Искам да кажа ... (57)

• 36 394
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Дете съм била, когато краставички бяха препоръчани на чичо ми. Той беше с много тежък синузит и в болница влизаше заради него. Та някой му казал да си капе капки от морска краставичка - чупи на две и стиска направо в носа, подобри се тогава доста.

Популярен е този лек, да Peace И аз го чух от човек на възрастта на баща ми. Помня, че беше много евтин (2-3 лв?) но пък ефективно Peace Написано е колко да се капе.

# 466
  • Телиш/Плевен
Детски Бит и Творчество . bowuu
hahaha И аз на това го оприличих. Joy Е, близо сме били, отгатнали сме поне едно. Мерси на Яна за "превода". Hug

# 467
Добро утро Hug
Съжаляам за съкращенията, писах за тези, които знаят за какво става въпрос. Баш си мяза на Детски бит и техника Laughing То и ние осигуряваме материали, ама рано сутрин, в последния момент. Моето всичко приспособява за животните - те им казват гривна от кламери, той прави "кацалка за папагали" Laughing
Аз също се опитвам от седмица да се разболея. С хрема съм, наболваше ме леко гърлото. Гърлото мина, но си влача хремата. Затова не обичам есента и зимата.
Пия клеева тинктура и бъз. Дано да не се усложни.
Упорито обаче си ходя с тънки якета и жилетки, а има сутрини, които са си за дебели дрехи. Но имам психологическа бариера през октомври да се навличам.

# 468
  • София
Добро утро!
Пратих днес малките на детска градина с буса - за пръв път, пръв за малкият, Емма все така си пътуваше преди.. Мъжът ми трябваше да ги натовари и малко се притеснявахме и двамата дали дребосъчко няма да се тръшне, че не иска да се качва, а иска с мама. Но притесненинята ни са били напразни... тичали са с всички сили към буса, защото "който стигне последен е развалено яйце"  Laughing
Аз още се мотая по пижама и пия кафе. Много гот!

# 469
Ей, това 12 годишните големи инати били... От сутринта сме "на педал" . Добре, че е петък.

# 470
  • До хладилника, който обичам
Ха добър ден, моята 12 годишна честичко ме катери вертикално по стените Grinning

Благодаря за мненията за слоу кукърите. Сигурно ще си взема, само не мога да реша колко голям. Кухнята е малка, място няма, затова и хлебопекарната не съм си взела от България. Мисля и на майка ми и свекърва ми да взема по един малък слоу кукър.

# 471
Добро утро!

Бу, я кажи, мога ли да замразя ябълки за пюрета и по какъв начин?

# 472
За тежка изстинака витамин Ц, разтворими аспирини, една яка разстривка с ракия отвън и 2 чаши червно вино вътрешно.
+ Секс. След това топла пижама и гушкане. Гарантирано оправя.
Аз  от рано,  но петъчно е все пак Simple Smile

# 473
Добро утро!
Добре, че е петък. Тези почивни дни също ще са интензивни, а не почивни, но ще е за хубаво.

# 474
  • До хладилника, който обичам
vanini*, лично аз не съм замразявала, но явно може.

# 475
  • Ямбол
При мен следващите две седмици ще са от по 4 работни дни и с надежда и очакване гледам календарОт.

И аз не бих замразявала ябълки, които ги има целогодишно и могат да държат дълго време цели.

# 476
Ябълките ги оставям в дървени щайги само върху вестници или за по-голяма сигурност, увити в хартия. Но тъй като са по много, най-често по първия метод.  Предварително се оглеждат да останат най-здравите.

# 477
Хм. Принципно не коментирам личните си съобщения, но днес  сутринта ми стана много смешно, странно по-скоро.  Показва ми , че имам ново ЛС, отварям и гледам един от нашите съфорумци ми изпратил снимка на децата си . Така просто, без никакъв друг коментар Laughing newsm78
Ма за за какво ми е   Laughing

# 478
Да видиш, че прави хубави деца Wink

# 479
  • София
При мен следващите две седмици ще са от по 4 работни дни и с надежда и очакване гледам календарОт.
Не са ли неучебни два поредни понеделника - 26 окт. и 2 ноември? Тоест не от следващата, а от по-следващата седмица. Да не взема да се объркам и да изпратя детето на училище, когато не трябва...

Снощи водих Кати на ортодонт. Направихме две снимки, след малко повече от 2 седмици имаме пак час и на третото ходене ще има план за лечение. Сега си стискам палци и се моля горещо да минем с по-евтин вариант. Че мой колега преди малко ме вбеси - няма да даде 3 бона за брекети на сина си, било абсурдно ("Нека си ходи като вампир в зъбите и захапката, не ми дреме"), а през това време си купи телефон и телевизор за повече от цитираната сума.  ooooh!

Ша, форумът ме е научил да не търся непременно логика в нечии действия.  Wink
Преди години една от изявените тогава съфорумки, без да съм я питала или дискутирала с нея каквото и да било, ми прати ЛС, с което ме уведомяваше, че друга изявена съфорумка разполага с любовник.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт