Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 754
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
И аз слагам "Затегнете коланите" в редичката за гледане днес Grinning За по-бързо ще го мина в You Tube Mr. Green Mr. Green С руско аудио е. Хубаво, че е Сабинката да ме "светне " как е заглавието на руски Embarassed ooooh! ooooh!  Пристегните ремни
Ето линк и тук:

https://www.youtube.com/watch?v=KmbNlklKkAo

В другата тема прочетох някакъв превод от турски на руски, с източник турски кинокритик някакъв Whistling Whistling Не му пиша името, защото ако е верен превода, не би трябвало човек следящ актьори, да зададе такъв риторичен въпрос  ; "Представяте ли си, турски актьор номиниран за ЕМИ !?/става въпрос за Енгин/  Ами представяме си, той ако не знае..   да пита нас  Joy Joy

Нали знаете, че като казвам другата тема, имам предвид тази за КПА Grinning

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 13:20 от nadine1111

# 616
  Остави,остави турските журналисти. Stop Клюка от туитър и помолих да ми преведат. Аз на това не вярвам. Stop
"Ако има предложение за снимки (предполагам на дизи), Туба ще вземела хонорар от 120 000 турски лири."

Аз й знам предполагаемия хонорар, та снощи весело четях реклама на ново дизи у нас с най-големия хонорар на ГА - 20 000 лири и как били двойката на дизитата за 2015 г. Party

Отвън е прекрасно слънце и отивам на хамака с книжка. Flutter Кино - довечера.
Туба с една, аз с друга, общото е чашата с кафе:

Пуснаха озет за 4 серия. Слагам го, макар че тук няма смисъл.

https://www.facebook.com/hatirlagonul/photos/a.372033232991995.1 … /390408947821090/

# 617
Линка, ето коя е следила това хоби на Туба - @hopeisTB . Открих я по подписа на колажа от двете картини на  @BlueCup53 (с нея се четем и двете, така че най-сигурно е да я намериш там). Сара пише, че подозира тази, че е на Туба и Никол потвърждава:

, макар че Никол пише на едно място, че тя не ползвала маслени бои. Сложили са тези две интервюта:

https://vine.co/v/eLJQzBlQrjw - това е картината вляво.

И третата картина:

Потвърждава @STB827:
Скрит текст:
Awesome thank you ,,,
I feel she's painting that one also....?

Голям разговор е имало, но нямам време. Засега отлагам моето кино, защото ми възникна силно притеснение. Липсва ми една подвижна памет и ако съм я изтървала в Пловдив, съмнявам се да ми я върнат. Sick Sick Sick

П.П. канти, не може да се каже, че съм съвсем релакс, защото вчерашния ден на мъжа го уважавам вече седмица, може да откарам и месец - нещо като болногледач съм. Peace Не ме мисли - печката топли супер, а навън е вече 20 градуса. Не сме пропуснали седмица в киносалон. Гейовете си имат някакви кинопрегледи, но с торенти може би. Трябва да търся някакъв форум в БГ за късометражни филми, че да съм по-конкретна с молбите към Онур бей. Засега нахалството ми стигна да го моля за обръщане към БГ посланик в Турция за включване на "Джунглата" в евентуални дни на турското кино у нас. Embarassed Embarassed Embarassed Сега се сещам, че имам познат там, а може би двама. ooooh! Ню-ню Щирлиц се включва в акция. Peace

Знаех си аз кой ще свърши работа!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря!  bouquet
Значи това е въпросната картина! Ами, не съм я забелязала дори, толкова за фотографската ми памет и Щирлиц... Embarassed

Колкото за това, да подскажеш на Онур да предложи филма на Софийски фестивал, и да спомогнеш това да се случи, просто мълча... Ако стане, цялото ято ще долетим в София, мислете му къде ще ни слагате, за да те почерпим и да гледаме заедно филма!  newsm44 newsm44 newsm44

Чудя се Канти  Hug защо ми говори за Елиф Шафак, пък то Туба публикувала снимка в инстаграма си!  ooooh! ooooh! ooooh! Но не я видях в темата - ето я!

Изгледах и филма "Затегнете коланите", но за него ще пиша отделен пост! Заслужава го!  bouquet

Сабинка  Hug я сложи, но няма да трия!  Peace

# 618

Скрит текст:
Остави,остави турските журналисти. Stop Клюка от туитър и помолих да ми преведат. Аз на това не вярвам. Stop
"Ако има предложение за снимки (предполагам на дизи), Туба ще вземела хонорар от 120 000 турски лири."

Скрит текст:
Аз й знам предполагаемия хонорар, та снощи весело четях реклама на ново дизи у нас с най-големия хонорар на ГА - 20 000 лири и как били двойката на дизитата за 2015 г. Party

https://www.facebook.com/hatirlagonul/photos/a.372033232991995.1 … /390408947821090/

Туба е получила рекордна оферта за участие в сериал - 1000 лири за минута екранно време или 120000 лири за епизод.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1016208485067734

Скрит текст:
И аз слагам "Затегнете коланите" в редичката за гледане днес Grinning За по-бързо ще го мина в You Tube Mr. Green Mr. Green С руско аудио е. Хубаво, че е Сабинката да ме "светне " как е заглавието на руски Embarassed ooooh! ooooh!  Пристегните ремни
Ето линк и тук:

В другата тема прочетох някакъв превод от турски на руски, с източник турски кинокритик някакъв Whistling Whistling Не му пиша името, защото ако е верен превода, не би трябвало човек следящ актьори, да зададе такъв риторичен въпрос  ; "Представяте ли си, турски актьор номиниран за ЕМИ !?/става въпрос за Енгин/  Ами представяме си, той ако не знае..   да пита нас  Joy Joy

Надин  Hug според турците жените не са хора. Турският журналист е пропуснал номинацията на Туба, и сега говори само за актьора -мъж. Жалко е, че жените се радват на това.  ooooh! Но какво да се прави, робска психика имат някои. Лошо.  Crossing Arms

# 619

Скрит текст:

Скрит текст:

Туба е получила рекордна оферта за участие в сериал - 1000 лири за минута екранно време или 120000 лири за епизод.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1016208485067734

Скрит текст:
И аз слагам "Затегнете коланите" в редичката за гледане днес Grinning За по-бързо ще го мина в You Tube Mr. Green Mr. Green С руско аудио е. Хубаво, че е Сабинката да ме "светне " как е заглавието на руски Embarassed ooooh! ooooh!  Пристегните ремни
Ето линк и тук:

В другата тема прочетох някакъв превод от турски на руски, с източник турски кинокритик някакъв Whistling Whistling Не му пиша името, защото ако е верен превода, не би трябвало човек следящ актьори, да зададе такъв риторичен въпрос  ; "Представяте ли си, турски актьор номиниран за ЕМИ !?/става въпрос за Енгин/  Ами представяме си, той ако не знае..   да пита нас  Joy Joy

Надин  Hug според турците жените не са хора. Турският журналист е пропуснал номинацията на Туба, и сега говори само за актьора -мъж. Жалко е, че жените се радват на това.  ooooh! Но какво да се прави, робска психика имат някои. Лошо.  Crossing Arms

Ха, и в комедията "Али Баба и седемте джуджета" ще има български кадри. Това с ръката дали не е заигравка с "Ловен сезон" от Джан Йълмаз и филмът да е пародия на други филми?  В "Смотаняци" разпознах всички филми, но тук няма да мога. Играе и Фахрадин Фахрадинов. Чувала съм за това име в България, но нямам спомен с какво.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 14:49 от sabina_k

# 620
Нов фрагман на "Спомени на вятъра"

В мрачни краски! Тоя филм ще е труден...

И нов тест за желаещи ...

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-kakoj-u-vas-tip-myshleniya-1093210/

И моят резултат!  ooooh!

Скрит текст:
Философское мышление
У вас философский ум. Вы любите размышлять над глобальными вопросами, и вами движет желание докопаться до истины. Зачастую вы справедливы и объективны в своих суждениях, поэтому ваша точка зрения ценна для окружающих.

https://gecce.com/haber-tuba-buyukustune-rekor-teklif

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 16:08 от Lina_4

# 621
Нов фрагман на "Спомени на вятъра"

В мрачни краски! Тоя филм ще е труден...

И нов тест за желаещи ...

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/test-kakoj-u-vas-tip-myshleniya-1093210/

И моят резултат!  ooooh!

Скрит текст:
Философское мышление
У вас философский ум. Вы любите размышлять над глобальными вопросами, и вами движет желание докопаться до истины. Зачастую вы справедливы и объективны в своих суждениях, поэтому ваша точка зрения ценна для окружающих.

https://gecce.com/haber-tuba-buyukustune-rekor-teklif

Определено ще е тежък, но този трейлър дава лъч надежда, че може и да го догледам. Туитнаха, че премиерата ще е на 1.12. Има "аман", но според мен е заради Туба, може и заради заетостта в дизито на Онур - за да присъстват.

Резултат от теста:

Скрит текст:
Логическое мышление

У вас преобладает логическое мышление. Вы замечаете взаимосвязи, и именно это стимулирует ваше любопытство. Вам нравится узнавать суть вещей и делать выводы исходя из достоверных данных. Вы с легкостью решаете любые проблемы.

