Искам да кажа ... (57)

• 36 399
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Сутиен няма, още сутринта рових с надежда из ръкавите. А гащите ги намерих... по време на лекция  Tired. Много ми е дискомфортно, само това ще ви кажа.
А, Софи, само стискам палци да не се метнат на мъжа ми бъдещите ни деца, защото тогава съм му казала - ще ги напусна, еле па ако са момчета. Един хиперактивен, с отклонения ми стига. А като ми разказва свекърва ми за детството му, жал ми става за нея, ама жал ви казвам. Вярно - бил е грижовно хлапе и сега е така, но често й е събирал границите. Например, ако детето ми дойде със забита в главата брадвичка, бъдете сигурни че това ще ми е краят. За другите неща няма да отварям дума, че ще се хванете за главата  Crazy
blackcathahaha това е по-гадно, признавам си!

# 316
Мър, моето дете е много послушно, дори и като тийн, но си е и проклетичко, като майка си.  Joy Но това с брадавичката ме оставя безмълвна.  Shocked

# 317
  • София
Бързо ще ти е поправят, Она!
Кажи Ема как е
Ох, дано!
А Емма е все така Confused Като влезе в серия и е ужас просто кашлицата, това става най-вече като легне. Утре най-после ни идва ред на записания час. Помислете ни с добро утре сутрин и дано да имаме някакво развитие и диагноза с адекватно лечение  Praynig

# 318
В Бургас глобяват пешеходците.

Изчетох всичко и забравих какво щях да казвам.

# 319
  • Бургас
Цитат
В Бургас глобяват пешеходците.

Вярно е,лично аз си отнесох 20лв

# 320
  • В Космоса
Онна, стискаме палци! На какъв специалист ще я водиш? Ако сте доволни, да препоръчаш!

Преди няколко дни ми се обадиха да ми правят анкета дали съм загрижена за опазването на околната среда, дали знам за въздействието на битовата химия върху природата и дали ако имам алтернатива ще спра да ползвам. Казах, че първо трябва да помисля. Жената, като, че ли се смути и пита, но ако имате алтернатива. Казах, че първо трябва да разбера каква е таз алтернатива и да помисля после. Тя се позасмя и приключихме разговора. Знаех си, че  няма да се размина с една проста анкета. Подозирах, че някой ще примира да дойде да изчисти вкъщи по някаква екологична, иновативна технология. Laughing На някой чистили ли са му нещо вкъщи? Днес ми се обадиха, че заради анкетата печеля ваучер да дойдат да изчистят утре нещо, килим, прозорец, мека мебел и пр. Пак си дадох аванс за размисъл, уж че трябва да  свикам семейния съвет. Нещо хич не ми се занимава, но ако някой потърпевш много ми похвали ефекта, може и да се замисля да приема. Grinning

# 321
Акаша, бившия ми хазяин продаваше някакви такива неща. Един път ми демонстрира, как един препарат, дето чисти ръжда и мазно от тигани е толкова еко, че можеш да си миеш зъбите с него (демонстрира). Чистеха препаратите, ама и цената им беше твърде еко за моя бюджет, а той беше нахалник нагъл ...

Мър, на тебе не ти е смешно ама... просто си представих как си вадиш бельо от ръкавите  Joy
Аз редовно ходя без сутиен, ама само с дрехи, които позволяват. То няма и какво толкова да се поддържа.

# 322
  • София
Акаша, ще ти чистят с някаква супер-дупер пароструйка за някакви си 6000 лв. кво му плащаш (нулите са толкова!) + още някви си пари за аксесоари  Wink
Ще я водя при доктор Масларски, той е педиатър, но много добър специалист и диагностик. Разчитам той ако не може да реши нашите проблеми да ме насочи към нужните специалисти.
Аз вчера четох-четох в нета и диагностицирах астма или алергия, а може и астма + алергия  bowuu Все си обещавам да не чета неща, от които не разбирам, ама пусто любопитство.

# 323
...
Скрит текст:
Не се ли притесняваш да пишеш това във форума? Ти не си анонимна, с името си си а и Ямбол не голям град с много училища. Щото ако шефа ти се ядоса може и на работата да ти се отрази. Само питам де

Не, не се притеснявам. Напълно съзнавам това, че може да стигне до нея и до училището. Аз и дъщеря ми не сме в едно училище.
Това, което пиша тук, не ме притеснява да го кажа и там, то не е лъжа, нито е клевета.
Има много други неща, които не споделям тук, разбира се, че внимавам. Това обаче не е такова, което да ме компрометира.

Защо да се притеснява? Аз също бих написала такова нещо с името си и лицето си.

Защото в БГ училищните директори имат много власт и като нищо могат да ти съсипят кариерата....Аз си мисля, че дъщеря й на Лиляна учи в училището в което тя преподава ама не съм сигурна май...
Моят директор и директорът на дъщеря ми са различни лица.

В този случай аз изобщо не бих чакала нова глупост от мис/мисис еди коя си Peace Ще уточня с нея веднага как се произнася  Москва на английски ииии... няма да й е лесно! Защото Москю да го казва учител по английски е връх на професионална немощ ooooh!

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 18:51 от Kristin-Lavransdater

# 324
Не обичам дъжда, навява ми тъга.
Да се оплача - търся една книга ел. Намирам я само сканирана и не ми върши работа. Нова е 14 лв, а толкова за едно четене (трилър е) не ми се дават. Където тегне мрак се казва.

# 325
  • София
Не обичам дъжда, навява ми тъга.
Да се оплача - търся една книга ел. Намирам я само сканирана и не ми върши работа. Нова е 14 лв, а толкова за едно четене (трилър е) не ми се дават. Където тегне мрак се казва.

Ето тук е само за 10.50, ако не успееш да я намериш на друго място

# 326
  • В Космоса
Подозирам аз, че освен чистенето ще има мощна агитация да си закупя някакъв невероятен уред, на още по-невероятна цена. Laughing

На мен ми препоръчаха Д-р Абдулхамид Али Кахтан, к.м.н. - детски пулмолог и педиатър, ама не знам още, да я водя ли, къде... Засега е здрава, да чукна на дърво! Praynig Вчера почна да кашля на обяд, щях да се обеся, но следобед и до днес не е кашляла въобще.

# 327
Изпуснах последните 3-4 теми, ако не и повече. Поне от хубаво беше  Flutter

Дъжд обичам много. Особено ако е буря и е много студено, а аз имам възможността да съм на сухо и топло. Самите звуци на дъжда ми навяват уют и лека меланхолия. Сега вече чакам сняг и се надявам на снежна зима. Мразя суха или кишава зима, отвратително ми действа.

# 328
Акаша, такъв един ме набара в Метро на паркинга, уж не беше нищо особено, само 2 минути. Докато мъжът ми разтовари, аз отговорих на някакви 3 въпроси и ми записа телефона. Беше събота, в понеделника веднага ми се обадиха, че номера ми е изтеглен за почистване у дома - килим, диван или прозорци с някакъв уред, революционно чудо в техниката. Отказах, въобще не ми се занимаваше с тях, реално ще е взаимно изгубено време. Нито ще си купя скъп уред, нито имам време да се ангажирам да седя у нас и да ги чакам да минат да изчистят нещото дето съм избрала и след това да им слушам половин час рекламата. Та с две думи - не съм използвала подобна услуга Peace

# 329
  • Пловдив
Аз едни такива ги отказах от ряз. Анкета - ок, аз съм дружелюбна. После дър-бъра да ви чистим, аз нахално питам - а колко струва уреда? Казват ми те цената и аз "Да ви кажа колата ми е 15 годишна и пряко сили струва 2500лв. , как си мислите да похарча толкова пари за почистващ уред?!", ама много екологичен бил, много здравословно за деца, бля-бля, викам "Съжалявам, не се хабете, тия цени са извън моите финансови възможности." Оставиха ме на мира, явно им се видях бедна.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт