Искам да кажа ... (57)

• 36 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Тоня, станахте ли близки с някоя от майките на първоласниците, при нас много  някакви никакви.. Не поздравяват, затворили се някакви, не знам. Дъщеря ми е много общителна и поиска да поканим на гости едно дете, аз разбира се веднага откликвам, казах на майката, че са добре дошли когато са свободни, тя се уплаши едва ли не,   и някаква смотолеви нещо... Rolling Eyes
Шанти, убедих се, че в училището е друга бира, не както в градината. Аз дори не мога да се засека с други родители, пък и като не познавам децата, няма как да навържа кой кой е и на кого е.  Grinning А и мъжът ми основно води и прибира Кати. А той освен да зяпа госпожицата, която води танците, друго надали прави.  Mr. Green
Иначе на мен би ми било приятно да си контактувам с някои от майките.
Глупости говорите. Не е до училище, градина или там какво е заведението, а до хора в класа. В третия клас на сина ми сме близки, имаме ясно изразена групичка, силно лоби в училищното настоятелство, изобщо стабилна група сме. И така започнахме от първи клас. В настоящия първи клас на другия син не се очертава такова нещо, за мое голямо съжаление.

# 556
  • София
Янтра, кое е глупост? Че не се засичам с родителите на децата ли?
Аз още след РС споделих, че го няма чувството на колективен дух, каквото имаше в градината. Тук, в нашия клас, за да е по-конкретно, всеки си е свободен електрон.
Сега като си помисля, майка ми също не познаваше родителите на съучениците ми, но явно не й е било драма.

# 557
  • Пловдив
Янтра, кое е глупост? Че не се засичам с родителите на децата ли?
Аз още след РС споделих, че го няма чувството на колективен дух, каквото имаше в градината. Тук, в нашия клас, за да е по-конкретно, всеки си е свободен електрон.
Сега като си помисля, майка ми също не познаваше родителите на съучениците ми, но явно не й е било драма.
Не, че е от това, че е училище, а не детска градина. Аз го виждам - в едно училище, в единия клас има колективен дух, с другия не започваме толкова добре.

# 558
  • София
Добре де, грешката ми е, че излезе като обобщение. Аз говоря конкретно за нашата група от градината и нашия клас в момента. Знам ли, дано по-натам да има някакво раздвижване.

# 559
  • Пловдив
В това отношение.... не се надявай много.

# 560
  • Euskal Herria
Ша, браво за рецептата, добра си с алтернативното лечение. С маска, без маска, ролеви игри, само здраве да има Laughing Трябва да умирам за да откажа такова лечение, то пък и ако се усъмня че си отивам сигурно пак няма да откажа като за последно.  Thinking

Toнka, недей така, сега ще те захапят, че само през уикенда ти е до секс Simple Smile
  Ни ко га! знаем си хората ние Laughing
Та... на въпроса... ми споделяйте такива новости,де... Човек цял живот се учи  Joy Joy Joy

# 561
Рецептата на Ша, за лечение на грип със секс, действа безотказно. Див секс, много изпотяване, горещи душове. Сега ставам и съм почти чисто нов човек.

# 562
  • Пловдив
Ние сме по принцип такава скучна кротка групичка, защо привличаме такива.... екземпляри?! ooooh!

# 563
Защото не говорихме днес достатъчно за манджи Simple Smile

# 564
  • София
Много ми е зле колата и ще престои в сервиза минимум 10 дни  Cry Излезли са 102 неща да се правят. Бих се усъмнила, че нещо ни мотаят, но майстора ни е  близък, та явно си има нужда от почивка и поправка хайванчето.
Ами аз какво ще правя направо не знам. Мъжът ми се шегува, че щях да ми купи карта за градския транспорт та да не се притеснявам. То аз хубу ще се возя с рейса, ми как ще развозвам цялата чета по автобусите, тва не си е работа.  Crossing Arms Сега ще търся помощ от приятел - излишна кола за някой и друг ден. Tired

Янтра  hahaha

# 565
  • София
Ние сме по принцип такава скучна кротка групичка, защо привличаме такива.... екземпляри?! ooooh!

Янтра  Joy Joy

Айде някой да каже нещо за крилцата и киселото зеле, моля  Laughing Laughing

# 566
  • София
Защото се намира кой да им хвърля стръв и те кълват ли кълват.  hahaha

# 567
  • Пловдив
Аз в момента мога да развия дисертация на тема "Мусаката в моя дом и отношението на моите мъже към нея".

# 568
  • София

Янтра  Joy Joy

Айде някой да каже нещо за крилцата и киселото зеле, моля  Laughing Laughing
hahaha
Аз мога да ви разкажа как правя тиквички с ориз и крем супа от тиквички и картофи.   Grinning
Янтре, докато развиеш дисертацията за мусаката, имам чувството, че тя отдавна ще е в историята!

# 569
  • София
Аз в момента мога да развия дисертация на тема "Мусаката в моя дом и отношението на моите мъже към нея".
Винаги от мусаката най-съм обичала заливката (обаче ако е направена така както мама я прави, та съответно и както аз я правя, щото има и една друга гадна дето... бляк) Само най-голямото момче я цени и обича. Дребните магарета не искат да ядат заливката. Възмутена съм от тяхното отношение към мусаката ми.... ме и картофите им били много, трябвало да има повече месо  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт