Искам да кажа ... (57)

• 36 296
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Стига с това кисело зеле, че и на мен ми се дояде. На девойките в чужбина ще кажа, че се прави лесно, особено нарязано за готвене. Това в бурканите е с оцет и вкусът му е различен.

Аз открих магазин, в който продават "истинско" и съм супер доволна. Сега обаче е топло да готвя подобни манджи.

# 196
  • Tам през Атлантическия океан
Стига с това кисело зеле, че и на мен ми се дояде. На девойките в чужбина ще кажа, че се прави лесно, особено нарязано за готвене. Това в бурканите е с оцет и вкусът му е различен.

Аз открих магазин, в който продават "истинско" и съм супер доволна. Сега обаче е топло да готвя подобни манджи.

Да ама аз искам цели зелки  Crossing Arms

и не вкуса не е същия на нарязаното  Crossing Arms

# 197
Е , не дояде ми се свинско с кисело зелИ  Crossing Arms
и червено винце мммммм

# 198
Е , не дояде ми се свинско с кисело зелИ  Crossing Arms
и червено винце мммммм
и на мен  Twisted Evil по средата на деня, в американцки офис, шанс за кисело зеле-никакъв. И съм гладна като куче.

# 199
Десс, аз цели си купувам. Потърси, не може да няма някой македонски магазин. А и не е трудно да се направи и с цели, само по-голям съд ти трябва.

# 200
  • В Космоса
Не мога да повярвам, но и аз имам доставка от крилца и пепси.  Mr. Green

За ОИ, и аз само от салати се изхранвах, тук там някое месце. Но беше толкова разнообразно, че една лъжица от тази, една от онази и като ми погледнеш чинийката (малка) все едно най-голямата свинка на света. Laughing Грешката ми беше, че хапвах на всяко хранене, някак усилва ми се апетита, особено в планината, а вкъщи не закусвам, на обяд малко по-обилно и вечер салата. Но аз режима си го развалям винаги като сме някъде, щото като сме на почивка и все я да си купим това, я да седнем на ресторант, я пикниче, я сладичко, я сладоледче и така... Пък в чужбина да не говорим! Обичам да опитвам чужда кухня! Crazy

# 201
А ние хората ще си кажат "оф тея пък егати почивката, тренират, тичат сутрин, вместо да му отпуснат края, да поркат бира, да плюскат  и да лежат.  " Laughing Ми не можем това, така сме си, на почивка не си променяме навиците.
Иначе лошо няма, но не ни влече. ОИ  си го вземаме за  само удобство , за да не се занимаваме с готвене .

# 202
Ние семейно никога не ходим на ОИ. Не ми допада тази форма на почивка, някак задължаваща ми се струва.
По командировки от време на време се храня така. Но с обичайното. Вече не ми прави впечатление кой колко пълни. Установила съм , че хората изяждат огромни количества храна и не се учудвам, че някои си препълват чиниите. Ако се храня по начина, по който се хранят повечето ми колеги, сигурно ще стана за отрицателно време 100 килограма.  А те си изглеждат съвсем нормално, дебели няма. Но все са гладни и все за ядене се говори и не само говори Grinning

# 203
  • В Космоса
Честно ви казвам, не видях нито един човек какво и по колко си пълни, а беше фрашкано с народ (много ужасно Sick). Толкова се капсулирам в собсвената си "кочинка", че хич не обръщам внимание на останалите, особено ако са фрапиращо много. Изкуствено си създавам приятна за мен атмосфера. Crazy

# 204
  • София
Нищо задължаващо няма в ОИ. Освен, ако не се смята за задължаващо да се яде по цял ден, защото на практика през цялото време се предлага храна и пиене. Плюсът е, че не ходиш да търсиш кръчми и всичко ти е на една ръка разстояние.
В чужбина няма как да спазвам режим, въпреки че две поредни години точно в края на диетата ми се случва да сме извън Бг. Не си правя илюзии, че ще се удържа, а и не искам.  Grinning То пък да отидеш някъде и да не опиташ тамошните ястия, не си е работа.

# 205
  • София
Нищо задължаващо няма в ОИ. Освен, ако не се смята за задължаващо да се яде по цял ден, защото на практика през цялото време се предлага храна и пиене. Плюсът е, че не ходиш да търсиш кръчми и всичко ти е на една ръка разстояние.
В чужбина няма как да спазвам режим, въпреки че две поредни години точно в края на диетата ми се случва да сме извън Бг. Не си правя илюзии, че ще се удържа, а и не искам.  Grinning То пък да отидеш някъде и да не опиташ тамошните ястия, не си е работа.

Точно!
А пък прекалената фиксация по яденето или по тренировките са си определено отклонения, над които трябва да се замисли практикуващият Mr. Green
Все пак си на ОИ 7-10-14 дни, няма точно от тях да си промениш житие-битието Joy

# 206
За мен пък точно това, че трябва да се храниш на едно място, е задължаващо. Любопитно ми е да отида в различни  кръчми или ресторанти или пък никъде да не ходя, ако реша. В зависимост от настроението. Но изобщо не съм мерило за комфортна почивка, аз и хотели не обичам. Колкото по-диво и с по-малко удобства, толкова по- добре Laughing

Последна редакция: вт, 13 окт 2015, 19:45 от valerie

# 207
Ние семейно никога не ходим на ОИ. Не ми допада тази форма на почивка, някак задължаваща ми се струва.

Да  Peace

ние сме диваци къмпингари  Hug

Като си нищят ОИ аз споделих моя 'опит' с бУфетите  Laughing

# 208
Ах, ама стее, готвя зелИ. Мъжът ми вече се размрънка, че му замирисало. Обичаме и сарми и свинско със зеле, обаче всеки път като приготвя ми казва да е за последно Simple Smile Приготвих и кюфтета, салата купих вчера и за днес пакетирана, само изсипвам и овкусявам, много харесвам по-бързите неща. И макароните бях изпуснала, не съм чела редовно значи...

# 209
Гледам на Контеса аватара и така ми се иска да се променя с такъв топъл есенен цвят коса...Май ще тичам за оцветител следобед Flutter
Много в готин цвета .Но аз си имам целоживотна любов към рижите хора .
А ти си светла и със светли очи и няма начин да не ти отива. И пусни снимка после  bouquet

Ох ,много вкусно стана зелето ,но отдавна свърши. Снощи мъжа ми прави пиле и свински гърди  на барбекюто с гъби и чушки ,а днес имам още малко пилешко и ще е пиле с картофки и лук.

И много обичам ОИ. Така ми харесва нищо да не пипам две седмици и да ми сервират  и отсервират и да има от пиле мляко ,че не мога да опиша.

Как чакам следващата ваканция !! Но надали ще е скоро .По-верочтно ще е другата есен/зима Sad

Общи условия

Активация на акаунт