Искам да кажа ... (57)

• 36 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Две години за да получа информация? ooooh! Ама на мен ми трябва още сега.
ъ тва към мен ли? Предполагам стана ясно че сега получавам информация за сега... не за преди 2 години... преди това съм си я набавяла по други методи а не тет-а-тет с конкретни родители
Днес вече се обади една майка да пита за домашните в трети клас. На мен ще ми се наложи друг път. Неудобно е всеки път да безпокоя учителката. За първия клас още нямам на кой да се обадя. Не ми харесва. Не казвам да сме близки, въпреки, че защо не с някои, но.... засега са много дистанцирани отношенията.

Тонке, вади заека, и аз (ние) идваме.
Янтре, казвай тръгвате ли, да минаваме да ви взимаме, аз си нося билета за влизане  Joy
Хайде, тръгваме. Аз съм по пижама, децата вече си легнаха, обаче като е за... задушен заек май беше, съм лудо откачена и паля колата Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И без заек сме си шантава фамилия, не ни трябват изобщо зайци. Joy Joy Joy

# 601
  • София
Абе бегайте с тоя заек, елате да се видим.  Laughing
Янтре, и аз съм по пижама, ще си направим slumber party.
Цвети, и вие по пижамки, ти си знаеш.  Wink

# 602
  • Пазете Гор
Какъв секс, бре, тук всички са женени! Петък, събота, понеделник - все тая - тъй ще е до живот.

# 603
  • София
Янтра, разбрах те  Peace така е неприятно... Дори и тогава можех да попитам другите родители .... макар и да ми беше леко неудобно ( то да си призная честно и сега ми е неудобно щото моя син е вечно забраващия... днес си е донесъл всичко, но само защото вчера се е хванал на бас с баща си на лего или 20 лв)
Цвети, ама то по-добре така на ръка вместо букет бе! Аз едни обувчета съм си харесала... хем са по-трайни от букета Flutter
Емма е все така  Confused Ще се изследваме за астма маркери и алергии...

# 604
  • София
Заради информация за първи клас съм прясно прясно регистрирана във фейсбук  Crazy Зарекла се бях да не стъпя, ама на, какво ли не правим за децата ...

# 605
  • Варна
Брех, много сте изписали от тема в тема ,докато
прочета и то вече сте намъкнали пижамите.
Има нещо във въздуха цял ден в офиса за секс
се говори, добре че не започнаха практиките.  Mr. Green

# 606
  • София
Цвети, ама то по-добре така на ръка вместо букет бе! Аз едни обувчета съм си харесала... хем са по-трайни от букета Flutter
Joy Тогава дай на твоя да прочете какво е казал моя  Mr. Green
Тонкеееееее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Разбрахме се за пижаменото парти, струва ми се!

# 607
Какъв секс, бре, тук всички са женени! Петък, събота, понеделник - все тая - тъй ще е до живот.
  Кво ме напрайхте, бе. Само ние ли се чукаме като врабчета, където и когато падне. И въобще как сте решили въпроса с децата вечер. Нашата ляга между нас и ни приспива.

# 608
  • Sofia
Прокрадват ми се еретични мисли  Crazy-да си налея едно винце,да си нарежа малко синьо сиренце....ако и за мъж се поразтърся  Mr. Green и отидЕ диетата  Laughing.

Синковецът е контактен кат' мен,още първият ден на първи клас, беше заформил банда юнаци. Раздадохме си номерата родителите, аз направих група във ФБ и така  Peace.И в градината бяхме така.Ама,комай,все съм организаторка на такива мероприятия  bowuu.
Сега вече ни прескачат-имат си групи във ФБ и Вайбър.
Учителките пък направиха поща на класа в абв и там публикуват и подсещат какво предстои  Peace.Информирана съм от всякъде. Отделно,че моят е много обяснителен и подробно ми разказва кой, какво,кога,къде... Crazy

# 609
Какъв секс, бре, тук всички са женени!
Т.е. женените не правят секс?
Заради информация за първи клас съм прясно прясно регистрирана във фейсбук  Crazy Зарекла се бях да не стъпя, ама на, какво ли не правим за децата ...
Каква толкова важна информация има в тоя фейсбук, че да не може да се изкара първи клас без него

# 610
  • Пазете Гор
....Има нещо във въздуха цял ден в офиса за секс
се говори, добре че не започнаха практиките.  Mr. Green

Браво! Наехте, значи, най-добрия всред явилите се оксиженист (или там какъвто търсехте), и го обърнахте на разврат!

Сетих се нещо, което се канех да напиоша и тогава: пресевки за назначаване на шофьор на бетонпомпа се правчт от началника на капитално строителство или началник автопарк. Явно ги е домързяло, та са тропосали тая досадна работа на девойките в офисите. То е правилно, всъщност, къде ще се занимават с 50 човека.... За такова число всъщност никакви пресевки чрез интервюта не са ефективни . Първите 7 взети по азбучен ред или по реда на кандидатстване, ще са точно толкова добри, колкото и първите 7, селектирани след интервютата.

Какъв секс, бре, тук всички са женени!
Т.е. женените не правят секс?...

Разбира се, че не правят, ти не знаеше ли?

# 611
Аз не съм омъжена Mr. Green

# 612
  • Euskal Herria
Аааа, значи на теб ти се полага секс  Joy... поне докато се омъжиш.

# 613
Мома ще си ходя Laughing

# 614
ако ще забраняват секаса за женени, се развеждам. Е...ам ти и подписа, калории трабва да се горят с удоволствие ей  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт