На пазар във Варна - 40

• 56 720
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Момичета,във вас ми е надеждата.Не мога да намеря клипборд с калкулатор,а ми трябва много.

В officeone няма ли ?

# 346
  • гр.Варна
Момичета,във вас ми е надеждата.Не мога да намеря клипборд с калкулатор,а ми трябва много.

В officeone няма ли ?
Не,първо там проверих.

# 347

https://www.okoffice.bg/p/klipbord-s-kapak-kalkulator-monolith-chrn/

https://www.okoffice.bg/p/klipbord-wedo-s-kapak-lampa-kalkulator/

# 348
  • гр.Варна
Много благодаря.  bouquet

# 349
MissNoir, освен в Джъмбо, ако знаеш някъде борса за цветя, градински център или нещо подобно - тип склад на едро за такива неща, там със сигурност ще имат такива торбички по повечко бройки на по-ниска цена  Peace - използваш и хвърляш  Wink

# 350
  • при най-добрият мъж...
Имам брошура за намаленията в Мол Варна в петък.
Ню Йоркър-до 50%
Тенденц-до 50%
Есприт-20% на новата колекция и 70% на старата
Ботичели-50% на новата и 70% на старата колекция
Киндерланд-до 50%
Техмарт-10% на всичко
И мнооооого други,ама нямам време да ги преписвам всичките Simple Smile

# 351
# 352

Ето още едно,значително по-евтино и май е във варна

# 353
  • ВАРНА
Здравейте, скоро възползвали ли сте от услугите на тапицер? Трябва ми за един кухненски ъгъл и столове. По възможност да се извърши вкъщи.
Здравейте, скоро ползвахме услугите на Рона Динкови, координатите са: ул.Гаврил Кръстевич 5-тел.0877-32-35-32. Претапицират по домовете, а на адреса е магазина за дамаски.
Останахте ли доволна от услугата, цените приемливи ли са, че въобще нямам представа как вървят?

На мен преди време за претапициране вкъщи на голям холен ъгъл ми искаха за труд само 200лв,отделно каквато дамаска си избера,което за 15лв/м ми излиза всичко общо към 750лв с 2те табуретки    и подмяна на дунапрена.(той само е 100лв)...Та се чудя на някакви цени за сравнение?

# 354
  • гр.Варна

Не се вижда нищо.  newsm78

# 355

Не се вижда нищо.  newsm78

Изчерпано е  Cry

# 356
Здравейте!
Знаете ли къде мога да намеря подобен диван-с разтегателна функция?

Скрит текст:

Точно този ми харесва,но го нямат наличен за да го видя на  живо,и се чудя дали да поръчвам такава мебел само по картинка?? Rolling EyesОбиколихме няколко магазина не ми харесва нищо,или нямат такъв единичен Фотьол.Последно да попитам и тук и трябва да взема решение вече,стаята стои недовършено от доста време.

# 357
  • Varna
Здравейте,откъде да намеря красива истинска елха,която да си засадя за Коледа? bouquet

# 358
  • при най-добрият мъж...
От развъдник.Сега се сещам само за фирма Ерика.Намира се срещу завода за безалкохолни напитки,малко преди кръговото по пътя за Тополи.

# 359
Момичета търся "Калиев сорбат", кажете къде продават, никъде няма newsm78
http://mpp.bg/index.php?page_id=3111&show=60103

Общи условия

Активация на акаунт