Понеже съм доста уморена, а като капак ми се изтри и поста, който бях написала

Както се казва в края на приказките и аз бях там, и аз пих и се веселих

+1

Линка имаш лайк за последния си пост
Нямах възможност да съм с вас днес, но благодарение на репортерките ни от мястото на събитието Линка

Да е жива и здрава Туба и да получи още много отличия! А защо не и някой Оскар?

Е, има и още една

И на мен на тази снимка Туба много ми харесва

А сутринта е започнала с тази прекрасна снимка на ТМО

Слагам ви и нещо за четене с кафето на сутрешната смяна - Вичи, Цвети и/или Линка

Един човек, както обикновено отишъл в бръснарницата да го подстрижат и обръснат. Той се заговорил с бръснаря, който го обслужвал. Говорили си за различни неща, и изведнъж разговорът се насочил към Бога.
Бръснарят казал:
- Каквото и да ми говорят аз не вярвам, че Бог съществува.
- Защо? – попитал клиентът.
- Е, това е толкова ясно. Достатъчно е само да излезете на улицата и ще се уверите, че няма Бог. Кажете ми, ако Бог съществува, защо има толкова много болни хора? Защо има толкова много просяци? Ако той наистина съществува, нямаше да има нито страдания, нито болка. Трудно е да си представим един любящ Бог, който позволява всичко това.
Клиентът се замислил за момент, но решил да си замълчи и да не влиза в спор. Когато бръснарят свършил работата си, клиентът си тръгнал. Излизайки от бръснарницата той видял на улицата обрасъл и брадясал мъж (изглеждал така, сякаш не се е подстригвал и бръснал цяла вечност). Тогава клиентът се върнал в бръснарницата и казал на бръснаря:
- Знаете ли какво искам да ви кажа? Бръснари не съществуват.
- Как така? – изненадал се бръснарят. – Аз съм такъв.
- Не! – възкликнал клиента. – Те не съществуват, иначе щеше ли да има обрасли и небръснати мъже, като онзи човек, който върви по улицата?
- Е, уважаеми, проблемът не е в бръснарите. Просто хората не идват при мен.
- Точно така е! – потвърдил клиентът. – И аз казвам същото: Бог има. Просто хората не го търсят и не отиват при Него. Ето защо има толкова много болка и страдание.
Лека нощ!