Искам да кажа ... (57)

• 36 308
  • 747
  •   1
Отговори
# 585

И в този ред на мисли, ще ядем задушен заек.
зайче! крехко, младо? ....или Джерард Бътлър?

# 586
  • Sofia
'рупам ябълки аз, с Активиа...мъж ми е другаде и  съм на диета-хранителна, винена и сексуална  Crossing Arms.Мъкаааааа,мъкаааа  Crossing Arms

# 587
Ние ядохме пилешка супа и салата. ММ го няма и затова само толкоз
Заливката за мусака я правя като Куркума
Как се прави редена мусака, че днес взех килограм патладжани и им се чудя

# 588
  • София
Т.е. приемаш гости, така ли?  Laughing
Цвети, нали знаеш какво ще ти отговоря, не ме карай да изпадам в откровения.  Joy  Hug

Соу, Джери е старо зайче, но бих го хапнала с най-голямо удоволствие. Бих му изсмукала... костите.

# 589
  • някъде ... тук ...
Патладжан не ям. По тази причина и не го готвя. Не обичам и мусака с дебела заливка.

Като свършат кънките, ще решим какво ще ядем с дреб. Мъжете били ОК - вятъра и морето утихнали и не било студено...

# 590
  • Пловдив
Е к'во като е петък, мусаката си е мусака Simple Smile

# 591
За това ли сложихте игнор на секса, щото мъжете ви ги няма? Защо само в петък може да се говори за секс, не разбрах? И ние правим мусакана с бешамелова заливка. Пробвали сме и рецептата на Куркума. Също става супер, но е по- плътна и твърда. Зависи от вкуса.

# 592
  • София
Защо само в петък може да се говори за секс, не разбрах?
Щото е освежаващо поне един ден в седмицата да е рецепти-манджа фрий.

# 593
  • София
Т.е. приемаш гости, така ли?  Laughing
Цвети, нали знаеш какво ще ти отговоря, не ме карай да изпадам в откровения.  Joy  Hug

hahaha hahaha hahaha

# 594
  • Пловдив
Тонке, вади заека, и аз (ние) идваме.

# 595
  • София
Моят мъж си е тук. Дори се прибра с букет за мен. Което никак не изключва въпроса "Какво има за вечеря?" ... и без това и децата са тук ... сепак Wink
И в случай че сте ме замислили... уредих си кола, ура!
Тонка, аз пък противно на Янтра ще ти кажа да не губиш надежда... 1 и 2 клас не познавах почти никой от родителите на деца от класа на сина ми. Сега вече се познаваме и мога да получа адекватна информация и подкрепа от тях... е, не си пием кафето ежедневно но аз и не държа.

# 596
  • Euskal Herria
Защо само в петък може да се говори за секс, не разбрах?
Щото е освежаващо поне един ден в седмицата да е рецепти-манджа фрий.
Малко като част от готварския става понякога с рецептите  Joy . Ама карай, за всички има място под слънцето, пардон форума. Много обичам да ми казват къде и какво мога да чета и пиша.

# 597
  • Пловдив
Две години за да получа информация? ooooh! Ама на мен ми трябва още сега.

# 598
  • София
Две години за да получа информация? ooooh! Ама на мен ми трябва още сега.
ъ тва към мен ли? Предполагам стана ясно че сега получавам информация за сега... не за преди 2 години... преди това съм си я набавяла по други методи а не тет-а-тет с конкретни родители

# 599
  • София
Тонке, вади заека, и аз (ние) идваме.
Янтре, казвай тръгвате ли, да минаваме да ви взимаме, аз си нося билета за влизане  Joy
Онна, едно форумно браво на мъжа ти. Моя откога не ми е носил букет начи! Прочетох му какво си намисала, вика: "Ей ти пари, ходи си вземи каквото ти харесва"  Laughing
Как е Емма?

Общи условия

Активация на акаунт