Искам да кажа ... (57)

• 36 384
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Ми...не знам, нормални деца. Може да си ги покаже във форума, аз дете си имам. Laughing

# 481
  • София
26-ти защо да е неучебен ден?

# 482
  • Ямбол
Хм. Принципно не коментирам личните си съобщения, но днес  сутринта ми стана много смешно, странно по-скоро.  Показва ми , че имам ново ЛС, отварям и гледам един от нашите съфорумци ми изпратил снимка на децата си . Така просто, без никакъв друг коментар Laughing newsm78
Ма за за какво ми е   Laughing
Попитай него. Защо питаш нас? Или просто се хвалиш?

Освен това ти няколко пъти сподели в друга тема, че ти харесва на Жармен детето и някакво друго дете. Решил е да покаже, че има и други красиви деца може би. За мен има логика.

При мен следващите две седмици ще са от по 4 работни дни и с надежда и очакване гледам календарОт.
Не са ли неучебни два поредни понеделника - 26 окт. и 2 ноември? Тоест не от следващата, а от по-следващата седмица. Да не взема да се объркам и да изпратя детето на училище, когато не трябва...
....
Да, точно така е. Понеже тази седмица вече я смятам за свършила и затова така съм написала, но ако трябва да съм точна - да, по-следващата седмица е.

Заради изборите.

# 483
Заради изборите, които са на 25-ти.

# 484
  • някъде ... тук ...
Тони, дано ортодонтът каже, че и шините ще ви свършат работа.
Направо хвърчах, че ще минем с шини. Много трудно щяхме да се оправим с парите за брекетите Confused Всичко мина и замина и големият нареди зъбите.

И аз знам за 26.10 заради изборите и 2.11 (есенна ваканция).

# 485
  • София
Уф, забравих за изборите. Обаче при нас не правят избори и децата си учат съвсем редовно. Значи моят ще си е на училище на 26-ти.

И като стана дума: понеже лятото си смених адресната регистрация сега си направих справка на сайта на ГРАО къде трябва да гласувам. И що за глупост: за местните избори - по старата ми регистрация, а за референдума - по новата  Shocked
Защо аз трябва да избирам кмета на общината, чиито жител вече не съм, вместо да избера този в чиято община реално живея?

# 486
  • София
Тони, дано ортодонтът каже, че и шините ще ви свършат работа.
Направо хвърчах, че ще минем с шини. Много трудно щяхме да се оправим с парите за брекетите Confused Всичко мина и замина и големият нареди зъбите.
Ели, дъщеря ми има чудесно подредени зъби, това и лекарката го каза. Просто горната й челюст е по-развита и издадена напред. Не си личи за хора, които не разбират, но могат да се появат редица проблеми. Тя вече не може да отхапва на предните зъби и устата й е нон стоп отворена.

Добре де, недоумявам каква е тая смешка да има 1 ден есенна ваканция?! Това пък защо?

# 487
Онна, и аз съм в това положение и сега проверих. За кметските на стария адрес, за референдум - на новия. Голяма глупост  newsm78

# 488
  • Бургас
Цитат
Добре де, недоумявам каква е тая смешка да има 1 ден есенна ваканция?! Това пък защо?

Три са 31,1 и 2.Обаче и да не беше "есенна ваканция"и ако има балотаж пак щяха да почиват.
Ние защо нямахме такава ваканция?

Дъщерята на 25 и 26 ще е на екскурзия.Времето изобщо май няма да става.Ще съберат студ и дъжд.

# 489
  • Ямбол
Винаги се е почивало на първи ноември - Ден на будителите. Сега просто го регламентираха като ваканция и в години като тази, когато се пада в неделя, пак да си имат един почивен ден.

# 490
  • София
Посмях се с личното съобщение на Тонка за любовника на съфорумката  hahaha Добрутро!  bouquet

За шините - на синът ми му предстои, имаше тежък проблем, който вече върви на оправяне, но още не мога да отдъхна. За 4-тите му горни зъби нямаше място и трябваше да се вадят зъби. Ние се мотахме около година и ходихме при сума ортодонти, защото аз отказвах да повярвам, че на здрав човек трябва здрави зъби да се вадят ... е, оказа се, че няма как иначе, те междувременно започнаха да растат и да бутат 5тите, те да бутат 6тите, изобщо, с моето неверие усложнихме нещата, слава богу, не фатално. В края на лятото извадихме зъбите, сега се плацика с разни води да зарастнат хубавичко венците и след месец слага шина. Ортодонтката каза, че ще мине леко, с лека шина, която може да носи само у дома по 12 часа в денонощието (да спи с нея) и ще е около 400лв. Слава богу!
Аз, да ме пита човек с кой акъл, рекох да пиша на баща му вчера и да го питам дали няма да прояви интерес да я плати тая шина (щото издръжки оттам няма ... най-много веджъж в годината да видя 100-200лв покрай първия учебен ден, ама тая и миналата година и това нямаше). Що ли ми трябваше да се ядосвам изобщо, като си знам ... Карай, ще се оправим.

Есенната ваканция вярно е голяма смешка  Laughing Въпреки това, ще се възползваме и ще идем някъде на планина и спа да се поплацикаме всички. Като тръгнем в петък на обяд, то си стават 4 дни, кой ти ги дава  Party

Синът ми цяла седмица се опитва да се разболее, ама засега се държи. Снощи повръщаше, сутринта беше ОК, дано да удържи днес фронта, пък уикенда ще си го поглезотя у дома  Heart Eyes

За изборите нещо съм изгубила мотивация да участвам ... и още не знам дали ще отида да гласувам, че трябва да прекося целия град.

# 491
  • София
Да, обяснението за 1-ви ноември и Деня на будителите го приемам.  Peace

Е, три... Първите два се падат събота и неделя. Не на мен тия.  Laughing

# 492
  • София
Прииска ми се да съм ученичка.
По дефиниция съм с особено мнение за мъжете, които изпитват неистова нужда да печелят симпатии в женски форум. Това издава сериозни дефицити, според мен.

Тонка, не успях да се представя вчера, ние бяхме след вас. Моята има сериозен проблем, естрствено е наследство от баща й. Как пък не ги пропусна един кофти ген! Успокоявам се, че той се е оправил с шини. Докторката ме зарадва, че когато има наследственост, лечението било трудно...

# 493
Днес ще чакам да слагат климатици в офиса, поне да се пусне топлото, че парното никакво го няма все още, пък не е супер  Wink Снощи се прибрахме късно, та пак към 1 легнах, няма наспиване през седмицата, всяка вечер сме някъде, и пак не може да видим всички. Довечера ще се разделим с мъжа ми на две събития, иначе просто няма как да огреем...
Радвам се, че е краят на седмицата, нищо че събота и неделя ми минават между другото, много кратки ми се струват  Confused Напоследък ми се пребивава повече вкъщи, даже се чудя кога да си пусна отпуск без повод, просто да си седя в нас.

И аз вадих два здрави зъба на дърти години, защото като дете не исках и да чуя, шините не ги носех... захапката ми е правилна, но съм с тясна челюст и зъбите нямат място. И после пак не си носих шината през нощта и ще взема накрая на още по-дърти години да си сложа брекети  Crazy Тях поне няма да мога да махна сама.

# 494
Извинете, че се намесвам. Извлека от морска краставица го няма в аптеки Марешки. Билкова аптека ли трябва да търся? Дали тинктурата не я приготвят на място?

Общи условия

Активация на акаунт