На пазар във Варна - 40

• 56 048
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Има ли маски за Хелоуин в Джъмбо и на какви цени са
Има маски, домино, шапки, окървавени брадви..... и всякакви аксесоари и джунджурии на тема Хелоуин. Даже си взехме и салфетки, и картонени чинийки.
Маските са с различни цени - има и за 4-5 лева, има и по-скъпи. Костюмите 15-20 лв. Оръжията 3-10 лв. Взехме си и хартиени украси за по 1,50 лв.
Благодаря  bouquet

# 106
  • Варна
Понеже през последните две години купувам книги предимно онлайн, искам да ви попитам за координати на букинисти. Преди време ходих при една жена, по улицата към Колхозния пазар, но май вече е освободила помещението.
Над Хуманитарната гимназия имаше огромно разнообразие, дали е там местенцето все още?
И където другаде се сещате, ще съм много благодарна bouquet

# 107
  • Варна
Аз наскоро гледах един репортаж по БНТ 2 за един дядо, който се занимава с книги втора ръка, но така и не разбрах къде се намира. Ако някой знае - да сподели моля  bouquet

Фиола в Кайсиева градина се намира в една нова кооперация почти на кръстовището, което дели квартала с Владиславово. По нея улица минава автобус 14 номер.

# 108
  • гр.Варна
Понеже през последните две години купувам книги предимно онлайн, искам да ви попитам за координати на букинисти. Преди време ходих при една жена, по улицата към Колхозния пазар, но май вече е освободила помещението.
Над Хуманитарната гимназия имаше огромно разнообразие, дали е там местенцето все още?
Над Хуманитарната ,ако имаш предвид на Бенковска,все още съществува.Малко фургонче,но съм имала много добри находки. PeaceНа Владислав също има една жена,която продава на улицата.Като тръгнеш от Образцов дом нагоре към светофара точно пред фотото .

# 109
  • Варна
Някой купувал ли си е духалка от Пикадили и доволен ли е?

# 110
  • Варна
   Здравейте! От къде мога да купя подобна на тази чантичка, най-важно ми е да се отваря отгоре и да е с подобни размери, да я ползвам за памперси. Може и от сайт да е...
http://www.ranitsi.com/Gabol-Bunny-Detska-kozmetichna-chantichka-201111

Благодаря!  bouquet

# 111
  • при най-добрият мъж...
Имам подобна,в нея си държа козметиката.Купувала съм я от магазин Втора употреба.

# 112
  • Варна
Пикадилито във Владиславово работи ли, някой ми каза, че било затворено  newsm78

Това на Чаталджа с очите си видях, че е затворено.

# 113
  • при най-добрият мъж...
Мъжа ми работи във Владиславово и съвсем случайно спомена оня ден,че са затворили Пикадилито там.

# 114
  • Варна
Антикварна книжарница има и в първата пресечка след светофара на Общината, като се върви посока Козирката, не от страната на Общината. Имат табела на улицата за учебници, списания и книги на старо.
Антикварни  книги има и на бараките на пазара на часовника. Там са няколко бараки, ако имаш конкретно търсене, дори и да нямат на място книгата, проверяват за наличност и я носят на място както се уговорите.

# 115
Споделете,къде да намеря хубави детски ватирани пижами? Rolling Eyes

# 116
Има ли маски за Хелоуин в Джъмбо и на какви цени са, някой знае ли?

Много е гадно, че нямат брошура, за да сравня сама
и синът ми да си избере от къде и коя.

На кой да се оплача  Mr. Green

На мен, че едно ходене до Джъмбо ми струваше 30 лв, щото топка, нам каква си тетрадка, линия, химикал иииииииииииииииииииииииии маската златна излезе

# 117
  • Варна
КОТЕ, така е Simple Smile
------------
Киса, магазинът в ' Подвис парк' ще е Била.

# 118
Детски пижами купувам от един гараж на ул.Христо Попович (номера трябва да е 19 или 21).

# 119
  • Варна
Детски пижами купувам от един гараж на ул.Христо Попович (номера трябва да е 19 или 21).
Това май е "Златев", имат магазин и на пазар Чаталджа.

Общи условия

Активация на акаунт