Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 297
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Много си права  Peace. Затова се реших да включа малко повече въглехидрати..

Ще стискам палци за минусче в петък  Praynig

# 241
 Peace Стискам ти и аз!

# 242
А на мен ми дайте само въглехидрати да свиня   smile3516

# 243
А на мен ми дайте само въглехидрати да свиня   smile3516

Ооо ако знаеш и аз как обичам  Crossing Arms

Преди малко вечерях ориз със зеленчуци и сега ММ си дойде и ми донесе портокали и нарове, та по късно ако огладнея ще си хапна едно плодче  Simple Smile

# 244
Как сте слабушки,  Party
днес ми е първият ден от 90дд, в който се чувствах много добре. Първите 3-4 дни имах малко проблем със съня, но при мен всички режими действат така. Вече свиквам. Утре съм на плодове. Първият плодов ме плашеше, но мина много добре, даже нямам търпение за утре да си хапвам бананчета.

love001

# 245
Добро утро,  food010
аз да се разпиша на бързо, че после може да нямам време. От вчера +200 явно МЦ и стреса си казват думата. Другата седмица ще се премеря с метърчето. Предизвикателствата ще ги правя по-късно, добре че се подкрепяме, че едва ли ще ги докарам сама до края.
Менюто за днес (90дд): плодов: подготвила съм банани и кашу.

# 246
Добро утро и от мен  Hug

Предизвикателствата ги направих рано, рано. Планка ми е доста труден  Tired

Аз днес съм решила да съм на различни вариации с яйца (НВ ВМХ)
Преди малко закусвах омлет от 2 яйца, чушка и кашкавал. Изядох половината само. Не можах всичко.
На обяд пак ще е омлет с една трева (незнам на Бг как се казва тази трева, тук гърците много я уважават. Даже се води специалитет по таверните  Simple Smile) и на вечеря сигурно пак същото. Може и портокал да хапна между яденетата ако ми се прияде.

Лек и усмихнат ден на всички  bouquet

# 247
  • У дома
Добро утро елегантни Hug Дребното днес е вкъщи, тия зъби ни побъркаха #2gunfire
Предизвикателствата и аз не съм ги правила, но планка също ми е труден Joy
Менюто днес (Сестемата):
З-1ч.л. тахан с мед, мляко с нес, сандвич с шунка и кашкавал+домати
О-чушки с каима и ориз+салатка
В-сух таратор
Тутмъничка, каква диета спазваш сега, щом си по тестата (като мен Blush) Защо не видиш 90ДД и Системата -60 Rolling Eyes
Лек и усмихнат ден дами Hug

# 248
Добро утро, момичета  Hug Към обяд ще правя Руми и предизвикателствата, за да мога да си почина до довечера, че съм на танцова.

Genni, аз съм си на моя някаква измислена диета - не ям сладко, тесто, пържено, месо ( аз така и така не го ям ), джънк. При мен проблемът с въглехидратите е от картофите, не толкова от тестото Sad Хапвам плодове, зеленчуци, Активия с овесени ядки, сирене, оризовки, маслини, варива, кафе с мляко...Не изпитвам глад честно казано, тревожа се да не ми писне това еднообразие, защото съм отвратително капризна към храната и почти нищо не обичам да ям  #Crazy Основното ми хапване е вечер, през деня я карам на плодове и най-много мляко...До обяд карам на фреш само. Като цяло шантав режим, но като че дава резултати.  Thinking
Досега ми е липсвало постоянството и омекващите ми колене пред шоколада и картофите. Вече не е така - държа се мъжката  Joy

# 249
ТутмЪничка ,браво!
Genni ,вкусно звучищ!
alex.viki ,ще ми е интересно яйченето ти меню .Хурта ли е тревата?Какъв е вкуса?
Меpи ,ти на какво си?
Аз съм обявила протеинов ден.
Хубав ден!

# 250
Sun sea, аз съм на 90-дневната. Днес ми е една седмица от както съм започнала.

Една приятелка ходи да й мерят вода, мазнини и такива неща в организма. И е по някаква програма и ме е записала и мен. В понеделник ще ходя да ме "тестват".

# 251
Мери, ще разкажеш после, може да ходим и ние да се тестваме  love001

Да ви се похваля, тъкмо свърших с Руми ( днес беше много гадна ) и упражненията от предизвикателството. Поизпотих се, ама ми е добре  bath
Довечера пак ще стана на Фики от танцовата  Joy

# 252
alex.viki ,ще ми е интересно яйченето ти меню .Хурта ли е тревата?Какъв е вкуса?

Хорта се казва на гръцки да  Peace
За вкуса какво да ти кажа..аз в Бг не съм яла такива зелении  Simple Smile. Ами на трева  Joy
За довечера ще си направя бъркани яйца с хорта (тревата предварително я сварявам за около 15 мин.абе докато омекне). А също така много ми харесва на салата с лимон и зехтин. Друг ден обаче ще си правя салата от нея.

# 253
Здравейте
Да се включа и аз .От вчера 09,11.2015г. започнах монодиета на галимира.Засега всичко е тип-топ,защото Кантара мърда надолу,а иначе все хапвам нещо режимно,но съм си гладна.

# 254
Neli добре дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт