Искам да кажа ... (57)

• 36 292
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Ходим на ОИ Цвети, нали това казвам, но никога не пълнеем заради него.  И не е задължително да  се спира с тренировките, във всеки хубав хотел има фитнес, използваме го задължително, а мъжа ми тича и сутрин.
Не ходим на хотели без фитнес.

# 166
  • В Космоса
Браво, Ша, вие сте еталон!

Ние сме от лакомите бай-ганьовци и единодушно решихме, че ни беше за първи и последен път ОИ-ва. Crazy

Малката, в крайна сметка явно е ухапана от насекомо и се е проявил строфулуса, от който си страда. Като се разчеше и се увеличават пъпките. Тъпото е, че днес пак започна да накашля, дали от братовчедите прихвана нещо уикенда, не знам... И хич не ме слуша като и говоря, все несъгласна, все противоречи. Тежка зима ще е. Не знам как да си запазя нервите. Имам чувството, че ще ми избие по някое време.

# 167
  • София
Акаша, на майки свежарки все се падат деца противоречащи за всичко, и дървени философи! Hug

Моят син, откакто съм го родила, един път не е бил съгласен с мен! Характер!
Все философства, все се аргументира.... иде ми всеки ден да целувам и двете ръце на снаха ми, че ме отърва от него, и си го обича и си го търпи Laughing

# 168
  • В Космоса
Хахха, Lucie, никак не звучи обнадеждаващо.  Crazy Аз все пак се надявам да се промени. Ама, едва ли. Щом от 4 годишна по всеки въпрос има какво да каже, постоянно се аргументира, може пълни измишльотини да са, но винаги има какво да се оправдае и то с един сериозен и обяснителен тон... ooooh!

# 169
Ох, моят нямаше три, когато ме затапваше с приказки. А аз не съм лесна в това отношение. Не знам като порасне какво ще става, но да ми е жив и здрав.

# 170
Акаша, на майки свежарки все се падат деца противоречащи за всичко, и дървени философи! Hug

Моят син, откакто съм го родила, един път не е бил съгласен с мен! Характер!
Все философства, все се аргументира.... иде ми всеки ден да целувам и двете ръце на снаха ми, че ме отърва от него, и си го обича и си го търпи Laughing
Аз не знам дали съм свежарка , но синът ми абсолютно отговаря на горното определение .  Laughing
Да не губя надежда значи  , че някоя може да го заобича с този му кривичък характер  Hug

# 171
  • София
Аз явно с годините съм станала по-свежарка, защото синът ми беше (и все още е, въпреки кривия пубертет) много сговорчиво и разбрано дете; а дребното ни се води, ни се кара  Laughing Още се смее една моя приятелка като ме пита да ми даде ли едно долнище за щерка ми и аз й се изхилих - анцуг ли, ако някой накара щерка ми да облече панталон от какъвто и да е вид, торта ще му направя  Laughing
Иначе за ежедневието не мога да се оплача особено де, става, облича се, мие се, няма хън-мън, но за всичко си има вкус и на нейното да е - дрехите, обувките, храната ...

# 172
Бърди, те принцесите са така  Hug
Сестра ми има момиченце, голяма е разпоредителка. В сравнение с нея, аз направо съм имала кротко дете Simple Smile

# 173
Моето малкото е също по-опърничаво.
Но като се замисля, по-трудно ми е с брат му. Големият е по-чувствителен, по-меланхоличен, по-интровертен. Малкото противоречи, налага се, но по характер прилича на мен - бързо се пали, но и бързо му минава, жизнерадостен е, веселяк.
Днес съм в най-отвратителния ми режим на работа - в офиса на едно място, от следобяд до девет вечерта. А съм станала в пет...

# 174
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бърди, ми кво му е лошото, че детето си има собствен вкус?
Според мен сегашните деца са такива - искат да участват в избора на всичко, което ги засяга. На мен това много ми допада. Когато гледах голямата ни госпойца, още 2-3 годишна имаше мнение за дрешките, за обувките. Майка ми много се дразнеше: ама какво й уйдисваш на акъла - не щяла това, не щяла онова, каквото й дадеш, това ще облече! Твойте деца не са те разигравали така! А пък на мен ми беше кеф, че детето има мнение и смятам, че е добре от малко да се научи да прави избор и да знае, че е добре да има избор. Когато няма избор, човек се чувства нещастен, според мен, като притиснат до стената. Аз й изкарвах две-три блузки, примерно и й казвам: ето, избери си, това имаме. Тя избира една, обличаме я, прибираме другите и всички сме щастливи. А иначе рев, сръдни, сълзи и сополи - и за какво? Само за да се наложиш на детето и да му скършиш волята. Що пък да не е на неговото, ако това не пречи с нищо на никого? И когато си се държал човешки, после, когато ти се наложи и поискаш да стане на твоето, тогава детето се съгласява лесно, защото и то осъзнава, че има задължителни неща.

Аз май не съм била майка свежарка, защото много се разбирахме с децата ми. (Ако правилно съм схванала логиката, де Joy)

Ох, ВалерИ, съчувства за ставането в 5. Ако има нещо, което да мразя и с което цял живот не можах да свикна, е ранното ставане.

# 175
И аз съм за това да си избира сам. Не му се налагам, не съм му в дрехите и обувките, че да ги избирам само аз. Но и аз все пак давам контролиран избор, защото иначе 3 часа няма да избере коя блуза или кой панталон да облече.

# 176
  • Варна
Ха, добър ви ден.
Обичам всякаква техника облекчаваща домакинската работа
и спестяваща време. Сушилнята ми е първо слугинче, АЕГ е и
засега не ме е предала , а през ден я ползвам. Изобщо не се
съобразявам... зиме, лете ползвам на поразия. На село сме и
все нещо гори, я огън за компоти, я печки на дърва, навън
рядко простирам, основно олекотени завивки през лятото.
Хлебопекарната ми  е сантимент,големият ми я подари преди
5 години с първата си лятна заплата. В началото много я ползвах,
сега е паметник в някой шкаф, по Коледа и Великден се сещам
за нея и завъртам някой хляб или козунак.
Домъкнала съм си фризьорският арсенал в офиса, нали ще
ходим на балет с госпожицата, срам не срам, ще се контя тук.
На нея дрехи нося, че е на занималня след училище, изобщо
тази сутрин все едно,че се изнасяхме като за  почивка .Тюх!

# 177
svetal4o27 , аз нямам проблем с ранното ставане, напротив. Доброволно си ставам рано.
Не обичам да работя по никое време, според мен всичко важно трябва да се върши сутрин Laughing Хубавото е, че изключително рядко ми се случва подобна подредба на деня.
Моите момчета най-много мразят да се занимават с избор на дрехи. Разходка по магазините за дрехи ги отегчава на петата минута.

# 178
Аз се отегчавам даже по-бързо. Ако има начин хубави дрехи някак да се спускат в гардероба ми, ще се чувствам прекрасно.

# 179
Това с дрехите понякога много ме ядосва. Хем не иска да ходим по магазините, ако пък дойде след първото мерене на нещо се е изнервил. А като се развали времето (визирам сега, че му трябва връхно яке) или тръгнем някъде и се започва, ами аз какво ще облека. Хайде, тениските ги уцелвам, пуловери също, но дънки, панталонки, ако не го видя как седи, си е риск да ходя отново да го връщам и прочее. Последно преди седмица взех гуменки. Обух ги, прецених ги уж, обаче се оказа, че младежа е пораснал и са му и къси, опират му пръстите. Казах му след този случай, че няма да купя нищо без мерене  Peace

Общи условия

Активация на акаунт