Искам да кажа ... (57)

• 36 338
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Ох, така е, друго е в училището, наистина. Е, може би е рано още, ще се поопознаем по нататък може би Simple Smile

# 541
  • Euskal Herria
Ееех, днес голяма веселба се вихри... точно петъчно  Grinning.

# 542
  • София
Мерси, buni! Проблемът при нас е, че няма нито хрема, нито температура, нито нищо... само пустата кашлица Tired Ще направим изследванията другия понеделник пък да видим какво ще покажат Praynig

# 543
В интерес на истината отдавна не е имало някоя забавна петъчна тема. Grinning
И да има, бързо се заключват подобни теми..

# 544
  • В Космоса
Къде е забавата?

Ние снощи бяхме на гости. Обичам да се събирам с приятели! Толкова е хубаво човек да си има сродни души! Heart Eyes

# 545
  • София
Onna,  в повечето случаи и при дъщеря ми е така - само кашлица, понякога до задушаване в продължение на месеци.  Последните изследвания й ги назначавах аз  Confused и те съветвам за всеки случай да пуснеш и гърлен и носен секрет, за да си сигурна, че няма и някоя бактерия.
Хората в темата за секс си говорят - ние кашлици, та кашлици, ще ни изгонят  Grinning

# 546
  • София
Скрит текст:
Onna,  в повечето случаи и при дъщеря ми е така - само кашлица, понякога до задушаване в продължение на месеци.  Последните изследвания й ги назначавах аз  Confused и те съветвам за всеки случай да пуснеш и гърлен и носен секрет, за да си сигурна, че няма и някоя бактерия.
Хората в темата за секс си говорят - ние кашлици, та кашлици, ще ни изгонят  Grinning
Последно, и спирам  Flutter
Гърленият и носен секрет от лекар ли се взимат или може и в лабораторията да стане?

# 547
Съгласна съм с Бъни. Обикновено такива кашлици си имат някаква досадна бактерийка, която ги провокира.

# 548
Ааа, Бъни за секс и кашлици беше разговора, така че на половина сте по темата  Joy

Дано да ви се оправят дечицата  Hug

# 549
  • София
Onna, аз отивам директно в лабораторията, пускам пълна кръвна картина с утайка и искам гърлен и носен секрет - сутрин на гладно, без да си й мила зъбите. Ако резултата от тези изследвания е наред я оставям да кашля  Embarassed
Алечка, права си  Grinning. Аз за секс по време на грип хич и не искам да си помислям, то целият свят ми е крив тогава.

# 550
  • София
Гърленият и носен секрет от лекар ли се взимат или може и в лабораторията да стане?
Не виждам причина да не може от лекар, но предпочитам в лабораторията.

# 551
  • София
Ясно! Мерси, buni!  Hug Значи ще го направя направо накуп с кръвните.

Тонка, аз питах каква е практиката, защото, знам ли, може да не взимат в лабораторията, а да трябва да им се носят предварително взети от лекаря проби Embarassed

Давайте сега за секса  Sunglasses

# 552
  • София
Онче, ама то е същото като с взимането на кръв. Не си я носиш отвън, за да я оставиш в лабораторията.  Wink

Давайте сега за секса  Sunglasses
Ще даваме де. Уикендът предстои.  Grinning

# 553
Tonka, недей така, сега ще те захапят, че само през уикенда ти е до секс Simple Smile

# 554
 Ша, браво за рецептата, добра си с алтернативното лечение. С маска, без маска, ролеви игри, само здраве да има Laughing Трябва да умирам за да откажа такова лечение, то пък и ако се усъмня че си отивам сигурно пак няма да откажа като за последно.  Thinking

Toнka, недей така, сега ще те захапят, че само през уикенда ти е до секс Simple Smile
  Ни ко га! знаем си хората ние Laughing

Общи условия

Активация на акаунт