Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 290
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Пишете ме и мен за предизвикателствотоооо  bigdance2 Аз лично си поставям предизвикателство да си вляза в червената рокля на Коледа!

Хрумна ми нещо. Пушите ли? Влияе ли на теглото? Аз си пафкам с кафето, с фреша сутрин, и като се нахраня вечер...Не ми се иска да ги спирам...

mamamishi, трябва да ти кажа, че моята сестра се свърши от вървене преди няколко години. Беше търговски представител и много вървеше пеша. Направо заприлича на чироз! Така че е супер това, което правиш. Дано не застудее прекалено само.  Hug

Викам аз да не се спираме, ами като свършим едно предизвикателство, да хващаме друго!  Hug

# 106
Ехаа супер започваме да се събираме за предизвикателството  Wink
Сега остава само да решиме кое ще започнеме в понеделник.
Аз преди години вървях доста пеша и нямах проблеми с килограмите. Те моите не са кой знае колко, но все се боря с едни 5 кг...
Сега съм решила твърдо от понеделник предизвикателство + ходене поне по 10 километра на дена.
Относно цигарите бях ги спряла за 6 месеца и пак ги почнах и всеки ден все ги спирам, но още се каня  Embarassed

# 107
Аз лично не пуша, но до колкото съм чела може да забави метаболизма, но пък има и друго, че вместо да пушиш, което повечето правят, при доста насъбран се стрес най-вероятно ще ядеш, а и от стрес доста се пълнее също (лично мое мнение)  Laughing. Има доста случаи на спрели цигарите и качили доста килограми.

Радвам се, че се събираме за предизвикателствата. Може да гласуваме, ако искате. Аз съм за планк. Може всеки понеделник да добавяме нещо ново. За следващата се сещам за джампинг джакс, което си е страхотно кардио.

Peace

# 108
# 109
Аз ще го пропусна. На мен ми е труден, много. За сметка на това JJ правих днес, но се поизложих 2х50, а преди правех 1х100  Crossing Arms Утре пак ще го направя 2 или 3 х50 сутринта и вечерта Peace А в сряда, когато се прибера започвам по-сериозно с него до следващото ми пътуване извън града.

# 110
+1 и от мен за планк  Peace

Аз когато ги бях спряла цигарите даже отслабнах  Mr. Green. Някак си тогава започнах да внимавам повече какво ям.
Решила съм този месец да ги спра. Определено когато не пуша се чувствам много по добре.

# 111

Аз когато ги бях спряла цигарите даже отслабнах  Mr. Green. Някак си тогава започнах да внимавам повече какво ям.
Решила съм този месец да ги спра. Определено когато не пуша се чувствам много по добре.
И при мен стана точно така. Преди около 3 -4 години спрях цигарите и не пуших точно една година, и после пак ooooh! Бях толкова уплашена, че ще напълнея, всички това ми казваха, и от страх почти не ядях и отслабнах доста. Сега всяка седмица съм с мисълта да ги отказвам тези гадни цигари и ве си продължавам да пуша #Cussing out

# 112

И при мен стана точно така. Преди около 3 -4 години спрях цигарите и не пуших точно една година, и после пак ooooh! Бях толкова уплашена, че ще напълнея, всички това ми казваха, и от страх почти не ядях и отслабнах доста. Сега всяка седмица съм с мисълта да ги отказвам тези гадни цигари и ве си продължавам да пуша #Cussing out

Аз като ги спрях имах стимул, че не съм сама. Заедно с майка ми ги спряхме, но сега тя си е в БГ и някакси сама като съм само се ослушвам. Вече и дата съм си избрала 11.11  Party

# 113
Алекс, хубава дата си избрала. Ние и затова ще те подкрепим няма да си сама  Hug

Като гледам май в понеделник ще започнем с планк. Ако не ми дойде в повече ще включа и страничен. Въодушевена от предизвикателствата, които ще започваме, метнах една 20-минутна йога..нищо че минава полунощ. Кеси Хо също има предизвикателства, но там са няколко упражнения в едно за отделна мускулна хрупа. Утре ще намеря картинки, че сега не ми се търсят.  Mr. Green

Приятни сънища от мен!!  Heart Eyes

# 114
Добро утро момичета  food010
Мери  Hug. Дано успея  Praynig

Аз снощи нещо се улях с храна която не консумирам отдавна  ooooh!. Незнам какво ми стана. Днес за наказание съм само на яйца.

Чакам с нетърпение понеделника.

# 115
  • У дома
Добро утро момичета, от понеделник и мен бройте с планк, добре че Алекс сложи снимка, аз пак не бях разбрала какво ще правите. Предизвикателството с клековете съм го правила, стяга се дупето много и бедрата също Peace
От днес съм в редиците на Системата-60, другата седмица ще ви дам резултата, защото все пак от година съм на друг режим и може в началото да има някакви плюсове, докато тялото свикне Rolling Eyes
Има ли някой друг на Системата тук?
Лек и усмихнат ден на всички Hug

# 116
Genni  Hug

Системата съм я спазвала преди време. Допада ми, но при мен нямаше резултати понеже не бях сериозна  Embarassed
Успех ти желая!

# 117
Привет и от мен  Hug
Днес само -100, но както каза ТутмЪничка   Hug 100, 100 накрая станало едно кило  hahaha

Гени, браво че си изкарала предизвикателството с клековете.   bouquet При теб имаше ли надуване на бедрата? Дупето ми е най-проблемната област и искам да го стегне, но с тези клекове нещо не се разбрахме.

Алекс, не се и съмнявам, че ще успееш!!  Hug

Усмихнат ден на всички!!  Hug Hug

# 118
Добро утро, момичета Hug
Продължавам със задържането на трите килца Party Вече нямам търпение да дойде 11-ти за новото лунуване!
Ей сега направих едно малко сутрешно раздвижване, нали ще се опитвам да свиквам със сутрешни тренировки. Малко ходене, малко бягане на място и 2х50 JJ (Jumping Jack) Peace
Сега си намачках едно бананче със супена лъжица и половина семена от чиа и малко вода (за да набъбнат добре). На обяд сигурно ще хапна пилешко (бяло) месо, един домат за салата и пукани люти чушки (дааа, знам, че с тази захар в марината не са много в мой плюс ама са като наркотик ... на едно ядене над 10 по-люти заминават Embarassed Mr. Green). Междинно вероятно един грейпфрут, а за вечеря още не знам, но ще е нещо леко.
Утре на обяд заминавам и няма да се разписвам до вторник или сряда, но мислено ще съм с вас Hug

# 119
Добро утро утро от мен.Пипнах някакъв вирус и от вчера не се чувствам добре-само търся къде да легна и да се завия.Храненето ми не е добре ама пия хапчета.Отчитам само -200гр. надолу.Днес зелева салатка ще хапвам и топла пилешка супа.Нямам сили за тренировки-сега го пробвах това plank-голям зор е ама няма да се цепя от групата ще се прави.Лек и успешен ден Ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт