от КРА, медальонът не е от ПС, а за пръстена не мога да кажа, но ми се вижда да е абсурдно сериално бижу от толкова отдавна да го има и да го носи. Peace Линка ми е подсказала да не отговарям на Катя, защото вече няма за какво. Иййч не им се дразня, че трият.  Party

Днес няма да мога да дежуря. Не е фатално. Инфото се слага на много места и всеки ще го сложи тук. Peace На 7-ми ще се опитам да съм в тон с празнуването на:

Хубав ден и приятени почивни дни! Hug "Мерси"-то ми напомни, че на младини се страех да избягвам чуждици и да слагам старобългарското ударение на бащиното ми име, за което ми правеше забележка учителят по физика. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт