Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 276
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • У дома
Мери, незнам за какво "надуване" на бедрата говориш, но имаше един период, някъде посредата на предизвикателството, ги усещах по-обемни и по-стегнати newsm78 Дупето още след първите 5-6 дена го усещах по стегнато.

# 121
Здравейте, обичам петък Hug
qvili, бързо да оздравяваш, пилешката супа е най-доброто лекарство за мен Peace
Зизy, приятно изкарване на пътуването и после пак тука на отчет Simple Smile
Genni, много хубави неща съм чувала за Системата, за съжаление неприложима при мен, просто не мога да ям сутрин и това е. Основното ми ядене е вечер на мен.
Бях се засилила към клековете, но като чух "надуване" и...то от това повече на къде ли да се надуя ooooh!Та ще опитам и аз това планк, за сефте чувам за него, ама и аз в кюпа Laughing
alex.viki, понеже най-много се доближавам до твоя начин, какво мислиш за топеното сирене. Гледам няма много въглехидрати, става ли да го ям Rolling Eyes

# 122
mamamishi по принцип казват, че топеното сирене не се препоръчва защото не се знаело какво има в него. Аз мисля обаче, че ако не всекидневно и по много не е проблем. Ако искаш пробвай Филаделфия.

Зизу приятно пътуване. Ние сме си тук и те чакаме да се върнеш  Hug

Аз нали съм се наказала днес  Mr. Green сутринта пих едно мазно кафе и сега си варя 2 яйца. Извървях и 3 километра вършейки си задълженията по центъра и слетобяд смятам да ходя на стадиона за още  Grinning.

# 123
Добър ден с фреш от мен!  Hug Така ободряващо ми действа! Обичам цитруси! Докато го пийвам, гледаме с кучето една котка през прозореца, която се пльокнала по гръб и се пече! Много е сладка!  Joy

qvili, браво за минусчето и бързо оздравяване!  Hug Планкът ще го издържим заедно!

Зизу, ще липсваш! Нищо чудно в сряда да ни  съобщиш, че си 2 кила надолу от баница и айрян  Joy Чушките да са ти кахърът! То нали лютото гори мазнини, така че се уравновесяват нещата  Laughing

Мери, и аз правя клекове всеки ден покрай Руми, ама бедрата и дупето определено се стягат. То нали знаеш - до организъм е всичко.  Hug Представям си те как "йогираш" в полунощ  Joy Ей това е ентусиазъм! Няма как да липсват резултати!

alex.viki, не се тревожи, тъкмо ще раздвижиш метаболизма  Peace Считай и моята подкрепа за 11.11 !

Hug Hug Hug Hug Hug за всички!

# 124
ТутмЪничка, аз така се успокоявам с чушките ама то моето е лакомия Crazy Подхвана ли ги стават основното ястие, а месото и салатата са просто гарнитура Laughing
Иначе минус едва ли ще има. По-вероятно е да има плюс, че усещам как ще се поотпусна с някоя бира (то друг алкохол така или иначе не пия) и някое по-вредно мезе един-два пъти ама каквото - такова Mr. Green И без това с прибирането ми и почвам лунуването, та ще компенсирам Peace
В групата във ФБ за лунната диета някой беше писал, че на 11-ти е новолуние и тогава се сваля най-много, та каквото и да става само на вода ще карам (надявам се!), а после кантара ако се заинати и не покаже хубав минус може и да хвърчи през терасата Crossing Arms
С това темпо на сваляне ще взема да стана някоя фиданка до Коледа hahaha

# 125
Благодаря ви момичета за подкрепата  Heart Eyes Hug. Гореща се надявам 11.11 да ми донесе късмет  Praynig. На този ден дъщеря ми има имен ден, а на ММ брат му рожден ден+и че 1 ми е любимо число.

Много хубава темичка се заформи. Радвам се, че всички сме толкова положително настроене и се разбираме без спорове и караници  bouquet

# 126
  • София
И на мен темата много ми харесва Simple Smile Много е приятна и спокойна и всеки споделя, без да се критикува  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз да ви кажа колко съм несериозна Simple Smile Миналата седмица малко се поконтузих - забрал пръст, рамо което едвам движех, МЦ:) та от 8-9 дена не съм тренирала ( сега съм и в МЦ) таа хубаво се съчетаха + много зъболекарски неволи, моята златна зъболекарка я измъчих Simple Smile
Опитвам се да се храня разумно и да ходя всеки ден по 6-7км, дори и без другото, колкото да не загубя прогреса отпреди тренировките и горе долу ми се получава.
Надявам се следващата седмица да ги подновя пак - Руми напреднали + сравнително по-мазно хранене Simple Smile  Hug

# 127
Зизу, приятно пътешествие. Освен на новолуние и на пълнолуние казват, че се сваля завидно.  Hug

Явили, браво за минуса!  bouquet Бързо оздравяване!  Hug

Гени, именно обема имам предвид, чувствах си ги доста странно краката. Може някой ден пак да опитам.  Hug

Мамамиши, при все е индивидуално както при храненето така и при тренировките. Пробвай!  Hug

Ерин, бързо възстановяване и бързо преминаване на неприятностите!  Hug

И на мен много ми харесва как тръгна групичката!!

Peace

# 128
Erinne, желая ти бързо справяне с всичко  Hug Би ли ми споделила процеса си с Руми досега? В началото прави ли упражненията за начинаещи? След колко време премина към напреднали?

# 129
  • София
Момичета Hug
 ТутмЪничка правих за начинаещи и минах на напреднали след 6 седмици някъде, просто имах много пътувания точно в този първи месец и не винаги успях да прявя всичко набелязано Simple Smile На напредналите направих 2 врътки и малко засега ( преди тази пауза)
Начинаещите са хубави, защото доста обяснява за техниката, и за кое упражнение кое натоварва и така нататък. Но аз никога не съм правила такъв тип тренировки. Преди Руми за 1-2 месеца правих едни от телефона 7 минутни, като почнах с 1 серия и после с 2 и на мой акъл си бях добавила някаква загрявка и разгрявка. Още съм далеч от наистина второ ниво (както наричам напредналите) но бавно и славно се усеща как с вдига издръжливостта, силата в ръцете ( на мен са ми много зле)  Hug

# 130
Мери снощи спомена за някакви картинки на упражнения. Ако си намерла сподели да видиме какви са  Blush

# 131
Erinne, благодаря ти за разясненията  bouquet Аз съм стриктна с начинаещите засега, макар и убедена, че не изпълнявам всичко както трябва ( правилно )  newsm78 Но положително чувствам промяната в тялото ми и в издържливостта.   Hug

# 132
Момичета само ако знаете как ви се възхищавам, че правите упражнения. Аз все нещо започвам и го зарязвам  Embarassed. Мързелива съм си и това е   Crossing Arms. Затова сега съм се навила за предизвикателството, а и няма да съм сама  Party.

# 133
Тутмъничка аз съм си пушач Simple Smile и пуша постоянно ...не,че за хвалба де,но все пак  Mr. Green

Бройте и мен за предизвикателството  Peace

Аз да се пофаля Simple Smile
Кантара показа -1,400 ,днес е ден 5

Тази вечер отново съм на танци,вир вода съм всеки път след тях  Blush

Аз принципно не готвя у дома месо... Но снощи си направих свинско с лук и сега обядвам в работата ,дано всички се разбягат после  Laughing Laughing Laughing

# 134
Момичета само ако знаете как ви се възхищавам, че правите упражнения. Аз все нещо започвам и го зарязвам  Embarassed. Мързелива съм си и това е   Crossing Arms. Затова сега съм се навила за предизвикателството, а и няма да съм сама  Party.
Въпрос на нагласа  Wink
Ако веднъж започнеш и започнеш да виждаш резултатите няма да има спиране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт