Искам да кажа ... (57)

• 36 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Какво толкова казах, че чак и грубо. Може би мръсното ти подсъзнание те е подвело. Между другото манджата беше превъзходна, готвенето наистина е изкуство.

# 646
  • София
Какъв секс, бре, тук всички са женени!
Т.е. женените не правят секс?
Заради информация за първи клас съм прясно прясно регистрирана във фейсбук  Crazy Зарекла се бях да не стъпя, ама на, какво ли не правим за децата ...
Каква толкова важна информация има в тоя фейсбук, че да не може да се изкара първи клас без него

Уви, там направиха група на класа и госпожата публикува инфо за екскурзии, домалшни,помагала, учебни тетрадки, почивни дни, състезания, родителски срещи, решения на настоятелството и т.н. А, и учебната програма беше достъпна САМО там. Чат пат се някой обявява, че детето се прибрало с чужд суичър и се установява местонахождението на собствения му. Е такива работи. Simple Smile

# 647
Акаша, направи фантазията реалност.
Жартиери, шлифер и токчета... Той ще те остави на поправителен при всички случаи - да ходиш пак.
Чудна тема захванахме тази вечер. Май скоро ще ме огрее.

# 648
Акаша, направи фантазията реалност.
Жартиери, шлифер и токчета... Той ще те остави на поправителен при всички случаи - да ходиш пак.
Чудна тема захванахме тази вечер. Май скоро ще ме огрее.
прати му снимки преди това, и се появи пред вратат за изпит.

Какво толкова казах, че чак и грубо. Може би мръсното ти подсъзнание те е подвело. Между другото манджата беше превъзходна, готвенето наистина е изкуство.
може, моето подсъзнане ми играе номера Laughing

# 649
  • В Космоса
Като чуя "шлифер" и все си представям да ме изненада атрибут отдолу. Joy

# 650
  • Пазете Гор
Вече е утро и за никакви шлифери да не се пише повече, моля! Само благопристойни вметки, например:

Набрах си есенна коприва. Тя е малко по-подходяща за сушене от пролетната - по-плътна е. Лъжица стрита сушена коприва е отлична добавка към по-скучни зеленчукови супи (картофена, лучена), пък става и за чай. Не че знам за какви болежки се препоръчва, де.

Абе коприва... Сега спредставих съвсем цветно преподавателския кабинет...

# 651
Добро утро!

Искам да ви почерпя, дами и господа. Днес съм се родила, та по този подов една виртуална торта.

Скрит текст:

Домашната тортичка е по-скромна, но толкова са ми възможностите. Grinning

# 652
  • Варна
Добро ви слънчево утро!
Цвети * , честита бъди и весел празник.  bouquet
Куркума  за копривата- връхчета ли да бера?! В двора
има доста наизникнла, ама вярно е по-тъмна и жилава.
За супа ми идеята, та се чудя...

# 653
Цвети, ЧРД  и от мен! Знаеш, че много те харесвам,  желая ти много успехи, да си здавичка и много любов не на последно място !  Пий едно хубаво вино довечера и  от мен bouquet

# 654
  • София
Цвети, честит рожден ден!  Hug

# 655
  • Sofia
Цвети, да си здрава,успешна и обичана  bouquet

Ние сме в кревата още,кееееееф.Пия кафе и гледаме Джеси  Crazy

Следобяд сме на РД,след който сме поканили другар с преспиване  Crazy.Ще падне игра и гледане на волей  Peace.

# 656
  • Пазете Гор
...
Куркума  за копривата- връхчета ли да бера?! В двора
има доста наизникнла, ама вярно е по-тъмна и жилава.
За супа ми идеята, та се чудя...

Да, върховете. Имай предвид обаче, че това не са онези сочни едри връхчета от пролетта - сегашните са много по-рехавки, листат се развиват много по-отрано, но не е беда. Всъщност цялото растение е ядивно - листа и стъбла - но ограничи коситбата само до по-горната част на стръковете.

Честито пълнолетие, Цвети.

# 657
Честит роден ден, Цвети  bouquet

При нас всичко е наред, само дето време нямам. Прочитам ви и докато успея да напиша нещо и темата вече минала през заливки и топки  Laughing

Искам пълнени чушки, ама както мама ги прави. С бял сос. Ще ѝ се обадя.

# 658
Добро утро!

Цвети, честит рожден ден! Много обичана, здрава и ценена!

У дома имаме майстори, слагат ни камината и радиаторите... Циркът е пълен, но ще мислим за крайния резултат. Добре, че поне времето е хубаво. Снощи след бърз шопинг се сдобих с няколко блузи, доволна съм.

Хубав ден ви желая!

# 659
  • Euskal Herria
Цвети*, честит рожден ден! Весело празнуване! И тортата ми хареса - признавам, че съм пристрастена към шоколад  Grinning.

На нас днес ни е ден за скитане и обикаляне по магазините, очертава се хубаво време.
Алечка, крайният резултат си заслужава. Ние си направихме локално парно преди години и сме доволни. Къщата е голяма и навсякъде е добре отоплено, равномерна температура.

Общи условия

Активация на акаунт