Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да препоръчате магазин, който продава удобни и стилни детски пижами?
Къде мога да намеря обущар, който може да стесни боти или ботуши, без да ги повреди?
Къде мога да намеря удобен домашен халат?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да препоръчате магазин, който продава удобни и стилни детски пижами?
-
Къде мога да намеря обущар, който може да стесни боти или ботуши, без да ги повреди?
-
Къде мога да намеря удобен домашен халат?
-
Къде мога да намеря качествени зимни грейки на разумни цени?
-
Къде мога да намеря момчешка шапка от трико или тънко плетено за тренировки?
Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.
. Знам, че е така, но в момента нямам толкова време да отделя- за разширяване на зеници и т.н. С малко бебе кърмаче съм и нямам кой да се съобразява с мен. Иначе си ходя в Св. Николай Чудотворец, последно преди две години. След това ми направиха изписаните очила в тяхната оптика- Хипократ.Нещо не ми бяха ок, размазано ми беше, болеше ме глава. Миналата година имах и голяма разправия с тях относно предлаганите лещи. Преди пет години си правих в Леонардо, след преглед там с апарат. Комфортно си виждах с очилата. Може би е било и късмет, но със сигурност при офталмолог е правилният начин. За момента временно ми трябва, да закърпя положението.