Бихте ли се срещали с чужденец

• 13 465
  • 140
  •   1
Отговори
# 90
С чужденци съм имала по-успешни връзки и от тях имам по добри впечатления. Българите в живота ми бяха кофти, с много личностни проблеми, произтичащи основно от мама/тати, или комплексирани или пък нещо друго. Чужденците също не са китка, но лично за мен са по-привлекателни (тези, с които съм имала допирна точка, разбира се).

Колкото до гърците, готини са, харесвам ги. Познавам доста по-добре кипърци, ако ги броим за гърци, угаждат на жените си и обожават майките си. Личен опит.

# 91
Стана ми чудно, от къде е тази информация?
Те браковете, както всичко останало стана пърформанс.
Повечето се женят...заради самата сватба...
-------------------------------------------------------------------------------
В миналото хората се женеха за да докажат любовта си, не на хората, а на тях самите.
Силата да устоят на всички предизвикателства, това е силата на любовта. Изпитание, на което  слабите духом не могат да устоят.
Всеки има дупе, но мъди трябва за един брак! А и за всичко останало!

Сега се женят заради купона...

# 92
Аз пък наблюдавам, че браковете между българи в последно време нетрайни излизат.
Иначе за гъркини омъжени за българи е по-рядко. Мм имаше една позната в университета, която се беше влюбила в един български младеж. Родителите й като разбраха, 100 пъти идваха в България, майка й се пренесе да живее в бг, за да им развалят връзката. Но момичето беше категорично, че това е нейния човек. Последтвията - оставиха е без наследство в Гърция, но за сметка на това има успешен бизнес в България  Laughing

Ееее е па много крайни. Браво на момичето, че не се е дала.  PeaceТова имах предвид, че семейството като е против как се отразява. Гърците са мамини.

# 93
  • някъде
Това е въпрос,който няма еднозначен отговор и постовете тук го потвърждават.просто си изживей връзката и ще видиш какво ще покаже твоя опит.Дори и всички тук вкупом да ти кажем,че връзка с чужденец е супер,това няма как да ти гарантира,че и твоята ще бъде супер.

# 94
Хавайче, ти направо ще уплашиш момичето  Joy
Има нещо такова, че е добре да знаеш до къде се простира мама при връзката с грък  Peace

# 95
Това го казах със сарказъм.Точно така е,както го казваш.
Има и бели лястовици - млади,но масовката е Stop - мамини златни,на отглеждане до откат от мама,че и булката водят при мама.
За справка- свекървенската тема.

Познавам доста българи, женени за чужденки. Красиви аржентинки, полякини, американки, германки и тн.
Поне за 6 човека се сещам от прима виста.

За един за гъркиня женен познаваш ли? Не се заяждам, ама гърците са такова семе, че не можеш да ги разбереш ако не ги познаваш. Зои и другите ще ме разберат.  Peace Hug

От българските мъже съм чувала, че гъркините не са хубави. Тоест средната гъркиня не им харесва. Пак да кажа, че тоа е изненадащо за мен, защото виждам доста хубави гъркини.
За да се ожени българин за чужденка от по-богата държава, означава, че мъжът трябва да е социално успешен колкото средният мъж в тази държава. Тоест да е заможен по наши стандарти. А тогава той би се женил за красива жена. Наистина българите, които познавам женени  за чужденки, са женени все за хубави жени.

Другото, което е, аз много гръцкия народ не го познавам, но съм чувала, че гледа с презрение на нас. Мож заради това да не искат гъркините да се женят за българи ?! При сички положения, сигурна съм, че един богат и хубав мъж няма да има проблеми с жена от която и да е националност, ако ще да е мамин златен. Немците и те си имат кусури, какво като не са мамини златни.

# 96
Гърците не гледат с лошо око на нас, гледат с лошо око на всички. Пред мен са яли германка, веднага я подхванаха с Хитрел и национализма. От гръцкото по-убаво нема. И всичко е гръцко, гръцко кафе ако не сте пили Crazy, гръцки локум, гръцки кюфтета и те в тоя ред на мисли.

# 97
еми, евала. жалко за нас, че нямаме такова самочувствие. Но познаам гъркини омъжени за немци. Хитлер не им е попречил.

# 98
Tи пък гъркини женени за всякакви познаваш. От къде познаваш толкова гъркинИи то имайки предвид, че не живееш в Гърция. Гъркини от Гърция или родени в Германия обаче, ако е второ ще затвърди моите приказки. Гърци има 50 милиона, от които 10 в Гърция. Женят се за всякакви, гръцките за чужденци трудно.

# 99
Shlomo, месю младежо, добре дошъл в женския дрънкалник. Имай предвид, че точно с гърците много сме се месили. В северна Гърция има и много българи. Не се самоопределят като такива, защото Гърция ги е превъзпитала. Народа, не е ген, защото той на балканите е мешен. Народа е език, култура, граници. Гърците не се претапят за разлика от нас. И преди 10 поколения да са имали някоя баба гъркиня, то внуците и с гордост ще казват, че са гърци.  Peace

Именно затова се намесих, за да избягаме от клишетата Simple Smile Хайде честно да си признаем всичките доколко познаваме бабите и дядовците си. Моят род (и двата рода) е запомнен до девето коляно двеста години назад. Самият аз произлизам от Северна Гърция и имам много роднини там. Днес тези родинини също нямат гърци сватове, снахи, зълви и балдъзи, но също като в държавата България младите си имат гаджета гърци. Дали е случайно това съвпадение - не мисля. Това е духът на времето, когато чуждото изглежда по-съблазнително. Наистина балканци: и двата народа имаме балкански манталитет, но нека не се заблуждаваме - нравите не се предават по полов път. Гърците не са много по-различни в главата от нас, но във вените... Laughing Е хайде, да си признаем честно!

# 100
Интересно, и във вените сме същите, червена им е кръвта  Laughing
Не е някаква мода да си мешаме гените. Пък и смятам, че нашата история е не по-малко славна от тяхната, само самочувствие, познание и изтъкване ни липсва.

# 101
Между другото, на мен цялото ми семейство по едната линия е от беломорска Тракия. Днес в Гърция. Няма какво толкова да се величаят тези гърци. Ние сме по-напред от тях в много отношения. За мен те са най-зле от балканците. Поне що се отнася до моята нАука, гърците изобщо никакви ги няма. Но сиртакито ме кефи, много е красиво.  Hug

# 102
Каквото и да си говорите - в Гърция е яко, и гърците са яки! Има и изключителни гъркини - с много финес, изтънченост и неповторима средиземноморска красота!
Ако не беше така, половината от списващите нямаше да са омъжени и влюбени в greek lover  Mr. Green и да им живеят в къщите и да се възползват от периусиите им  Wink

# 103
То готини хора, къщи и периусии има навсякъде  Wink

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
В моя род всички дами се женят за чужденци... И щерката натам залита...

Където ти е късметът. Peace

Общи условия

Активация на акаунт