Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 441
  • 140
  •   1
Отговори
# 105
Много чудно в кое сме по-напред, ама айде. Много по-човечни са от нас, и е вярно че са боклука на Европа, защото нас не са ни вкарвали в сметката.

# 106
Успешните бракове с чужденци са много по малко, отколкото с родните момчета.
Хубави, лоши...недодялани или страстни....са си наши... Wink и много повече неща ни свързват, защото и ние сме едни съвършени подобни... Wink

Ако си авантюристка и не ти трябват съвети.... Peace
Ако си момиче, което държи на традициите, по-добре не се хващай на това хоро... newsm78

Имам доста показателни истории...но ще ги спестя.  ooooh!

Хубавата "крава" от селото не излиза...   Laughing

Не съм крава, ама съм много хубава 4470 4470 4470; излязох от селото и какво? И на традициите държа, и авантюристка не съм. Много глупости пишеш! Надявам се да ги пишеш ей така, да се намираш на работа, а не да ги мислиш наистина.

# 107
абе истината е, че много българки, включително и аз, сме крави в села само с чуждестранни бикове. Аз си предпочитам българин, но от години не съм срещала такъв, който да ми хареса. Около мен бъгарите изобщо са МНОГО малко.

# 108
Около мен бъгарите изобщо са МНОГО малко.
...и много от тях са зле Peace Жените в чужбина са много по-оправни и напредват,докато много от мъжете не се развиват особено и работят нискоквалифицирана работа.Дори и в началото да са на едно ниво,в повечето случаи жената дръпва.

# 109

Ми не съм чула ни един българин да се е взел с гъркиня, че и гаджета да са. Защо?!, не съм аз човека който да отговаря. Не че аз като не съм чула и значи че няма, и други да кажат. Peace Само една гъркиня по един наш левенти съм видяла залитнала, но на наша почва, тя учеше тук, а той много хубав наистина. Също много са малко мъжете там отишли по една или друга причина.

Аз знам за такива случаи, но са гъркини, живели в България, ако не и родени тук. По принцип гъркините са много по-изискващи от мъжете в сравнение с българките. Не са толкова лесни и са с повече достойнство. Повечето българки, които са се взели с грък (доста дори не са женени официално, но живеят с гърци) са щастливи като прасе в локва, че не им се налага да работят толкова, колкото, ако са с българин, и че има плюскане на масата. И гърците ядат, даже добре си хапват, но само българки съм виждала толкова щастливи, че всеки ден може да преяждат и съвсем резонно повечето надебеляват ужасно много, когато се задомят с грък. Но то си е ясно - и тук във форума като се зачетеш и става ясно, че за някои да са богати значи да плюскат омари и да пият скъпи вина. За гъркини не съм чувала да проституират за няколко евро, за българки съм.

# 110

Ми не съм чула ни един българин да се е взел с гъркиня, че и гаджета да са. Защо?!, не съм аз човека който да отговаря. Не че аз като не съм чула и значи че няма, и други да кажат. Peace Само една гъркиня по един наш левенти съм видяла залитнала, но на наша почва, тя учеше тук, а той много хубав наистина. Също много са малко мъжете там отишли по една или друга причина.

Аз знам за такива случаи, но са гъркини, живели в България, ако не и родени тук. По принцип гъркините са много по-изискващи от мъжете в сравнение с българките. Не са толкова лесни и са с повече достойнство. Повечето българки, които са се взели с грък (доста дори не са женени официално, но живеят с гърци) са щастливи като прасе в локва, че не им се налага да работят толкова, колкото, ако са с българин, и че има плюскане на масата. И гърците ядат, даже добре си хапват, но само българки съм виждала толкова щастливи, че всеки ден може да преяждат и съвсем резонно повечето надебеляват ужасно много, когато се задомят с грък. Но то си е ясно - и тук във форума като се зачетеш и става ясно, че за някои да са богати значи да плюскат омари и да пият скъпи вина. За гъркини не съм чувала да проституират за няколко евро, за българки съм.

Държат се с достойнство и мъжете са възпитавани да се държат уважително. Много по-богата държава са от нас, продават се и те, но не евтино. Там парите много се гледат, ама сервитьорчета карат коли като нашите мутри, е те в тоя ред на мисли. Много може да се говори за българки женени в чужбина, всеки си знае него си. Също мога по определени причини да препоръчам нашенчета, но като ги гледам и нашенчетата, се спирам. Ако една жена е превивала гръб да изкара хляба на семейството и за никаква благорадност, за някой домашен хрантутко, то тогава няма лошо да е благодарна, че всичко и е осигурено без да работи. А за виното и омарите не знам/то не са и скъпи/, ама за положението в обществото по кой каква кола си купил, съм чела.  Party

# 111
Охххх това за преяждането е така. Аз от както съм тук, всяка вечер/ден преяждам. То не са пържоли, луканика, макароня, гаридес, каламаракя, псаракя, сладкишчета. Но какво да правиш - изобилие  Crazy.
И все пак евала им на тези мъже, които се грижат достойно за семейството си.

Последна редакция: сб, 17 окт 2015, 18:47 от H/I

# 112
Охххх това за преяждането е така. Аз от както съм тук, всяка вечер/ден преяждам. То не са пържоли, луканика, макароня, гаридес, каламаракя, псаракя, сладкишчета. Но какво да правиш - изобилие  Crazy.
И все пак евала им на тези мъже, които се грижат достойно за семейството си.

Пържоли, луканки, скариди, калмари, риба и сладкиши и тук има. Писаното как да го разбирам?
.

# 113
да, ама пресни, току що уловени няма  Hug а за сладкишите - българина има доста да се потруди, докъто стигне гръка, турчина и арабина  Hug Месото за жалост, в България е внос от Аржентина, Холандия и др, докъто тук откриваш домашно и вкусно. После как да не надебеляваме   hahaha растат ни д.....тата и това е  Party

Написаното, както искаш си го разбирай и тълкувай  Joy

# 114
И мойто дупе нарасна, пък не съм омъжена за грък, а за чист, натурален българин. Flutter Сега гЪзовете ли ще си мерим, авторката изчезна и без това.

# 115
да, ама пресни, току що уловени няма  Hug а за сладкишите - българина има доста да се потруди, докъто стигне гръка, турчина и арабина  Hug Месото за жалост, в България е внос от Аржентина, Холандия и др, докъто тук откриваш домашно и вкусно. После как да не надебеляваме   hahaha растат ни д.....тата и това е  Party

Написаното, както искаш си го разбирай и тълкувай  Joy

Аз съм вегетарианка, а риба прясно уловена има и в Пловдив и във Варна. Пържолите защото да са внос, малко глупости говориш. Сладкишите им къртят от сладост, в Турция също има много хубави да не кажа по. Аз викам че ще си говорим за изкуство за класа,а с ядене ако ще се изтъква някой, за мен разговора е нелеп.  Whistling Peace

# 116
Каква посока взела темата Simple Smile
Adelinda, какво да си мерим и сравняваме, то имаше тема, ама наистина избЕга авторката.
Иначе аз съм впечатлена от мекият тон, с който пишеъе за гърците, очаквах по-драстични определения и по-цветущ език Simple Smile

# 117
Ами аз вече писах в другата тема, че познавам ужасен женкар, който много прецака една жена с лъжите си и бях потресена като тръгна и мен да сваля. Но тук са толкоа влюбени в гърците, чеее :Д

иначе дебели дупета стават и от гадна храна.

# 118
Каква посока взела темата Simple Smile
Adelinda, какво да си мерим и сравняваме, то имаше тема, ама наистина избЕга авторката.
Иначе аз съм впечатлена от мекият тон, с който пишеъе за гърците, очаквах по-драстични определения и по-цветущ език Simple Smile

На грубиянка ли съм си спечелила име във форума? Много добре са се държали с мен гърците, за какво да ги плюя. Уважавали са ме и още поддържам връзка с някои. Имах и "залитания" по един.  Wink

# 119
Adelinda, не си грубианка, напротив на мен ми харесва, че си звучиш обективно.
 ОХ АМАН, ти си разочарована от някой си, който излъгал твоя приятелка, дори не е от първо лице.Знаеш ли колко българи са лъгали мои приятелки?!
 Не съм влюбена в гърците, а в моя си грък, предполагам и другите момичета!

Общи условия

Активация на акаунт