На пазар във Варна - 40

• 56 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
А виждали ли сте някъде картонени къщи дето се оцветяват. Имахме такава купувана от Метро за първото дете. Сега си мислех за Коледа да поръчаме една такава за второто Simple Smile Но в Метро не видях. Миналата година по Нова година бяха пуснали в Лидл, ама беше още малка за такъв подарък.

За табуретката. Ние си купихме от Мондо с музика - има радио и вход за карта или флаш памет Simple Smile Много и се кефят децата!

# 271
Tърся ето такъв диван
http://www.matraci-sofia.bg/?p=5200
да се състои от два отделни матрака с подматрачни рамки и отдолу ракла за завивките..
Гледахме тези във Виденов,но имат само два ужасни десена..
Трябва ми да не е облечено с кожа, че имаме коте ..
Ако се сещате за фирма производител от която сте доволни  Praynig

Разгледай mebelilenistyle.com - производители са от Добрич специално на мека мебел... Ако нямат нещо такова, ще ти го направят. Преди време си бяхме поръчали по наш проект и останахме доволни, както от срока, така и от изпълнението  bowuu
За друг производител на мека мебел не се сещам  newsm78
П.П. Имат магазин във Варна, срещу Кауфланд, малко е претъпкан, но на теб ти трябва по проект мебел  Joy Joy
Надявам се да съм ти помогнала, успех!

# 272
Здравейте!
Препоръчайте ми добра билкова аптека - Центъра, Чаталджа, кв. Левски. Благодаря bouquet

На Базар Левски може проверите

# 273
  • Варна
Tърся ето такъв диван
http://www.matraci-sofia.bg/?p=5200
да се състои от два отделни матрака с подматрачни рамки и отдолу ракла за завивките..
Гледахме тези във Виденов,но имат само два ужасни десена..
Трябва ми да не е облечено с кожа, че имаме коте ..
Ако се сещате за фирма производител от която сте доволни  Praynig

Ние имаме подобен, модел Монца на Паралел Севлиево.
Много е удобен и лесно и бързо се трансформира в нормална спалня или в две отделни легла. Раклата е табуретката, отдолу няма. Има доста голям избор на дамаски, можеш да си избереш дори цвета на конците.  Peace

# 274
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте, да ви попитам знаете ли някой, който внася перилни препарати от Турция или място, където да се продават във Варна такива. Бяха ми донесли една торба Персил от там, много хубаво изпира, аромат и добра цена. Сега пак искам да си купя Simple Smile Благодаря  bouquet

# 275
  • Варна
Знам в Аспарухово къде има, но мисля, че и на колохозния зареждат някъде newsm78.
 Ако Аспарухово ти върши работа ще ти дам адреса.

# 276
  • при най-добрият мъж...
Къде са в Аспарухово?

# 277
  • Варна
Срещу аптеката, която се намира над НУ Васил Левски, на кръстовището на Найчо Цанов и Злетово. Аз турски Персил от там си купувам, но зареждат и италиански някакви прахове, те също са добри Peace

# 278
  • при най-добрият мъж...
Мале,аз там живея и въобще не знаех Embarassed

# 279
  • Варна
Ха-ха ние сме комшийки,
Извинявам се за спама Embarassed

# 280
  • Варна,морето,сините вълни...
Маргаритка, благодаря ти за отговора! Малко ми е далечко,че съм до Чаталджа...ако не се появи друг вариант,ще отида до там Simple Smile Колко го взимаш Персила като цена от там (може и на ЛС).

# 281
Здравейте,знаете ли откъде мога да си купя лампа,и гел лакове за домашна употреба във Варна?

# 282
  • Варна
в Гранд Мол има ли бижутер? търся някой ми запои една сребърна гривна...  Thinking

# 283
# 284
  • при най-добрият мъж...
в Гранд Мол има ли бижутер? търся някой ми запои една сребърна гривна...  Thinking
В Мол Варна на пазара,на -2 ниво има златар.

Общи условия

Активация на акаунт