X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 3

• 34 536
  • 824
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата!  bouquet
Много ме е яд, че тази година смениха цялото жури само Саня оставиха. Ужасна ми е, ужасна!

Определено мн глупава постъпка от негова страна. Уж три ПР агенции го съветват, а как пък никоя не му каза, че тая само ще му навреди на имиджа и рейтинга. Скандалът покрай нея не е затихнал.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:18 от Анонимен

# 46
  • Испания
Приятелски и добронамерен /и непоискан, разбира се/ съвет: Пишейки, дори анонимно, имайте предвид, че при наличие на клевета, търсещият правата си може да открие без проблем самоличността на клеветника.  Peace

# 47
  • Вестерос
Бебе, мерси за темата.

Лорин, кажи какво са изтрили, че не разбрах, Това за Момчил го предполагах. Следя го във фб, че ми харесваше как пее и много добре се изказва за можещите в предаването, но не съм видяла за договора.

Още един съвет, че явно се раздават тук- доста трудно е клевета от форум, доста  Flutter

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 23:20 от Tiffany Aching

# 48
 bouquet
за темата
имам си фаворити вече, много по силна е конкуренцията тази година
миналата година бях за Невена

# 49
А за каква клевета точно се говори? Те във Фейсбук им размятаха договорите, конфиденциална информация даже имаше, условия по които работят, на саня изискванията им към тях, проценти, хонорари кой колко вземал, колко им удържали и какво ли не. Кой какви песни писал, кой платил, кой не платил. Отдавна са излезе на светло задкулисните история от Фактора и след това. Просто в тоя форум се обсъждат нещата от романтичната им страна, защото вече и малко потребители има.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:05 от Анонимен

# 50
  • Испания
А за каква клевета точно се говори?

но явно Октоподът го е оплел с пипалата си.

Една от всичките, които са немалко. Написаното остава. Намеквам няколко пъти и вече спирам. Ако имаш доказателства, чудесно. Ти си знаеш.  Peace

# 51
А за каква клевета точно се говори?
но явно Октоподът го е оплел с пипалата си.
Една от всичките, които са немалко. Написаното остава. Намеквам няколко пъти и вече спирам. Ако имаш доказателства, чудесно. Ти си знаеш.  Peace
Е кой не знае, че на нея прозвището й е Октоподът? За първи път ли го чуваш? Фейсбук нямаш ли? Не четеш ли там каква е цялата картинка?
Работата започна да отива на заплахи и саморазправа  Naughty
ОК, коментирайте си тука песните.

Последна редакция: пн, 12 окт 2015, 00:23 от Анонимен

# 52
  • varna
Смайли, стига бе, сума ти и статии имаше за "октопода" Саня и как е окупирала музикалния бизнес, още миналата година.
Лорин, не се вързвай пък ти, сега кой ще ни синтезира инфото от фейсбука  Laughing

# 53
  • Испания
Ха-ха, как се обърна палачинката.  Joy Пишело го било във Фейсбук всичко. Ти да видиш!  Laughing

Не живея във Фейсбук.

Като пишеш нещо, което си чела някъде, се посочва източника. Просто правило за коректност.

Има елементарни правила в живота и в интернет, които би трябвало да се следват.

# 54
И аз се дразня, че оставиха Саня. Дори предпочитам и Заки да бяха оставили. Създаваше някакво спокойствие. Може да е леко мазничък, но все пак беше много приятен за слушане.

# 55
Октопода е прозвище на Саня от много време. Ако ще съди първо ще трябва да мине през доста електронни и печатни медии пък тогава да опре до потребителите на БГ Мамма. Ето и мен сега ще съди  Flutter

# 56
  • София
То не е само в интернет, след като избухна скандалът миналата година, имаше и предавания по телевизията.

Във фейсбук една от групите се казва Подписка и протест за отстраняването на Саня Армутлиева от МУЗИКАУТОР, когато стартира групата се включиха много от известните изпълнители, които изнесоха информация, опитаха се да променят нещо, но нямаше голям успех. За съжаление, в групите човек не може да търси информация добре назад, а сега групата е малко изродена.

# 57
  • Berlin
Абсолютно съм съгласна, че тук си коментираме основно песните и изпълненията и в този смисъл добре, че има хора, които внасят в темата неща от кухнята, пък дори и от социалните медии. Peace

# 58
  • Испания
Решаващо изпитание за талантите в X Factor преди големите концерти

Саня Армутлиева и Люси Дяковска ще направят своя избор за категория „Момчета” и категория „Групи”

...

Кои изпълнители ще сбъднат своята мечта? Не пропускайте X Factor във вторник вечер от 21.00 ч. по Нова.

http://xfactor.novatv.bg/news/view/2015/10/09/742/%D0%A0%D0%B5%D … %80%D1%82%D0%B8-/

Пак ще ги претупат.  Sad

# 59
  • София
Мда, явно ще се окаже вярно предчувствието ми, че ще са по 2 отбора в предаване и къщите ще минат тази седмица...
Очаквам от групите да отпаднат 5-те жени и 4-ката със Светльо, а от момчетата - Венци и Агатангелос (пу-пу, дано не стане така!  fingerscrossed)

Общи условия

Активация на акаунт