Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 334
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
Здравейте  bouquet
Добре дошли на новите момичета  Hug
Сиска изглеждаш много добре. Защо така не се харесваш? Каква визия искаш да постигнеш,а колко килиграма си сега?

Ами около 55-57-максимум до 59 се чувствам добре Simple Smile Аз имам много лоша структура-в момента тежа около 61-62 кг и в горната част съм като анорексична-нямам паласки, корема ми е с плочки, гръб, рамена, трицепс, бицепс всичко е добре, обаче в долната част е ужас. Ако си снимам тялото на две снимки разделено никога никой няма да повярва, че това е едно тяло Crazy Висока съм 168 см

# 196
Алекс, наистина са най-трудни последните, тъй като организмът вече е привикнал към даден режим.

Heart Eyes

Офф така е  Blush
Чудя се какво да променя, че да се пордвижат килограмите  newsm78. Ей ще ме измъчат значи тези 3 кг които ми остават...

# 197
Здравейте  bouquet
Добре дошли на новите момичета  Hug
Сиска изглеждаш много добре. Защо така не се харесваш? Каква визия искаш да постигнеш,а колко килиграма си сега?

Ами около 55-57-максимум до 59 се чувствам добре Simple Smile Аз имам много лоша структура-в момента тежа около 61-62 кг и в горната част съм като анорексична-нямам паласки, корема ми е с плочки, гръб, рамена, трицепс, бицепс всичко е добре, обаче в долната част е ужас. Ако си снимам тялото на две снимки разделено никога никой няма да повярва, че това е едно тяло Crazy Висока съм 168 см

Същата работа е и при мен  ooooh!

Добре дошла иначе  bouquet

Аз съм Ок с храненето тези дни,много съм доволна,но ще се меря чак идния петък  Laughing

# 198
  • Велико Търново
Дани, аз се меря всеки ден и в една огромна тетрадка пиша кога какво съм яла и как съм тренирала, телефона ми е пълен със снимки /че да сравнявам/и голямото дете само трепери някой да не ми "хакне" или открадне/загубя телефона, че ще сме станели за смях на града както всички ни познават Crazy

# 199
Дани, аз се меря всеки ден и в една огромна тетрадка пиша кога какво съм яла и как съм тренирала, телефона ми е пълен със снимки /че да сравнявам/и голямото дете само трепери някой да не ми "хакне" или открадне/загубя телефона, че ще сме станели за смях на града както всички ни познават Crazy

Joy Joy Joy

Сиска, внимавай с телефона, плътно до теб.. Laughing
И аз имах тетрадка и си пишех какво съм яла, колко , защо, кога, как съм се чувствала и всякакви такива неща. Какво съм тренирала как съм се справила, харесала ли ми е тренировка и т.н. Имала съм и снимки на телефона с дневните менюта, като към всяко ястие беше изписано на малко листче колко калории има, БВМ, отново кога съм го изяла.

# 200
  • София
А аз се разболях Laughing утре дано личната се смили над мен и болнични даде Simple Smile ама да видим как ще е, че май е някакво грипозно Hug да видим дали ще вляза в предизвикателството а и за по интересно кантара батериите сдадоха багажа Laughing таа в сряда само на сантиметри ще си карам да гледам да не качвам от туй застояване Grinning

# 201
  • Велико Търново
Мери, същата работа-след това път от калориите колко са мазнини, белтъчини, въглехидрати-жива енциклопедия Crazy Телефонът го пазя като очите си Mr. Green

# 202
Добър вечер от мен, душички Simple Smile

Ей сега се върнахме от Кюлевча! Чудесно бешееее! ( не знам как се слагат снимки ) Не се продаваше вино в бутилки и питахме един от чичковците, откъде можем да си купим, а той, моля ви се, ни подари една бутилка от неговото домашно червено винце. Бай Сашо Марков от Мадара, да е жив и здрав! Прекрасни хора живеят по селцата български!  Hug

Днес го обявих за мръсен ден - ядох едно парче наденица за обяд с филия хляб, а преди 30 мин - тиквеник, подарък от сестрата на ММ. За закуска - банан и кафе. Не тренирах.

Ще имам нужда от разяснения за предизвикателството, но ще питам после Simple Smile

# 203
Ерин, оправяй се възможно най-бързо!!  Hug
Сиска, поне се успокоих, че не съм само аз.. Grinning Сега преместих писането на лаптопа. Имам всякакви таблички, презентацийки и подобни неща.
ТутмЪничка, какво по-добро от домашно винце. Да си го консумирате с удоволствие и мярка, както се казва.   Wink

Hug

# 204
# 205
Добро Утро момичета Simple Smile  bouquet

Сиска и аз,като теб имам такъв тефтер,но от доста време насам е сложен надълбоко в чекмеджето,защото усетих,че точно това адски ме натоварва ...

Днес се очертава отново един прекрасен ден,който ще бъде доста напрегнат,както обикновено в понеделник Simple Smile Вечерта съм на танци и доволно ще се поизпотя Simple Smile

За днес менюто ми е следното :

з: печена тиква
о: кисело мляко
сз: ябълка
в: филе със зелева салата

Преди танците обаче ще глътна 1-2 лъжици мед с един банан

Малко ми е бедно днес менюто,но съм леко изнервена и,като по чудо апетита ми е отишъл на почивка,което е чудесно ... Няма да се меря днес,чак петъка...всеки петък нали съм решила Simple Smile Simple Smile Simple Smile да видим обаче колко ще издържа.... От миналия петък 60,6 кг.

Аз да ви се поФаля Simple Smile
Днес съм изглеждала чудесно , слаба и фина .... хахха така казаха колегите и колежките,но на тях неможе да им се вярва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мери Simple Smile  Joy Joy

# 206
Всъщност това със снимките е добра идея Simple Smile
Може даже да си направим албумче ,ако искате ....само се чудя кой мен ще снима,че на моя му е писнало от "твоите глупости" цитирам го  hahaha

# 207
  • У дома
Добро утро банда слабеещи, някой вече направи ли предизвикателсвата hahaha Включвам се активно в групата, но още не съм направила нищо от трите. Снощи се омазах, ама подобаващо, както само аз си мога, по-лаком човек сигурно няма, то затова съм такава трътка.
Така менюто днес (Система -60):
З-мляко с нес, км с мюсли
О-боб +салата с дом и краставици
В-сух таратор
Днес се изумих от кантара, след 4 дни на нов режим и снощтното омазване посред нощите бях на нула, дано падне някое кило до петък, пък и нали предизвикателства ще правим.
Мери, това с Дядо Коледа, и при мен е все обратен резултата hahaha Joy
Сиска, срещали сме се и в друга тема, много успех и дано достигнеш желаното тегло Peace
Лек ден дами, допивам си кафенцето и се оттеглям за домашен фитнес първо за разгрявка newsm79 wash hang 1dishes

# 208
Добро утро, още в 6.30 на гладно направих предизвикателствата  Simple Smile. Естествено веднага ме заболя цялото тяло. Напълно нормално след като водя доста застоял живот, но като свърших се почувствах доста добре. Дано имам време днес да изляза и на разходка.

При мен се случва нещо странно. Тази сутрин като се притеглих се оказа, че съм качила 1.200  ooooh!. Как и от какво не ми е ясно. Въпреки това обаче усещам, че съм смъкнала, а не качила. Луда работа  Crazy.
Както и да е. Продължавам напред без да се отчайвам  Peace

Дани наистина ти е доста оскъдно менюто, но щом се чувстваш добре, продължавай така  Hug

# 209

alex.viki  за толкова време съм установила,че не са толкова важни цифрите на кантара,а самото усещане на човек и това какво говорят дрехите  Peace

Аз се опитвам да си изям тиквата,но направо ми е заседнала буца в гърлото.... ако не успея ще си я хапна за обяд с млякото

Общи условия

Активация на акаунт