X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 3

• 35 748
  • 824
  •   1
Отговори
# 615
Новата песен на Жана Бергендорф и Моисей - Време, за мен е поредната боза на Саня  Sick
http://vbox7.com/play:d788e66c49

# 616
Радвам се, че Анджела отпадна. Сега ще си гледам с кеф предаването, без дразнители. Нищо против момичето, но първо направи кошмарна интерпретация на българската песен, сега и Адел. Абсолютно съм съгласна с The Slayer - дори Криско би гласувал за АВА, както той самият каза - "все пак съм ментор на момичетата", което лично на мен ми е достатъчно. Аз лично бях убедена, че Анджела ще е на елиминации - все пак никой не обича нито протежета, нито такива нагласени връщания, нито нищо такова.
PURE, радвам се, че и някой друг е забелязал iPhone-а на момичето с проблемни финанси, мислех си, че само за мен това не е нормално.  Flutter
Що се отнася до АВА, много невзрачни бяха на концерта, но вчера показаха борбеност и бяха безупречни, според мен, не показаха и грам пораженческо поведение, а трите заедно са бетон.
Саня според мен не се разчувства заради Анджела, а защото Даринчето я оставиха да се върти на шиш до последно. Добре направиха, колкото и да я харесвам, има нужда от леко намачкване на самочувствието.  Laughing
Не казаха тема на концерта за другия път. Някой нещо знае ли?

# 617
Новата песен на Жана Бергендорф и Моисей - Време, за мен е поредната боза на Саня  Sick
http://vbox7.com/play:d788e66c49

Опитах, но не можах да я изслушам до край. Защо Саня и компания правят такива опити за песни? Никакъв запомнящ се ритъм, объркан и безсмислен текст, изтормозен клип!
Впрочем, сигурно ще ни я "представят" в някой от следващите четвъртъци в X-Factor  Wink
Липсва ми някоя нова (българска) песен, която да ме накара да я слушам сто пъти и да ми влезе под кожата  Crossing Arms

# 618
  • Berlin
Е, масово се купуват на децата iPhone, не знам как разбрахте, че е последен модел, освен ако не е бил 6ца. Simple Smile Почти всички тийнейджърки, които виждам с телефон, са с iPhone. Та това нищо не означава, поне за мен.

# 619
Не казаха тема на концерта за другия път. Някой нещо знае ли?

Хелоуин.  Peace

# 620
Е, масово се купуват на децата iPhone, не знам как разбрахте, че е последен модел, освен ако не е бил 6ца. Simple Smile Почти всички тийнейджърки, които виждам с телефон, са с iPhone. Та това нищо не означава, поне за мен.
Как да не означава, за мен това е повече от лошо планиране. Това, че почти всички деца имат скъп телефон, изобщо не значи, че така е редно, поне според мен. Особено пък когато изтъкваш финансовите си проблеми. Peace

# 621
  • DE
Моисей и Ангел не са ли вече  творчески тандем?
Клипа на Жана и Моисей е наблъскан с всички съвременни клишета. Двама спрягани за популярни изпълнители, мъка на лирическия герой, рапиране съчетано  с някакъв вокал, модерният садо-мазо елемент  ooooh! (дойде ми в повече) модерният ауто тюн и тн.... и готово.

Ава изкарани от копи-пейст образа бяха много добри. Дано вече се наблегне на индивидуалността на момичетата, а не да ги правят на клоуни и да се чудиш коя, коя е. На фона на треперещият глас на Анджела всички са по-добри от нея.

Последна редакция: пт, 23 окт 2015, 23:57 от дането

# 622
Моисей и Ангел не са ли вече  творчески тандем?
Не, разделиха се и всеки се опитва да гради самостоятелна кариера.

# 623
  • Berlin
Как да не означава, за мен това е повече от лошо планиране. Това, че почти всички деца имат скъп телефон, изобщо не значи, че така е редно, поне според мен. Особено пък когато изтъкваш финансовите си проблеми. Peace

Не означава, че имаш или нямаш финансови възможности. Малко като с количките Стоке ми е работата.  Laughing Та това имах предвид.

# 624
  • София
Ангел напусна Вирджиния рекърдс, а Мойсей остана там. В едно интервю Ангел обясняваше, че иска да се развива както той поиска, а не както някой му казва.

# 625
Радвам се, че Анджела отпадна. Сега ще си гледам с кеф предаването, без дразнители. Нищо против момичето, но първо направи кошмарна интерпретация на българската песен, сега и Адел. Абсолютно съм съгласна с The Slayer - дори Криско би гласувал за АВА, както той самият каза - "все пак съм ментор на момичетата", което лично на мен ми е достатъчно. Аз лично бях убедена, че Анджела ще е на елиминации - все пак никой не обича нито протежета, нито такива нагласени връщания, нито нищо такова.

През 2013 или 2014 Х фактор САЩ спечели точно едно върнато от Саймън момиче. Не си спомням името му,защото тогава любимец ми беше Джош Крайчик. Така че не е прецедент,нито протежиране. Не че Анджела ми харесва,дори напротив.

# 626
  • varna
Нещо са се объркали - Мойсей го мъчат да пее, пък Жана да рапира - блях. Хич я няма Саня  Crossing Arms
W, и аз харесвах Джош, мисля, че 2013 беше.
Хелоуинските теми винаги много ми харесват концертно, да видим. Жалко, че тая година няма кой да изпее баш песен на Хелоуийн Confused

# 627
  • Berlin
Емили Амаро май беше. Simple Smile Много хубав сезон! Peace

# 628
На мен горе-долу ми харесва песента. Поне става за слушане, за разлика от последните няколко на Вирджиния. Rolling Eyes

# 629
Емили Амаро май беше. Simple Smile Много хубав сезон! Peace

Като прочетох Амаро се сетих.Мелани Амаро беше.

Общи условия

Активация на акаунт