Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 285
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ти !Може ли да опишеш един твой ВМ диет ден? bouquet bouquet bouquet

Закусвам само ако съм гладна, ако не само мазно кафе.
Например всякакви вариации с яйца. Варени, бъркани, на очи. Към тях добавям например половин авокадо, краставица, сирене, маслини. Правя си и бъркани с бекон. Кокосова, бананова или с филаделфия палачинка.

Обяд 1-2 вратни пържоли със салата

Вечеря може пак месце или яйца или кисело мляко с плод. Плодове не си позволявам често и ако ям не повече от един на ден.

Преди малко обядвах салата с краставица, домат, половин авокадо, мъничко карфиол, едно сварено яйце, сирене и зехтин.

Това е на първо четене което ми идва на акъла. Инъче има доста рецепти които са съвместими с този режим.
Ако мога и с друго да помогна съм на среща  Hug

# 226
момичета,
Пак питам-някоя от вас ползвала ли е лепенките за отслабване?catch me patch meнаречени... newsm78

# 227
alex.viki,много,много благодаря! Hug bouquet HugОт колко години си на това хранене?Какви ползи отчиташ?А как правиш кокосовата палачинка?

# 228
Алекс, мерси много се чудих как ще е вкуса с обикновено масло, но ще взема да опитам като приключа с 90дд.

Карамфилче, аз лично не съм.

Гени, на тези чаши не обръщай внимание. Това предизвикателство е изготвено, когато Кеси обясняваше колко е важно да се пие вода и е нещо като второ предизвикателство, най-вероятно за тези, които пият по литър на ден.

За ВМ-НВ пак се замислят дали да не пробвам. Аз я опитах в периода, в който не ядях месо и главно карах на яйца, ядки, зеленчуци и млечни, а млечните явно не съм много добър вариант за постоянна консумацията. Решила съм да правя плочици на корема, а там с тортички няма да стане. До тогава има време...

Peace

# 229
 За нищо  Hug

Кокосовата палачинка правя като разбивам 2 яйца, 2 с.л. кокосови стърготини, щипка сол. Оставя се 5-10 мин.да се разкиснат стърготините. Пече се в намазан тиган с кокосово или краве масло. Палачинката става по дебела, но достатъчно еластична. Може да се яде така или да се направи дюнер от нея например.

6 месеца се храних така. След това прекъснах за около 2 и сега пак съм на този режим. Чувствам се перфектно хранейки се така. Болките в стомаха ми изчезнаха и свалих килограмите които имах, но имай на предвид вкараш ли пак въглехидратите килограмите се връщат. Както стана и при мен  Embarassed.

Мери има доста момичета които консумират повече и често млечни. Трябва да пробваш обаче. При много се оказва, че не им понасят. Прясното мляко е доста въглехидратно обаче да го имаш на предвид.

# 230
karamfilcheto, аз лично не съм ги ползвала, нито познавам някого, който е, за да питам. Но не вярвам някак в тяхната концепция  Rolling Eyes По-скоро да успокоят болка някаква, но чак пък да горят мазнини....

Днес съм много доволна, милички! Изчистих с парцал пода ( държа да отбележа - на колене ), загрях се, направих 1-2 минути аеробни упражнения за повишаване на пулса, след това тренировката на Руми, после планк 20 секунди ( беше по-лесно, отколкото очаквах ), после корем ( ankle reach не ми се получава според мен, заради тумбака ) и накрая - крака. Тонусът ми е на макс! Иначе - фреш от грейпфрут, после круша и ябълка.  Praynig

sun sea , оплескването е част от играта, не му отдавай такова значение, важното е новият ден да е режимен!  Hug И аз ядох тиквеник вчера, ама хич не ми пука, днес съм си точна. То даже и хранителните режими на спортягите им позволяват един "мръсен" ден.

# 231
  • У дома
Дами, според мен когато си търсим режим, трябва да предвидим и това да не е абсолютен глад, за да може да издържим на него, евентуално като начин на хранене и за в бъдеще. Супер против съм разни диети с гладуване, е сега ако ми предстои събитие и бързо искам да сваля, прибягвам до глад, но като цяло бързо свалени-бързо върнати, винаги е така. За МОНО-то пък какви проблеми си докарах с 00, голям кошмар беше.
Алекс, ММ сега прави нещо подобно на твоята "диета", ама той хапва стабилни порции, за три седмици е -6кг #Crazy Мъжете имат изключително бърз метаболизъм, аз с месеци ги свалям тия кг hahaha
Не мога да търпя на глад, просто правя няколко дни на глад и ограничения, и след това се омазвам зверски и всичко връщам, че и отгоре, затова гледам да има баланс и някаква схема, за да може поне да не качвам, а и да съм сита. Просто съм чревоугодник, та и затова съм на тоя хал hahaha
Аз май съм объркала темата, вие как "лекичко" хапвате, аз съм като ламя тука, след като прочета вашите менюта и ги сравня с моето hahaha Joy hahaha Joy

# 232
ТутмЪничка,лошото е,че съм много последователна в мръсните дни.Цяла "диета"изкарвам на тях.Иначе ако е 1 на седмица,ехее..ще ви почерпя!

# 233
  • София
Ахой, подсмърчащата пише Hug Поне си взех болнични да се оправя на спокойствие Simple Smile ама тъпо че докарах до антибиотик  #2gunfire Ще ви настигам с предизвикателството кат си стъпв на краката  Laughing буквално и преносно

# 234
Алекс, ММ сега прави нещо подобно на твоята "диета", ама той хапва стабилни порции, за три седмици е -6кг #Crazy Мъжете имат изключително бърз метаболизъм, аз с месеци ги свалям тия кг hahaha

Момичетата от НВ-ВМХ темата точно това казват, че си иска стабилно хранене. Това се замислих и аз днес, че последните две седмици ям доста малко и то не умишлено. Просто не съм гладна.
От днес съм започнала да си записвам какво ям пък да видиме в понеделник какъв ще е резултата. Ако пак е плюс ще увеличавам порциите  Mr. Green

# 235
  • У дома
Алекс, когато ядем малко, тялото влиза в режим пестене, т.е. стиска всичко и не слабеем, защото го стресираме с малко храна, затова и като увеличим порциите пълнеем, тогава тялото се запасява. Аз преди хапвах супееер малко и само леко да хапна, колкото да се заситя и веднага плюс, сега ям постоянно едно и също количество, при мен целта е да не смесвам основните групи, просто съм видяла че за мен този вид режим действа и се страя да не правя мазало, но имам и такива дни в които правя яко мазало Blush
Затова се насочих към Системата, защото до обед там можеш да хапваш каквото искаш, откакто съм на нея обаче не ми се е яло нищо забранено(джънк, сладоледи или каквото се сетя, хапвам все мляко с мюсли или някакъв сандвич), хммм че съм будала hahaha Joy

# 236
Genni така е  Peace

Смятам и отвреме на време да включа я картофи я ориз, че почети не приемам  въглехидрати. Пък да видиме какво ще стане...

# 237
  • У дома
Алекс, в темата момичетата хапват кафяв ориз гледах, а ММ хапва чат пат ПЗ филийка със закуската, или овесени ядки, но не всеки ден примерно веднъж седмично, а хляб през ден, но само на закуска Hug Дано се раздвижи пустия кантар Peace

# 238
Алекс, в темата момичетата хапват кафяв ориз гледах, а ММ хапва чат пат ПЗ филийка със закуската, или овесени ядки, но не всеки ден примерно веднъж седмично, а хляб през ден, но само на закуска Hug Дано се раздвижи пустия кантар Peace

Не смея хляб да ям, че ме боли стомаха от него  Tired. За довечера съм направила за децата ориз със зеленчуци и ще ям и аз.
Ще се раздвижи кантара, няма къде да отиде  Joy

Благодаря за подкрепата  Hug

# 239
  • У дома
Хапни си смело тогава ориз, нищо няма да стане, пък и понякога трябва малко да "шокираш" тялото с различен режим, за да тръгнат надолу килата. Аз много бях свикнала с 90ДД-все пак цяла година почти на този вид хранене и последователност, нищо не падаше един месец, сега за супер кратко време на различен режим, и като че ли кантара се е размърдал, но снощи омазах работата hahaha Ще споделя в петък как е от новия режим, надявам се на някакъв минус Praynig

Общи условия

Активация на акаунт