На пазар във Варна - 40

• 56 136
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
А бихте ли ми казали от къде мога да си купя ръчно изработени Коледни картички във Варна или поне такива, които наистина са различни и идейни?

# 301
  • при най-добрият мъж...
Следващата неделя на 29.11 ще има голям Арт базар в Мол Варна.Ще е разположен на -2 ниво,на пазара на мола.Ще участват творци от Варна само с ръчно изработени бижута,картички и подаръци.

# 302
  • Варна
Следващата неделя на 29.11 ще има голям Арт базар в Мол Варна.Ще е разположен на -2 ниво,на пазара на мола.Ще участват творци от Варна само с ръчно изработени бижута,картички и подаръци.
Много благодаря.

# 303
  • Варна
Трябва да си подновя диоптричните очила и съм се насочила към Леонардо. Преди години бях доволна от тях, а в
Хипократ ми скъсаха нервите. Искам там да ме прегледат с апарата за установяване сегашния диоптър. Миналата седмица обаче минах по обновения център и видях, че има няколко оптики Лепнардо вече. До Св. Никола са две или три. newsm78  Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.
Знам, че съветът ми е непоискан, но ще го напиша.
Не си проверявай диоптърът на машина. По - добре при офталмолог. Мисля, че и направление може да си вземеш.
Няма проблем Simple Smile. Знам, че е така, но в момента нямам толкова време да отделя- за разширяване на зеници и т.н. С малко бебе кърмаче съм и нямам кой да се съобразява с мен. Иначе си ходя в Св. Николай Чудотворец, последно преди две години. След това ми направиха изписаните очила в тяхната оптика- Хипократ.Нещо не ми бяха ок, размазано ми беше, болеше ме глава. Миналата година имах и голяма разправия с тях относно предлаганите лещи. Преди пет години си правих в Леонардо, след преглед там с апарат. Комфортно си виждах с очилата. Може би е било и късмет, но със сигурност при офталмолог е правилният начин. За момента временно ми трябва, да закърпя положението.

# 304
  • Варна
Трябва да си подновя диоптричните очила и съм се насочила към Леонардо. Преди години бях доволна от тях, а в
Хипократ ми скъсаха нервите. Искам там да ме прегледат с апарата за установяване сегашния диоптър. Миналата седмица обаче минах по обновения център и видях, че има няколко оптики Лепнардо вече. До Св. Никола са две или три. newsm78  Някой знае ли каква е разликата, къде има разнообразие от рамки на приемливи цени и къде има очен лекар с апарат, с какви марки лещи работят. Преди съм ходила на Драгоман.

Здравейте,лекарите им са на ул.Драгоман и в магазина до църквата св.Никола (магазина на ъгъла). Разнообразие има във всеки магазин,като този който е на Кн.Борис 29 се води аутлет. Разлика в магазините и цените няма.Въпрос на късмет е къде ще ви направят по-голяма отстъпка Simple Smile

Благодаря! А как така въпрос на късмет е отстъпката? В този аутлет рамките са по-евтини или по-стари модели? Може и на ЛС да не развидняваме темата.  bouquet

# 305
  • Варна
Някой да е ходил на изложбата на папагали в Гранд мол? Струва ли си?

Колко време, ориентировъчно, отнема пътя с автобус от центъра до последната спирка във Виница в час пик?

# 306
  • Deutschland/HE
Някой да е ходил на изложбата на папагали в Гранд мол? Струва ли си?

Колко време, ориентировъчно, отнема пътя с автобус от центъра до последната спирка във Виница в час пик?

eто тук може да провериш: http://www.varnatraffic.com/bg-BG/Line/Index/31

# 307
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Магазини за сувенири някой да ми препоръча?Търся нещо като рог на изобилието или друга статуетка за подарък.

# 308
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ходихме на изложбата с папагалите,хубави са,но чак пък да си струва  newsm78 10 минутки вътре ми костваше 20лв. с малката защото настоя за снимки.Честно казано очаквах площтта да е по-голяма и съответно по-интересно вътре.

# 309
Здравейте,

искам да купя на сина си за подарък от тези играчки ,които летят от човешка длан / имам миньони и най-различни/ искам да попитам някой купувал ли е подобни и с какви впечатления сте останали от тях?

# 310
Здравейте,

искам да купя на сина си за подарък от тези играчки ,които летят от човешка длан / имам миньони и най-различни/ искам да попитам някой купувал ли е подобни и с какви впечатления сте останали от тях?
Днес получих астронафт, който трябва да лети от ръка. Довечера като заспи малкият ще го пробвам и ще пиша, за да не го види сега.

# 311
Момичета какво слагате и от къде купувате ароматизатор за  сушилни, кърпички ли какво, на коя марка? В пералнята ползвам и омекотител, но мине ли прането през сушилня и до там с миризмата.

# 312
  • Varna
Момичета какво слагате и от къде купувате ароматизатор за  сушилни, кърпички ли какво, на коя марка? В пералнята ползвам и омекотител, но мине ли прането през сушилня и до там с миризмата.

http://www.marvi.bg/yumos-parfiumen-sprej-za-textil-cvetna-gradi … 500-ml-11653.html розов

ИЛИ
http://www.preparati.bg/products.php?id=3397#sthash.sYXbZx6a.dpbs син
По-добро не мисля,че ще намериш Wink

# 313

http://www.marvi.bg/yumos-parfiumen-sprej-za-textil-cvetna-gradi … 500-ml-11653.html розов

ИЛИ
http://www.preparati.bg/products.php?id=3397#sthash.sYXbZx6a.dpbs син
По-добро не мисля,че ще намериш Wink

+1 за Sano, изключително съм доволна от всичките им продукти ! Омекотителя за дрешките на малкия също е Sano(бял) и съм влюбена в този аромат .

# 314
  • Варна
тоя спрей Сано от къде може да се купи, само онлайн ли?

Общи условия

Активация на акаунт