Re: Дневникът 68 - Да отслабнем всички заедно!

• 33 302
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Добре дошла, neli_asneli  Hug Каква е тази монодиета на Галимира? Колко имаш да сваляш? Спортуваш ли?  bouquet Можеш да се включиш в нашето предизвикателство с всекидневни кратки упражнения Simple Smile

Аз излязох навън, за да си търся боти, да ви кажа, нещо ме опъва зад десния крак....не е чак потресаващо болезнено, но може и да съм се претоварила. Тя днес тренировката на Руми ми беше много натоварваща...Но как и да е - ще отида на танци да се подрусам, барем ми мине  Hug

# 256
Добър вечер,
отчетох храната, а сега да отчета и тренировката. 30 минути йога + предизвикателствата.
Гени, срам не срам ще питам  Embarassed, какво е това сух таратор?
Нели, добре дошла!
Алекс, чета си аз "торта", вместо хорта и се чудя за какво иде реч.. Laughing
Тутмъничка, ще разказвам в понеделник.
Всъщност, който е от София и иска да пробва, може да си даде телефона да го запиша и да се свържат с него. До колкото разбрах мога да запиша 9 човека, а аз се сещам само за 2-3 приятелки, които биха отишли на подобен "тест".

Аз ще съм на линия и ще ви хвърлям по едно око.. Hug

# 257
Ах Мери торта а  Joy
Сух таратор сигурно е салата "Снежанка", дзадзики на гръцки  Wink

Коя йога правиш?

# 258
Алекс, https://www.youtube.com/user/yogawithadriene
По принцип тренирам с нея. Има и още няколко, но не ми допаднаха толкова. В момента правя 30 дни йога и съм на ден 22.  newsm68

# 259
Алекс, https://www.youtube.com/user/yogawithadriene
По принцип тренирам с нея. Има и още няколко, но не ми допаднаха толкова. В момента правя 30 дни йога и съм на ден 22.  newsm68

Благодаря  Heart Eyes

# 260
И аз благодаря.Ще си е запаметя. bouquet bouquet bouquet,Мери!А какво представлява теста?
ТутмЪничка,намери ли боти?
neli_asneli,и от мен добре дошла!Не ти ли е много гладно?Още на 1-ви ден с тези 2 млека и окапвах..Успех!
alex.viki,как мина деня "импровизации с яйца"?
Лека вечер! Heart Eyes

# 261
alex.viki , sun sea,Мери,ТутмЪничка  Благодаря за посрещането! Hug
Имам доста да свалям.Тръгнах от 114,500кг м.03/2015г. и с 90 дд докарах до 92 кг. две врътки и 1 почивка през която се хранех както намеря за добре,с една дума не спазвах почивката ,но и не качих кг.Но сега при втората врътка от 40 дни зациклих и не мръднах нито грам,затова реших да включа нещо друго,защото явно тялото помни режима и се съпротивлява.
Тази диета на галимира ,която експериментирам не е гадна,но определено се чувства глад,е не много но е глад.При 90дд глад нямаше,там салатите бяха огромни и спасяваха.
След втори ден ,нови -1,100 кг.Вече съм 90,00 кг.
Мечтая да стигна сега поне 85 кг и после може би след НГ ще гоня 75 кг.Мечти.
 Успех на всички Вас! Hug

# 262
Добро утро  Sunglasses

sun sea идеално мина яйчения ден  Peace. Обичам такива дни.
neli успех ти желая. Бъди търпелива и стриктна и ще видиш как ще се осъществят мечтите ти  Hug

Така, изпълних предизвикателствата. Закуската ми днес е едно мноого вкусно кремче Heart Eyes. Печена тиква с маскарпоне, орехи, мъничко мед и канела. Всичко се пасира  chef. Аз го харесвам кремчето студено.
За обяд още не съм решила какво ще е.

Лек ден красавици  Hug

# 263
  • У дома
Добро утро сладурани, снощи и аз направих късно моето прпедизвикателство, че през деня с дребното е ужас. Днес се захващам с курсови работи, че много ми се насъбраха изведнъж.
Мери, сух таратор (мързеливият таратор на Гени): една кофичка к.м. хапваш две лъжици да се освободи място, слагаш половин обелена и нарязана на кубчета краставица, две скилидки чесън, 1с.л. копър и мааалко хималайска сол. Приятен апетит hahaha Няма мръсни съдове и мазало, ядеш от кофичката, ако ти е много (както на мен напоследък) има и за следващия ден Hug
Нели, да не те плаша, но след МОНО-то всеки си връща килата, много трудно се задържат (примери: Аз и Стаси, хммм имаше още няколко човека от темата, но не се сещам). Внимавай да не се "циментираш" за 00, защото аз от моно  големи проблеми имах. Иначе, УСПЕХ, дано да видиш скоро мечтаната цифра Hug
За днес менюто:Системата
З-мляко с нес, три бутерки(Сълзица), плодово мляко с мюсли
О-чушки с кайма и ориз и салата домати
В-вчера ядох ябълка, не бях гладна за вечеря, та днес сигурно пак ябълка, ако съм гладна "сух таратор" имам половин кофичка
Лек и усмихнат ден на всичкии Hug Hug Hug

# 264
Genni  и мен ме притеснява моното,в смисъл че е твърде ограничаващо и после тялото ще започне да запасява всичко каквото хапна.Иначе за сега проблем с 00 няма и кантара върви ударно надолу,но си ми е гладно и много кофти ,ама много без салатите на които сме свикнали с 90дд
Ще ми е много интересен твоят опит със Системата.
а за детенцето
Скрит текст:
относно херпеса иди на лекар ,защото има значение какви мазила ще ползваш/едни изсушават херпеса,други да не се разраства.Не го мокри с вода,от нея расте.
Моята дъщеря хвана херпес за първи път на 3-4 годинки,и сега почти всяка година се появява.При посещение на басейни,при простуда,и т.н.Не мога медицински да го обясна ,но зародиша на херпеса си остава в тялото на човека и при благоприятни условия избива.Дано бързо премине.

# 265
Здравейте момичета Hug
Аз се завърнах и започвам да ви чета, че доста сте изписали. Добре дошли на новите и честито за минусите на всички Simple Smile
Аз не знам как съм с килцата. Претеглих се преди малко, 78 ми показа, но не се теглих на гладно и се надявам на това да се дължи този +1кг. Peace
Довечера пак ще лунувам, стриктно надявам се!

# 266
  • София
алоха Simple Smile четвърти ден болна, трети на антибиотици (2-3 дена тъпкане с въглехидрати - домашен хляб, купешка торта, шоколад, мляко с какао Simple Smile нещо не мога да ям режимно кат едвам гледам. Днес по-добре Simple Smile сравнително режимна съм засега
З - печена тиква с яйца, мляко, кокос, лъжица тахан и парче кашкавал
О - пилешка супа със зеленчуци, парче кашкаваш, 2 варени яйца, малко масло
Сл - имам тука фреш дет ме чака, не е режимен ама се пие и малко от тиквата дет беше на закуска.
В - същото кат обяда.
Тренировки след някой друг ден като успея да се наспя Simple Smile че с тия кашлици и всичко си е трудно  Hug

# 267
Здравейте и от мен,
от вчера -600. Тренировката сигурно пак ще я оставя за довечера.
Менюто за днес (90дд) белтъчини:
З: 2 ябълки
ВЗ: ябълка
О: 2 пържоли + пълнозърнест земел + салата от домати и краставици
В: 1 пържола + салата от домати и краставици

Sun sea, за теста се качваш на един кантар, измерва вода, мазнини и другите неща не ги запомних. Разпитват те за това как се храниш, дават ти препоръки и насоки спрямо резултатите.
Нели, браво за резултатите!
Гени, мерси за рецептата, ще я пробвам.
Зизу, добре завърнала се!
Ерин, оздравявай по-бързо! Ти на какъв режим си?

Хубав следобед!!  Heart Eyes

# 268
ТутмЪничка  тази диета я има на 1-ва страница при монодиетите.

Аз вече я наруших.Не мога без салати,гладно ми е и се чувствам отпаднала и безжизнена.Връщам се към 90дд.Там съм пристрастена.

# 269
Нели, мисля, че си взела правилно решение.
Много се чудя на всички, които правят моно или гладуват, как изобщо някои успяват да си задържат килограмите. Вярно, че кантарът показва по-малки стойности, но е важно и какво сме свалили. И в желанието да постигнем добро здраве и хармонично тяло, може да се случи точно обратното.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт