Искам да кажа ... (57)

• 36 253
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Непрекъснато забравям да осигуря на детето материали за ДБТ. Учителката подсеща във ФБ, прочитам по някое време през деня и после забравям.
А и такива глупости за правене са заложени в учебниците, че направо се чудя как им е хрумнало на авторите. В детските градини правят по- творчески неща.

# 436
  • София
Оо, като мина синът ми в гимназия, само дето курбан не направих, че се оттървахме от тая диващина ДБТ  Sick

# 437
  • Бургас
 Simple Smile За утре им искат 10 клечки за уши и 10 за зъби.Идея си нямам какво ще правят.:-\

# 438
Таралежче или цвете .
 Какво пък не му харесвате на ДБТ  ? Синът ми с такова желание отива в МУЦ тази година .

# 439
  • Бургас
Таралежче или цвете .
 Какво пък не му харесвате на ДБТ  ? Синът ми с такова желание отива в МУЦ тази година .

Не било по ДБТ,а по изобразително +темперни бои =на голяма веселба  Simple Smile.Да са живи и здрави децата.

# 440
  • Телиш/Плевен
Уе, уе, уе! Познайте кой събра всички стикита!
smile3501
Аз чакам щерката да порасне и да събираме и ние всичките лиготии. Blush Дотук имам събрани два албума с картинки, ама някак не е интересно, като детето не разбира.

# 441
Жармен, децата си го харесват.
Но е малко смешно какво е заложено по програма да творят, особено при сравнение с това какво ние правехме по трудово. Имахме си работилница, в която учехме дървообработване и металообработване. Имахме и кухня, машини за шиене. Учителката ни научи и да плетем, да бродираме . Можеше на основно ниво да се научиш да разчиташ схема на електрическа верига.
Сега вярно бодат клечки върху пластелин, ама това е като за детската градина. Там даже беше по-интересно. А и непрекъснатото подготвяне на материали не е за разсеяни родители.

# 442
В МУЦ /между училищен център/ точно това имат - кабинети по всеки раздел . Дъщеря ми помня даже готвеха и си беше записала рецепта за някакви мекици и кекс. С автобус ги извозват до там . На другият край на града е и си го има от едно време  / социализъм май- не съм родом от града и не мога да твърдя със сигурност/

# 443
  • Пловдив
Уе, уе, уе! Познайте кой събра всички стикита!
smile3501
Аз чакам щерката да порасне и да събираме и ние всичките лиготии. Blush Дотук имам събрани два албума с картинки, ама някак не е интересно, като детето не разбира.
ooooh! Боже! Не знаеш какво искаш! На мен ако не ми се налагаше с рев и тръшканици от четиригодишния изобщо нямаше да се занимавам. Че и другите две юрках да разменят.

# 444
  • Телиш/Плевен
ooooh! Боже! Не знаеш какво искаш! На мен ако не ми се налагаше с рев и тръшканици от четиригодишния изобщо нямаше да се занимавам. Че и другите две юрках да разменят.
Е, възможно е като ми дойде до главата да мисля и другояче, ще видим. Laughing Албумите ги събрах още като бях бременна, сега и други неща исках да събирам, ама не е интересно като не участва и детето, а само да трупам толкова неща вкъщи, няма смисъл. Затова си мисля, че като дойде време за тия неща, ще пазарувам с още по-голям кеф. Ама ще видим, много вода има да изтече още. Mr. Green

# 445
Оо, като мина синът ми в гимназия, само дето курбан не направих, че се оттървахме от тая диващина ДБТ  Sick
Онзи ден носих ролки от тоалетна хартия от офиса чак. Детето си предупреди, мамо, не изхвърляй ролките, че ще ми трябват, аз обаче съм ги изхвърлила и вечерта ми звъни - мамо, тръгна ли, изхвърлила си ролките и вече беше разстроен. Винаги носи материали. В първи клас през 2 седмици ми искаше прежди, за украса, за какво ли не. Отидох купих 3 вида прежди - различни цветове и му ги дадох и му казах - тия кълбета са ти докато учиш ДТИ, съхранявай ги и повече за прежда да не се питаме. Аз тъкмо събера в една кутия ги държа, извадя, дам, прибера на дъното на гардероба, след 2 седмици пак, мамо трябват ми вълнени конци Crazy игли, конци, копчета, какво ли не ooooh!

За уреда - аз имам възможност да го оставя на терасата, ама сигурно ще му е студено и може да не се справи с манджата, определено не ме печели с това, че мирише, аз също готвя сравнително често, даже в последно време още по-често, но може да се проветри, а цял ден ако ми се натрупва миризма, в един момент ще замирише на столова у дома. Благодаря ви Контеса, Бърди, за споделената информация Hug

# 446
Дами, дайте ефикасно средство за борба с грипа. Трети ден се влача, като бастун.

# 447
Дами, дайте ефикасно средство за борба с грипа. Трети ден се влача, като бастун.
Зависи какви са ти оплакванията, в момента със симптоми на хрема и кашлица давам на сина ми Изопринозин, вземали сме го и ние със съпруга ми и е ефикасен

# 448
Три пъти по две таблеки, но колко дни. Трета вечер карам на чай с ром, лимон и мед. Денем инфлуцид, цинабсин, парацетамакс, разтворими таблеки с витамин С, Отривин.

# 449
Ами Изопринозин пи и мъжът ми, аз минах с витамин Ц и прахчета Фитолор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт