Цял ден ходя с една папка залепена отпред, а сме от среща в среща, не искам да ви казвам как се чувствам, че си и личи заради блузата. На тази блуза не й върви - ръкавите са й едни свободни, тип пеперуда, там веднъж намерих гащи, явно като съм ги сушила в сушилнята и са се омешали, сега това... Тогава бях като Худини - бъркаме в ръкава и хоп! Гащи! За ушите.
Цял ден ходя с една папка залепена отпред, а сме от среща в среща, не искам да ви казвам как се чувствам, че си и личи заради блузата. На тази блуза не й върви - ръкавите са й едни свободни, тип пеперуда, там веднъж намерих гащи, явно като съм ги сушила в сушилнята и са се омешали, сега това... Тогава бях като Худини - бъркаме в ръкава и хоп! Гащи! За ушите.
.
А се опитвам да се събера в кожата си и по друг повод, защото трябва. Много ми идва да крещя в момента, но ще се овладея. И този път.
дори оня ден ми се случи.
(шегувам се), аз също веднъж съм излизала без сутиен, ама това е нищо, в сравнение със случката на една приятелка - беше отишла без бельо на работа, та си я бъзикахме дълго време. Разбрала, че е без бельо, първия път когато посетила заведението за деня и установила, че има липси. Обяснението беше, че си мерила полата сутринта, харесала се в нея и така си останала и продължила нататък да се облича, обаче забравила да си сложи бикините
Препоръчани теми