На пазар във Варна - 40

• 56 140
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
 Нещо знае ли се за черния петък в двата мола, или ще е като миналата година...?  ooooh!

# 331
Търся торбчика за ядково мляко.

Намерих в един он лайн магазин,
но колкото е цената на торбичката,
толкова и на доставката.

В сайта на Балев не открих.

То това си е един прост тензух/марля, на който и сама можеш да сложиш връзка ако искаш ... аз лично, много използвам за подобни отцеждания и филтър за кафе  Mr. Green - от Елитис си го бях взела за около 70-80ст
Скрит текст:

Загледах се по-подробно в т.нар. торбичка - 100% е от някаква органза, ето на тази снимка, една бг блогърка използва торбичка за подаръци, каквито има навсякъде и в различни размери и цветове.
Скрит текст:

# 332
Здравейте,

искам да купя на сина си за подарък от тези играчки ,които летят от човешка длан / имам миньони и най-различни/ искам да попитам някой купувал ли е подобни и с какви впечатления сте останали от тях?
Днес получих астронафт, който трябва да лети от ръка. Довечера като заспи малкият ще го пробвам и ще пиша, за да не го види сега.

На каква възраст е малкия, дали са подходящи за дете на 2год , харесала съм този вид .... http://fiolla.bg/%D0%9B%D0%B5%D1%82%D1%8F%D1%89-%D0%9C%D0%B8%D0% … D1%8A%D0%BB%D1%82
 и цената му не е никак зле

Аз купих това https://www.youtube.com/watch?v=8gL20eD-tnw , като големина изглежда същото като твоето от фиола, само че този кубо астронавта струва 30лв. Пише, за деца над 6г. На клипа се вижда, че голямо дете играе с него, то се управлява с ръце и целенасочени движения.

# 333
Нещо знае ли се за черния петък в двата мола, или ще е като миналата година...?  ooooh!
Обяви ли са по страниците в фейса една намаления по 20-на %, дет се казва не си заслужава да си вадиш портмонето. Но въпреки това мисля да отида на място, за някой са и 50% и ще следим онлай магазините. Ако мерните мебели с по голяма разпродажба или миялни машини ми пишете:)Simple SmileSimple Smile

# 334
  • Варна
Загледах се по-подробно в т.нар. торбичка - 100% е от някаква органза, ето на тази снимка, една бг блогърка използва торбичка за подаръци, каквито има навсякъде и в различни размери и цветове.
Скрит текст:
така е, аз си купих от зоя.бг торбичка за ядково мляко, впоследствие видях абсолютно същите, от органза, само че подаръчни, на джъмбо, 5 броя комплект за някакви смешни пари, та си купих и от там.
тъй че по-добре си спести парите, намери си подаръчна торбичка от органза, струват стотинки

# 335
  • Варна
Moringa , благодаря!
Пробвах аз с тензух/марля да цедя ядково мляко от необелен коноп.

Повече време цедих, отколкото блендирах... Sick

После това нещо няма начин да се изпере и ползва.
Хвърля се и нова. И ще излезе скъпо, ако всеки ден хвърляш.

От кафе няма да стане, защото трябва да се изтисква.
Ще търся подаръчна торбичка от органза.

# 336
  • Варна
Здравейте, къде мога да си отрежа кожено палто с косъм?

# 337
Здравейте! Simple Smile

Къде мога да купя метални кутии за сладки/бонбони на добри цени? В Джъмбо има само коледни, а по китайските магазини - нищо. Благодаря!

# 338

Миналата седмица в Гранд ми дадоха книжка с намаленията, които ще има. Почти всички магазини имаха оферти между 20-50%. Дали ще е голяма лудница?

# 339
Едва ли ще е повече от обикновено. Peace Оставам, обаче с убеждението, че в БГ още не знаем смисъла на Черния петък... Crossing Arms

# 340
  • Варна
Здравейте,
някой може ли да ме упъти откъде да купя фигурка за торта - футболист или нещо подобно, захарна или пластмасова?
Фирма Нигра продават разни консумативи за сладкарството. Преди няколко дни мъжът ми е взел комплект бутонки и футболна топка. Не знам точно за колко, но 2-3 лв. Заповядай: https://www.facebook.com/nigra.ood/about

# 341
  • гр.Варна
Момичета,във вас ми е надеждата.Не мога да намеря клипборд с калкулатор,а ми трябва много.

# 342
  • Варна, Пловдив
Здравейте, скоро възползвали ли сте от услугите на тапицер? Трябва ми за един кухненски ъгъл и столове. По възможност да се извърши вкъщи.

# 343
  • Варна
Здравейте, скоро възползвали ли сте от услугите на тапицер? Трябва ми за един кухненски ъгъл и столове. По възможност да се извърши вкъщи.
Здравейте, скоро ползвахме услугите на Рона Динкови, координатите са: ул.Гаврил Кръстевич 5-тел.0877-32-35-32. Претапицират по домовете, а на адреса е магазина за дамаски.

# 344
  • Варна, Пловдив
Здравейте, скоро ползвахме услугите на Рона Динкови, координатите са: ул.Гаврил Кръстевич 5-тел.0877-32-35-32. Претапицират по домовете, а на адреса е магазина за дамаски.
Останахте ли доволна от услугата, цените приемливи ли са, че въобще нямам представа как вървят?

Общи условия

Активация на акаунт