Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-219тема

• 44 732
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте момичета в нощта на изпълнения с толкова хубави емоции ден!

Понеже съм доста уморена, а като капак ми се изтри и поста, който бях написала Sick, така че няма да съм голословна Sunglasses

Линка, не е необходимо, но пък на мене ми харесва да изразя удоволствието си да бъда информирана и потопена в международната атмосферата, при това с такова желание
Както се казва в края на приказките и аз бях там, и аз пих и се веселих newsm47 

+1 smile3521

Линка  имаш лайк за последния си пост

Нямах възможност да съм с вас днес, но благодарение на репортерките ни от мястото на събитието Линка  bouquet, Саби  bouquet, Злати  bouquet, Дива  bouquet сега мога да се насладя на това какво се е случило днес през деня!

Да е жива и здрава Туба и да получи още много отличия! А защо не и някой Оскар? Whistling Heart Eyes /Нали мечтите са безплатни Peace А е доказано, че след време могат да станат и реалност Peace/

Линка, тази вечер нищо не изпускаш newsm51 И не само от Ватикана. Тази снимка ми стана фаворит!
Е, има и още една newsm47

И на мен на тази снимка Туба много ми харесва yes Има прекрасно излъчване

А сутринта е започнала с тази прекрасна снимка на ТМО Peace Явно мама докато я няма татко използва възможността  тримата да се забавляват както им се иска Heart Eyes

Слагам ви и нещо за четене с кафето на сутрешната смяна - Вичи, Цвети и/или Линка   newsm03

Скрит текст:
ИМА ЛИ БОГ?

Един човек, както обикновено отишъл в бръснарницата да го подстрижат  и обръснат. Той се заговорил  с бръснаря, който го обслужвал. Говорили си за различни неща, и изведнъж разговорът се насочил към Бога.

Бръснарят казал:

- Каквото и да ми говорят  аз не вярвам, че Бог съществува.

- Защо? – попитал клиентът.

- Е, това е толкова ясно. Достатъчно е само да излезете на улицата и ще се уверите, че няма Бог. Кажете ми, ако Бог съществува, защо има  толкова много болни хора? Защо има толкова много просяци? Ако той наистина  съществува, нямаше да има нито страдания, нито  болка. Трудно е да си представим един любящ Бог, който позволява всичко това.

Клиентът се замислил за момент, но решил да си замълчи и  да не влиза в спор. Когато бръснарят свършил работата си, клиентът си тръгнал. Излизайки от бръснарницата той видял на улицата обрасъл и брадясал мъж (изглеждал така, сякаш не се е подстригвал и бръснал цяла вечност). Тогава клиентът се върнал в бръснарницата и казал на бръснаря:

- Знаете ли какво искам да ви кажа? Бръснари не съществуват.

- Как   така? – изненадал се бръснарят. – Аз съм такъв.

- Не! – възкликнал клиента. – Те не съществуват, иначе щеше ли да има обрасли и небръснати мъже, като онзи  човек, който върви по улицата?

- Е, уважаеми, проблемът не е в бръснарите. Просто хората не идват при мен.

- Точно така е! – потвърдил клиентът. – И аз казвам  същото: Бог има. Просто хората не го търсят и не отиват при Него. Ето защо има толкова много болка и страдание.

Лека нощ!

# 691
# 692
  • AMS

Volare… oh, oh!…
Cantare… oh, oh, oh, oh!
.......
con te!

Още летя и пея в синьото небе.

♫•♪'♥♫♥'♪♫ ♫•♪'♥♫♥'♪♫ ♫•♪'♥♫♥'♪♫

https://www.youtube.com/watch?v=COrWcC5lfas

https://www.youtube.com/watch?v=-UkhT0N1aiI

Благодаря ви, момичета!!!

# 693
Здравейте Hug
Благодаря smile3501 на всички дами ,допринесли за
незабравимото преживяване.Още веднъж благодаря ви. newsm10 newsm10

Нека с усмивка да гледаме в "утре", да се научим с уважение да си спомняме "за вчера", и с радост да живеем "днес", за да можем да следваме мечтите си. Прекрасен и щастлив неделен ден !

Браво на Туба newsm10 newsm10, с пожелание да покрие още върхове по пътя по който е тръгнала.

Днес ,надяваме се на още снимки, а и някоя новина за награда от фестивал.

Защо звезда е синоним на известна личност
Скрит текст:
Днес спокойно говорим за телевизионни звезди, спортни, музикални, звезди на шоу бизнеса и какво ли още не. Звезда ни се струва съвсем естествено определение, но на кого му хрумва за първи път да нарече така популярна личност?

Терминът звезда, лепнат за популярна личност, е колкото коректен, толкова и неточен.
 В класическият смисъл звездата трябва да е личност, която постига в своята сфера на действие по-забележителни резултати от останалите. Ето как няма начин всеки, който се е появил на телевизионния екран автоматично да става телевизионна звезда, както и не всеки футболист е футболна звезда. Същото важи и за киното, музиката и за каквото се сетите.

Но появата на сцена, появата под прожекторите, каквато и да е, увеличава популярността на човека, ако не сравнение с останалите под прожекторите, то сравнение с обикновените хора.
Така че в някакъв смисъл, щом някой е разпознаваем за обществото, то той е звезда в един по-скромен, но също така звезден смисъл.
 Да кажем, че е по-скоро звезда-джудже, а не някакъв светещ гигант, който огрява навсякъде. Нарочно правим това уточнение, защото в търсенето на корените на термина ще се сблъскаме с него отново.

През 1907 година във Великобритания избухва стачка на актьорите и сценичните работници, наречена „мюзикхолната вълна". В нея всичко се върти около заплащането на актьорите. И известните имена застанали редом до по-неизвестните в искането им за справедливо договаряне. Тогава големите актьори излезли с изявление, че те, звездите, подкрепят своите колеги.
 Но, обърнете внимание, вече са наричали сами себе си звезди и не са се притеснявали от това. Та от 1907 година насам употребата на термина се увеличила, но преди това той също си е бил нормален театрален термин. Появил се е някъде към края на XVIII век , вероятно и по-рано.

През 1779 година журналистът Джей Уорнър отбелязал, относно актьора Дейвид Гарик-най-големият актьор за времето си, че малките звезди започвали да го тормозят.
 Този термин-звезда, голяма и или малка, си е бил част от театър от доста време, очевидно заради блясъка на водещия актьор.
Това е бил жаргон за главна роля, не конкретно за човек.

Но главните роли започнали да отиват при едни и същи хора и те станали големите звезди на трупата. Онези, които играят най-важните персонажи. Останалите били малките звезди.

Ето как ние днес можем да следим разпространението на термина, но не и да открием неговия автор. Никой не е запазил подобен документ. Но все пак това е отговора.Всичк От британския театър идва от определението звезда. и актьори са били звезди, но едни по-големи, а други по-незначителни.
 После звездността напуснала театъра и се залепила за всичко останало.

Линка Hug Laughing LaughingЧестит Имен ден.Да си жива и здрава и все така да ни радваш.

Честит празник на всички именници.Хубав да ви е денят

# 694
Добро утро!  Hug

Честит имен ден на именниците! Живи и здрави!  bouquet
Вичи  Hug е открила, че и моя ник има имен ден днес!  Wink Laughing Sunglasses
Затова печелите една закуска в Париж! Щедра съм!  Party

Скрит текст:

Закуската, разбира се, е виртуална...  Mr. Green

Сега да ви разкажа какво научих

Това е Dundar ( Laughing Laughing Laughing) Kesapli, авторът на видеото от вчера, професионален италиански/турски журналист. Живее от 20 години в Рим.  Peace

Това е гъркинята Вики Бафатаки - главен секретар на наградите Шака. От нея излезе първоначалното инфо и статията на гръцки.  Peace

Баги  Hug не четеш сериозно.  Naughty В пост 643 съм сложила туита и снимките, които е направила Ясемин.  Peace

И нова статия.

http://www.canlihaber.com/tuba-buyukustun-vatikanda-en-iyi-kadin … -aldi-113685h.htm

Приятен ден!  Hug

# 695
Добро утро! Hug

След емоционалната нощ отново сме на линия! Laughing

Честита награда на Туба!Да продължава да ни радва все така с още награди и нови роли! Heart Eyes Hug

Благодаря на всички за споделеното! newsm51 smile3525 Линка и от мен лайк за пост 688!Честит имен ден на ника ти! Wink newsm51

8 ноември /Архангеловден/ е професионален празник на полицаи, месари, колбасари и урбанисти.
Бъдете живи и здрави!Честит празник! bouquet

Вичи HugЛинка Hug

Приятна неделя на всички! Hug Hug Hug

# 696
Надин стои и мисли, мисли и стои Thinking Thinking Щом от даден линк без проблеми влиза в ТТ, значи има профил там ooooh! Остава да си спомни кога го е правила, как се казва и дали е ползвала от дежурните и пароли   Mr. Green

От много мислене, за малко да забравя да ви кажа "добро утро" Embarassed
Добро утро на всички! Grinning Hug

Браво на Надир/ Кобра! Peace Беше един от първите, които поздрави Туба Grinning За мен това е чудесен пример, колко е голяма разликата между актьор и герой Wink

Линката ви сервира в Париж при нашите хора, аз ще ви озвуча закуската.  Grinning Избрах Ванеса Паради и един шарен Тубо/Хасретски клип Sunglasses Хубав ден!

# 697
  • Русе
Добро утро!  Hug

Честит празник на всички празнуващи на този ден!  bouquet

Линка  Hug най-вече на теб  Simple Smile и ника ти  bouquet

А пък за дежурството от вчера - БРАВО на всички дебнали и донесли ни инфо  bouquet bouquet bouquet

И... това, че снощи си пожелах по-добри снимки и клипове - хич не означава, че съм била недоволна или съм упреквала фотографи и приносители, просто  Wink чаках и... те почват да се появяват вече  Peace

В този ТТ профил има доста видео материали, та дано скоро излязат и в отделен клип с възможност за вграждане  Peace

https://twitter.com/TbBuyukustunFC

И едно сравнение - две принцеси с подобни тоалети  Wink ( не можах да открия друга снимка на Катрин за да се види и надолу роклята и, ама... и това е достатъчно ) Peace

Надин  Hug в ТТ без регистрация можем да четем, но без да пишем  Peace и така правим де. Забавленията на пишещите са много по-големи, но поне инфо ние също можем да намерим стига да имаме време и за разглеждане  Simple Smile

# 698
# 699
  Здравейте и честит имен ден на реални виртуални имена! Hug bouquet

Кой закусва, кой обядва... Flutter

Но чашата кафе на ФО Shocked

И аз благодаря на всички, че успяхме да бъдем заедно в този хубав признателен за Туба ден. Hug Дано Дороти, Гуга, рали,клари, марги и всички, които съм изпуснала, телепатично в реала да са били щастливи в иначе тъжния за християните ден. Hug
  Най ми хареса отпразнуването още през деня на СС. Peace

И една новина: Критиците говорят, че 150 кинематографисти ще бойкотират фестивала в Анталия, докато не се свали цензурата:

http://www.todayszaman.com/arts-culture_150-filmmakers-critics-s … ifted_402969.html

# 700

A, Туба като в тест за наблюдателност ли я е скрил? Joy Joy Щото аз я Rolling Eyes открих с един поглед

# 701
  • Русе
Ето, че и клипът се появи  Wink - сега, ако излезе някакъв превод...  Praynig

# 702

A, Туба като в тест за наблюдателност ли я е скрил? Joy Joy Щото аз я Rolling Eyes открих с един поглед

Къде я видя, Надин Hug?  newsm78
В отражението на кафеварката, ли?  newsm78 Не съм сигурна, че е тя... Но при по-добро въображение...  Grinning

Супер е клипът!  bouquet Надявам се да има превод, ако не на него, поне на статиите, където разказват интервюто й.  Peace

http://www.gazetepress.com/2015/11/08/herkes-tuba-buyukustunun-pesinde/

http://www.hurhaber.com/tuba-buyukustun-vatikan-dan-ozel-odul-al … haberi-35992.html

# 703

Пиши, моля те Grinning Каква ти е идеята?

Цвети, мерси! bouquet Тъкмо щях да търся, дали е сложен. Laughing

Подарък за Вика от чилийка.

# 704

Виждам наведената и глава и рамо зад плота до лампата. Косата си личи най- ясно .

Общи условия

Активация на акаунт