Похоже на вас? Поделитесь результатом в комментариях.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 17:09 от sabina_k

# 622

Ха, и в комедията "Али Баба и седемте джуджета" ще има български кадри. Това с ръката дали не е заигравка с "Ловен сезон" от Джан Йълмаз и филмът да е пародия на други филми?  В "Смотаняци" разпознах всички филми, но тук няма да мога. Играе и Фахрадин Фахрадинов. Чувала съм за това име в България, но нямам спомен с какво.

Въх, умирам си за такива филми! Mr. Green Да свиркате като излезе Peace

Фахрадин го знам по визия. Красавчик е, но не гледам български сериали /заради лошото озвучаване и проблемен слух/, а той май там снима основно.

Тази снимка на Туба от сет не я помня  newsm78

Но пък,  по повод почти еднаквите ни резултати от тестовете, си спомних какво ми казваше баба,  преди повече от половин век ;" Когато си избираш мъж, гледай да сте на един акъл "  Wink Не казваше да  е красив, не казваше да е богат Joy  Joy Напълно си важи и за фенските теми Grinning,

Още не съм "затягала колана", но щом Линка го е харесала филма Wink Hug му давам предимство тази вечер Grinning

# 623
Привет! Hug

Надин HugСаби Hug WinkЛинка HugКанти Hug,благодаря ви за интересното инфо и снимки! bouquet

По тестовете! Peace

1-У вас отличная фотографическая память! Laughing

Скрит текст:
Вы точно человек?

Вы обладаете редкой способностью запоминать до 80% лиц, которые вы видели хотя бы раз в жизни.

Это качество встречается настолько редко, что полиция Англии просит тех, кто им обладает, помогать в поисках разыскиваемых преступников. Вы никогда не задумывались о карьере сыщика?
2-като Саби Wink съм-Логическое мышление! Laughing
Скрит текст:
У вас преобладает логическое мышление. Вы замечаете взаимосвязи, и именно это стимулирует ваше любопытство. Вам нравится узнавать суть вещей и делать выводы исходя из достоверных данных. Вы с легкостью решаете любые проблемы.

# 624
Скрит текст:

Ха, и в комедията "Али Баба и седемте джуджета" ще има български кадри. Това с ръката дали не е заигравка с "Ловен сезон" от Джан Йълмаз и филмът да е пародия на други филми?  В "Смотаняци" разпознах всички филми, но тук няма да мога. Играе и Фахрадин Фахрадинов. Чувала съм за това име в България, но нямам спомен с какво.

Въх, умирам си за такива филми! Mr. Green Да свиркате като излезе Peace

Фахрадин го знам по визия. Красавчик е, но не гледам български сериали /заради лошото озвучаване и проблемен слух/, а той май там снима основно.

Тази снимка на Туба от сет не я помня  newsm78

Но пък,  по повод почти еднаквите ни резултати от тестовете, си спомних какво ми казваше баба,  преди повече от половин век ;" Когато си избираш мъж, гледай да сте на един акъл "  Wink Не казваше да  е красив, не казваше да е богат Joy  Joy Напълно си важи и за фенските теми Grinning,
Още не съм "затягала колана", но щом Линка го е харесала филма Wink Hug му давам предимство тази вечер Grinning

Филмът е жесток. Гледа се леко, а всъщност е тежка драма. Майстор. И краят е ... Според мен не е щастлив. Но всеки преценява за себе си. Важното е, че леко се гледа. Приятно. Без сълзи. Но с безпокойство и съпричастност. Препоръчвам го. Не е сладникав. Мой тип. Peace

Мислите ли, че Туба ще започне нов сериал през януари? Много искам, но нещо не ми се вярва...  ooooh!

# 625
  • Русе
Здравейте детективки!  Hug

И днес успяхте да ме изненадате  Crazy - имена не изброявам, че може и да объркам  ooooh! кой какво точно е сложил и затова на всички БЛАГОДАРЯ!  bouquet

Първото, което най-силно ме впечатли е намека за нов сериал и рекордно заплащане - тайно се надявах на подобна новина и съм го споделяла с дружки, ама...  Wink те не бяха на моето мнение  Simple Smile Нашата любимка неведнъж е доказвала, че е работохоличка и е способна да върши няколко неща едновременно, та... какво би и попречило да започне и сериал, въпреки другите анганжименти, само трябва да и хареса ролята и проекта - тя умее да избира.  Peace

Видях и новия фрагман на Вятъра... - очертава се наистина мрачен филм, ама ние и си знаехме това.  Peace

Линка  Hug днес си ни сложила два теста, а аз като една от върлите им почитателки веднаги ги направих и... по двата съм като теб - с фотографска памет и философско мислене  Joy Joy Joy

Надин  Hug много си права - тръгваме с общи интереси и... почваме да мислим често и за други неща еднакво, май с каквито се събереш...  Laughing

А като стана дума за нашият актьор Фахрадин Ф. - преди години много се шумеше около него, но скоро нищо не съм чувала ( аз го помня от баш сапунката на НОВА тв май  newsm78 ''Забранена любов'' беше - що бъзик и подигравки отнесе този сериал...  ooooh!)

# 626

Франческо е кавалер. Flutter

# 627
Актуално-тематичен колаж!  Laughing

hahaha

Лека нощ, дами!  Embarassed

# 628

За тези, които още не са заспали, поздравче с Мерил Стрийп  Grinning Откъс от новият и филм Ricki and the Flash Току що го изгледах. В началото го определих, като шантав...в края, като жесток Peace

Бях си обещала Ферзан..., но не съжалявам.   Wink  Embarassed

# 629
Здравейте Hug

Сабинка се е появила и ни е заляла с интересна информация от туитъра thumbsup, ама според мене са по-скоро догатки. Не съжалявам, че се разрових - доста други неща видях.

Не съм убедена, че портретът е автопортрет и дали въобще е портрет на Туба  Thinking Но няма значение - важна е асоциацията Laughing

Линка, ето коя е следила това хоби на Туба - @hopeisTB . Открих я по подписа на колажа от двете
картини на  @BlueCup53 (с нея се четем и двете, така че най-сигурно е да я намериш там). Сара пише, че подозира тази, че е на Туба и Никол потвърждава:

, макар че Никол пише на едно място, че тя не ползвала маслени бои. Сложили са тези две интервюта:

https://vine.co/v/eLJQzBlQrjw - това е картината вляво.

https://youtu.be/-ngftzCkApo

И третата картина:

Потвърждава @STB827:
Скрит текст:
Awesome thank you ,,,
I feel she's painting that one also....?

Гледала съм това интервю, но съм забравила разказа на Туба как и къде е започнала да рисува в Антакия:
Туба е спряла да рисува, след като е започнала да се снима, но по време на Аси пак  е започнала да рисува. Рисувала, но когато се е връщала в Истанбул. Мислела е, че в хотелската стая не е удобно. Но веднъж, докато е снимала във фабриката за щайги е видяла парчета шпертплат да се сушат в градината, Подбрала си е 25-30 парчета и е потърсила в книжарница бои. Така е започнала да рисува и в Антакия. Доставяло й е удоволствие. Уловила се е, че докато е снима си е мислела, че скоро снимките ще  свършат и тя ще се прибере в стаята си и ще рисува.
В интервюто не става въпрос с какви бои рисува или поне в английския превод.
Водещата я пита дали няма да направи изложба. Туба отговаря, че е мислела по въпроса и че би включила освен картини и скулптури.

Интервюто от клипчето май го имаше преведено на български newsm78

Жалко, че  Туба не е направила изложба, тогава нямаше да се чудим кои са нейните картини Wink

В трея на СВ зърнах ГГ да рисува, дали не е нейно дело. Колкото и разностранни таланти да има Онур, не съм чувала да рисува. Във всеки случай май е семеен портрет.

Материалът за рекордния (не само за Турция) хонорар ми хареса, ама не заради размера му, а заради информацията, че Туба "е приела и от януари ще я гледаме на екран". Ама така ли е newsm78 Много време не остана.

Сабинка, Надин благодаря за линковете. Днес не успях да гледам филма, но от това което съм видяла от Ф.Й. съм съгласна с Линка. Филмите му са драми, без щастлив край, но не и с песимистично послание. В стил "всяко зло за добро". Основният проблем е кауза пердута, но пък отваря очите на ГГ за нови хоризонти. И всичко това поднесено с лекота и много приятно чувство за хумор.

А за тестовете. И аз ще стягам багажа за Лондон Wink Но после пак го направих с грешни отговори (още ме мъчи въпросът дали пък, така аз няма да се окажа останалите 96%, след като всички сме елитните 4%) и станах:
Но пишеше да не се кахъря и по-леко и щастливо се живеело без да забелязваш. Сега ми се изясни защо Чиче толкова си обичаше рибките. Те не заминаваха за Лондон, не говореха и не ровеха, просто си плуваха грациозно Mr. Green
Докато търсех нещо подходящо за петък вечер, с което да пия за ваше здраве, за всичко, което слагате тук и за искрените ви усмивки, попаднах на:
Какво се оказва, че не само Туба си пада по Л. ди Каприо, а и той й е почитател Joy Joy Joy

Значи, е достоен да ни приготви питието newsm47:

ПП Не само с Л.ди Каприо би искала да играе Туба, но и с Хавиер Бардем (из интервю от 12.2009 с Billur Kalkavan,"мама" Хандан ( ПЛ)) Линка, а на тебе съвпаденията са ти се сторили пресилени в "Любовта обича съвпадения" Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 00:10 от Bagi

Общи условия

Активация на акаунт