Отговори
Здравейте,

искам да попитам някой знаели къде мога да си купя топли мекици в София около гореспоменатият район Simple Smile. Търсих по закусвалните, но не правят такива неща? Някой да си е купувал наскоро топли мекички Simple Smile

# 1
  • София
Младост 1 на пазара до Аладин в баничарницата и откъм самия пазар където правят пиците на парче.

# 2
  • София
На бул. Никола Габровски, на спирката на авт. 88, 94,102 в посока Студ. град има 2 баничарници. Сутрин съм виждала мекици там.

# 3
  • Тра-ла-ла
В Дървеница има баничарница в комплексчето около трафопоста, близо до бившето обръщало на автобусите. Има и при входа на метростанция Мусагеница. Но не знам дали правят мекици.
Линк с карта:

# 4
  • София
В Дървеница има баничарница в комплексчето около трафопоста, близо до бившето обръщало на автобусите. Има и при входа на метростанция Мусагеница. Но не знам дали правят мекици.
Линк с карта:

Не съм виждала мекици и на двете места за съжаление.

# 5
в Младост 2, малко след РУМ и преди ПроМаркет, има една баничарница и там има мекици Simple Smile Ако познаваш района, мога да ти опиша къде точно се намира - до баничарницата имаше детски магазин (сега е кафене), а до него заведение за риба и бира Simple Smile

# 6
Благодаря на всички,

да опресня информацията. На младост 1 няма и на 2-те места, на габровски продават, младост 2 РУМ от време на време Simple Smile

# 7
Аз съм сравнително редовен посетител на баничарницата в Младост 2 (всяка събота и/или неделя) и винаги има мекици, за другите дни не мога да гарантирам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт