Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 300
  • 729
  •   1
Отговори
# 210

alex.viki  за толкова време съм установила,че не са толкова важни цифрите на кантара,а самото усещане на човек и това какво говорят дрехите  Peace

Аз се опитвам да си изям тиквата,но направо ми е заседнала буца в гърлото.... ако не успея ще си я хапна за обяд с млякото

Обичам тиква, но тук рядко намирам да се продава.

Много си права. Аз и затова не се разстроих. Важното е, че не се чувствам напълняла  Simple Smile
Надявам се другият понеделник да ме зарадва кантарът с минусче  Flutter

# 211
Добро утро, момичетааааа  Hug Нова седмица - нови минуси - нови дрехи - нови емоции -  ново самочувствие за всички!

alex.viki, пиленце, кажи сега какви са упражненията, че аз не им знам професионалните наименования. Планкът е ясен. После ?

# 212
Предизвикателствата за утре:

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Peace

Сладурка ето тези са  Peace

# 213
Да дам и аз един бърз отчет,
от вчера +600, което да ви кажа малко ме успокои, аз ако имам само минуси до къде ще стигна. А пък и точно вчера се гледах в огледалото и си викам, че съм поотслабнала корема ми се е прибрал, в краката също нещата изглеждаха по-добре, абе с две думи..много си се харесах  Laughing
Менюто за днес (90дд-ВГХ):
З: круша
О: 2 мини франзели с лютеница + салата от краставици
В: Реване + РЧШ

Това са предизвикателствата:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз вече ги направих, добре ми дойдоха. Планк направих и страничен. Да попитам, загрявате ли преди упражненията, след това прави тели лек стретч? А и също планка от длани или от лакти го правите?

Усмихнат ден и неповторима седмица!!!  Hug

# 214
Алекс също ги е пуснала, нищо да си ги имаме.

Peace

# 215
Нека ги има  Party

Ами аз не загрях директно направих упражненията  Embarassed.Планка както е показан на картинката го направих. От лакти.

Моето меню още не съм го измислила. Сутринта пих едно мазно кафе, а какво ще обядвам и вечерям идея си нямам...

# 216
Хееей, хеееей  Heart Eyes Много съм загубена - то имало картинки какво представлява roll-up и ankle reach...Ама кой да ти гледа...Аз мисля да загрея малко, както Руми учи, после да вдигна пулса с нещо аеробно за 2-3 минути и след това да ги правя. Разтяжки не правя, след тренировки ме мързи пословично.
Ще правя и на Руми упражненията по-късно Simple Smile Вече ставам зверски активна!  Mr. Green

# 217
  • Велико Търново
Аз винаги загрявям и разтягам след тренировка Hug Усещането след стречинг е невероятно Simple Smile
Мъжът ми не разтяга и аз постоянно му се карам-ние у нас тренираме един след друг, но той пък не ходи на зала като мен Mr. Green

# 218
Аз загрях малко(като на Руми разгрявката) особено коленете. Правих го от длани, че така съм свикнала. За довечера евентуално, може и йога да добавя, но съм от 2 до 9 на университет, та ще видим.
Алекс, как го правиш мазното кафе?
Тутмъничка, няма лошо да си активна.  Grinning
Сиска, хубаво е, че и той се включва, ако нещо се демотивираш, веднага ще удари едно рамо.

Heart Eyes

# 219
  • Велико Търново

Сиска, хубаво е, че и той се включва, ако нещо се демотивираш, веднага ще удари едно рамо.

Heart Eyes

Мери, то аз него мотивирам Heart Eyes Той все ми вика какво не си харесваш-гониш 40 години, роди две деца, кой мъж не те харесва Mr. Green Бях му правила лятото хранителен режим и тренировки за начинаещи, че той милия ми не е свикнал да се натоварва физически и отслабна за 20 дни с около 6 кг. Дори му бях правила снимка за ФБ какъв ми е упорит Heart Eyes Heart Eyes И сега понеже има много работа и е спрял да пие алкохол и да има светски мероприятия и пак ме накара да му изготвя програма Simple Smileнеговата Енджи Касабие съм Mr. Green

# 220
Мери в готовото вече кафе слагам 1ч.л.кокосово масло. В момента обаче нямам и слагам краве масло. Засища ме и до обяд в повечето пъти съм само на него  Peace

# 221
  • У дома
Банда, направих и аз предизвикателсвата, леле тоя планк много труден, за финал и 20мин на степера потренирах, ей ще влезна във форма с вас. Я да питам сега, под едното предизвикателство пише, че трябва да добавяме вода и в зависимост от деня по колко чаши, това някой може ли да ми го поясни, защото аз разбрах че това е още вода към дневният ни прием, но аз пия по два, а понякога и по два и половина литра вода, аз ще гръмна ако пия още 4 чаши Rolling Eyes Това някой мисли ли да го спазва newsm78

# 222
Здравейте! Heart Eyes
Не мога да ви изчета.Но е хубаво..
Мин.седмица се олях и за това замлъкнах. Embarassed
alex.viki,кокосовото масло разбиваш ли го в кафето по някакъв начин?Аз ще чета за твоя режим.На диета изключваш ли млечните?
siska79,страхотен резултат-и твоя, и на ТМ.На снимките изглеждаш прекрасно и много вдъхновяващо.На твоите години съм и ръст,но заради здрав.проблеми от няколко години съм гадните 60+кг и не тренирам.И не изглеждам добре като теб-в долната част ужасна,горната-мога да мина за нормална.
Мери,Джени,Тутманиче,....всички звучите много ентусиазирано и зареждащо.
Аз още съм в чуденка за режим...Упорито чета и проучвам ВМ,но явно ще остане за след НГ.Не съм фен на месото,години не го ядох,но сега се наложи...А с  млечните злоупотребявам.От другата седмица само поста ми е сигурен и линуването.
Хубава, усмихната и диетична нова седмица!

Последна редакция: пн, 09 ное 2015, 13:14 от sun sea

# 223
sun sea аз не го разбивам, само го разбърквам с лъжичка. Повечето момичета разбиват с миксерче да стане пяна. Пробвай по кой начин би ти допаднало. Мен честно казано ме мързи с миксерче и затова само разбърквам  Embarassed

Прясното мляко съм го изключила на пълно. А инъче кис.мляко, сирене, кашкавал си позволявам от време на време. Гледай обаче да не прекаляваш с млечни  Peace

# 224
Благодаря ти !Може ли да опишеш един твой ВМ диет ден? bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт