Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 275
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Люси_Георгиева, добре дошла в най-добрата тема за подкрепа  Hug

Аз също не съм чувала тази схема за отслабване, но винаги ми е съмнително, що се отнася до хапове и напитки за сваляне на килограми. Разкажи повече за себе си - опитвала ли си и други начини, колко килограма имаш за махане, спортуваш ли?

Аз съм "за" да се изтрепем с всички тези упражнения наведнъж, но каквото кажете, момичета. Тревожа се единствено да не ми дойдат в повече всички.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 17:44 от ТутмЪничка

# 151
Аз съм "за" да се изтрепем с всички тези упражнения наведнъж, но каквото кажете момичета. Тревожа се единствено да не ми дойдат в повече всички.  Heart Eyes

Хаха  Joy, сладурка си голяма  Heart Eyes
Каквото реши съвета  Peace

# 152
  • София
Аз съм за планк  Grinning Трудно ми е и затва съм за него

# 153
Планк ще правиме той си остава. Мислех си да включиме и някое от тези които показа Мери. Знам ли обаче те и четирите са за различни натоварвания и май наистина ще ни дойдат много...инъче много ми допаднаха.
Чакаме предложения от момичетата които са на "ти" със спорта..

# 154
  • У дома
Аз съм за планк-а и това за дупарата. Във всички аз няма да се включа, мързела е по-силен от мен hahaha Joy

# 155
Аз съм "за" да се изтрепем с всички тези упражнения наведнъж, но каквото кажете момичета. Тревожа се единствено да не ми дойдат в повече всички.  Heart Eyes

Хаха  Joy, сладурка си голяма  Heart Eyes
Каквото реши съвета  Peace
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Благодаря ви  bouquet

Мери малко по-късно ще споделя как точно се храня Simple Smile Бях споменала по-напред,че се срещнах с една позната виртуално,с която имахме много задълбочен разговор и ми даде доста насоки,които всъщност ги знаех,но имаше и неща,които определено бяха нови за мен. Направи ми и примерен режим за 2 седмици,за да схвана идеята. Тя е лекар - диетолог в Щатите  Peace Преди беше тук в БГ и докато тренирах беше нашият лекар - поддържаше отбора в добра форма  Mr. Green

# 156
Люси, добре дошла и от мен!  Hug Пробвай с хранителен режим и спорт.

За предизвикателствата, че в понеделник започваме с планк е ясно. Може да добавим и още едно от комбинираните, всички мисля, че ще ни дойдат в повече като за начало, а пък планка някак не ми е достатъчен.  Laughing Няма угодия..

# 157
Офф Мери и аз така  Mr. Green
Имаме 2 дена ще го решим..

# 158
Защо не го направите така:
Първи месец: Крака и дупе
Втори месец: Корем и ръце
Или обратното. Упражненията не са толкова трудни, а и започват с малко повторения. Спокойно могат да се правят и всички, според мен Peace
А планка аз няма да го правя. Издържам много малко, а и мисля, че още доста ми тежат килцата за него Laughing

# 159
Зизу добра идея  Peace. Нека започнем с крака и дупе, че на мен са ми проблемни зони  Embarassed. Ако сте съгласни де. Аз ще пробвам и с планк..

# 160
Аз съм по-скоро за корем и дупе или корем и крака. От гледна точка на това, че упражненията са почти единични за крака и дупе. Ако вземем корем и ръце за горна част, а крака и дупе долна, предпочитам да комбинираме долна и горна. А планка тренира абсолютно всичко.

Peace

# 161
Аз съм по-скоро за корем и дупе или корем и крака. От гледна точка на това, че упражненията са почти единични за крака и дупе. Ако вземем корем и ръце за горна част, а крака и дупе долна, предпочитам да комбинираме долна и горна. А планка тренира абсолютно всичко.

Peace

Значи ако комбинираме долна и горна част трябва да правиме и четирите. Правилно ли съм разбрала?

# 162
  • София
аз нема мога всички, че мисля и моите тренировки си правя и нема имам време и сили Laughing

# 163
Забравих да се похваля, че преди малко се върнах от стадиона и имам извървяни 10 км. днес. Горда съм със себе си  Party

# 164
  • София
Ехаа bouquet браво alex.viki

Общи условия

Активация на акаунт