Искам да кажа ... (57)

• 36 366
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Аз допускам, макар и съвсем малък процент да има вероятност, че дъщеря ми не е разбрала добре. Но специално за Москва, след като си прочете няколко пъти домашната, тя си го произнасяше 'москоу", в това съм убедена. Не вярвам в училище да е произнесла друго. Имало е поправка. Тази госпожа ми е трън в очите на мен и не случайно. Децата не я харесват, родителите не я искат и ни я пробутаха във втори клас. След надигане от страна на родителите, в трети я нямаше и децата отново заобичаха английския. Сега пак е тази. И този път ще трябва отново да се разправям с нея. Засега ще премълча, но при следващата подобна изцепка, ще направя всичко възможно да се почувства поне малко гадно, както се чувства дъщеря ми, обвинена от нея.
Скрит текст:
Не се ли притесняваш да пишеш това във форума? Ти не си анонимна, с името си си а и Ямбол не голям град с много училища. Щото ако шефа ти се ядоса може и на работата да ти се отрази. Само питам де
😉

# 301
  • София
Защо да се притеснява? Аз също бих написала такова нещо с името си и лицето си.

# 302
Че то повечето от нас не сме анонимни. Ако има проблем е по-добре да се говори за него, макар че аз бих избрала директен подход.

# 303
  • София
Да, Даун, за подхода съм съгласна.

# 304
И искате ли да ви кажа черешката на тортата - сутринта, не знам как се е случило, съм излязла без сутиен  ooooh! Цял ден ходя с една папка залепена отпред, а сме от среща в среща, не искам да ви казвам как се чувствам, че си и личи заради блузата. На тази блуза не й върви - ръкавите са й едни свободни, тип пеперуда, там веднъж намерих гащи, явно като съм ги сушила в сушилнята и са се омешали, сега това... Тогава бях като Худини - бъркаме в ръкава и хоп! Гащи! За ушите.

# 305
. На тази блуза не й върви - ръкавите са й едни свободни, тип пеперуда, там веднъж намерих гащи, явно като съм ги сушила в сушилнята и са се омешали, сега това... Тогава бях като Худини - бъркаме в ръкава и хоп! Гащи! За ушите.
Joy Joy Joy

# 306
Детето ми се оплака, че госпожата ѝ по английски не била доволна от нея. Отиде та се не видя и сега ще си втълпи, че не се справя добре по английски. А с толкова желание потърсихме информацията, която ѝ трябваше за домашната по английски и накрая оная патка, без извинение, да ѝ каже, че не е доволна, понеже Москва се изговаряло "Москю", а не "москоу", както аз предполагах" и още други грешки в произношение, което детето е нормално да не знае, понеже госпожата не го е преподала. Овца загубена. Едва се сдържах пред дъщеря ми да не ѝ кажа какво мисля за госпожата ѝ. Как ще я изтраем още една година, не знам. Обмислям преместване, ако още веднъж се изцепи по този начин, нищо, че е дъщерята на директора.

Кажи и да си гледа работата! Москоу е!

# 307
  • Пловдив
И искате ли да ви кажа черешката на тортата - сутринта, не знам как се е случило, съм излязла без сутиен  ooooh! Цял ден ходя с една папка залепена отпред, а сме от среща в среща, не искам да ви казвам как се чувствам, че си и личи заради блузата. На тази блуза не й върви - ръкавите са й едни свободни, тип пеперуда, там веднъж намерих гащи, явно като съм ги сушила в сушилнята и са се омешали, сега това... Тогава бях като Худини - бъркаме в ръкава и хоп! Гащи! За ушите.
Ти порови там, в ръкавите, може да изровиш сутиен.

# 308
  • София
Blackcat, засегна ми днес болната тема. Много от пешеходците изскачат на пешеходната пътека и през акъла им не минава, че колата има различен спирачен път от човешкия. Всяка сутрин минавам през пешеходната пътека до  31-во училище, колите лазят, задръстване кошмарно, дечица преминават постоянно и е много трудно на автомобила да премине. Но днес една дама реши, да оправи косичката на дъщеря си на средата на пешеходната пътека, чинно изчакахме да стегне първо едната опашчица и да отвърже и завърже отново другата, чак се втресох от възмущение  ooooh!.
Поста ми няма нищо общо и не оправдава по никакъв начин свинщините извършвани от шофьорите на пътя.
Мър, пиши го еротично служебен ден, к'во се криеш с тази папка и разваляш на хората удоволствието от гледката  Crazy

# 309
Някога изнервяли ли сте се до степен да се разтреперите? Е така се изнервих преди малко, разкарвах се до едно тъпо студио 4! пъти, за да не е ок нищо. Писна ми от хора, които не знаят какво правят, ама толкова ми писна, че ако отида 5 път ще стане много селско с моето дейно участие  Stop А се опитвам да се събера в кожата си и по друг повод, защото трябва. Много ми идва да крещя в момента, но ще се овладея. И този път.

Искам да ти кажа само едно - изчакай да ти се появи едно малко човече, тогава има да трепериш! Моето ли е толкова проклето, аз ли съм свръхчувствителна, не зная, но ми се случва.  Joy дори оня ден ми се случи.  Joy

# 310

Защото в БГ училищните директори имат много власт и като нищо могат да ти съсипят кариерата....Аз си мисля, че дъщеря й на Лиляна учи в училището в което тя преподава ама не съм сигурна май...

# 311

Ама след като си излезе от вас ли?  hahaha

# 312
  • София

Защото в БГ училищните директори имат много власт и като нищо могат да ти съсипят кариерата....Аз си мисля, че дъщеря й на Лиляна учи в училището в което тя преподава ама не съм сигурна май...

Ааа, ти имаш предвид в ролята й на учителка ... Аз го гледам в ролята на майка ...
За това не знам, наистина.

# 313
  • Ямбол
...
Скрит текст:
Не се ли притесняваш да пишеш това във форума? Ти не си анонимна, с името си си а и Ямбол не голям град с много училища. Щото ако шефа ти се ядоса може и на работата да ти се отрази. Само питам де
😉
Не, не се притеснявам. Напълно съзнавам това, че може да стигне до нея и до училището. Аз и дъщеря ми не сме в едно училище.
Това, което пиша тук, не ме притеснява да го кажа и там, то не е лъжа, нито е клевета.
Има много други неща, които не споделям тук, разбира се, че внимавам. Това обаче не е такова, което да ме компрометира.

Моят директор и директорът на дъщеря ми са различни лица.

# 314
buni, и аз нямам нищо против да спирам и спирам винаги. Но понякога ситуацията е такава, че не може да се реагира, а те буквално изскачат. Аз също не оправдавам безобразното каране и коментара ми не е в защита на тези, които не спазват правилата, дори ми прави впечатление че хората са търпеливи, защо никой никъде не коментира в медиите, че няма култура на пресичане. Карам сина ми на уроци в Лозенец - ами при свободен тротоар винаги има такива които ходят по пътя, въпреки че винаги казват, че тротоарите им са заети - случая който описвам е за свободен тротоар с нито една кола върху него, т.е. има свободен тротоар, просто няма желание и мисъл. Радвам се, че и други го забелязват, защото от известно време си мисля, че само на мен ми прави впечатление.

Мър, ти за това си била нервна Laughing Hug (шегувам се), аз също веднъж съм излизала без сутиен, ама това е нищо, в сравнение със случката на една приятелка - беше отишла без бельо на работа, та си я бъзикахме дълго време. Разбрала, че е без бельо, първия път когато посетила заведението за деня и установила, че има липси. Обяснението беше, че си мерила полата сутринта, харесала се в нея и така си останала и продължила нататък да се облича, обаче забравила да си сложи бикините  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт