На пазар във Варна - 40

• 56 017
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Да, наистина има ли тема за варианти за празнуване на НГ около Варна?

# 61
Здравейте, търся хубави пижами (дамски и мъжки) знаете ли някой хубав магазин.

# 62
  • Варна
Здравейте, момичета. Търся добър обущар, който да работи на нормални цени някъде около Левски, Чаталджа или Центъра. Днес оставих едни обувки при обущара до спирка Явор в Левски, но за смяна на две капачки ми взе 7 лв.  Shocked

# 63
  • при най-добрият мъж...
На ул.Пирин,срещу "Вега тойс" имаше обущарско ателие.В един от входовете беше.Не знам обаче как работи и цените как са.

# 64
# 65
  • Вестерос
Здравейте, търся хубави пижами (дамски и мъжки) знаете ли някой хубав магазин.
Дебели или памучни?

# 66
  • Варна
На ул.Пирин,срещу "Вега тойс" имаше обущарско ателие.В един от входовете беше.Не знам обаче как работи и цените как са.
+1

# 67
  • Варна
Да, наистина има ли тема за варианти за празнуване на НГ около Варна?
Има тема в Туризъм, но тя е обща за БГ и чужбина.

# 68
  • при най-добрият мъж...
Аз съм пяла две Нови Години на един комплекс над с.Рогачево.Знам,че офертата беше с една нощувка,вечеря на блок маса и закуска на следващата сутрин. "Хармони Хилс" се казва комплекса.

# 69
  • ride my bike...
Може ли да ми препоръчате асансьорен сервиз - за абонаментна поддръжка на асансьор в панелен блок и ремонт

# 70
  • Вестерос
То май само 2 фирми има  Confused

# 71
Привет, препоръчайте ми моля цифрова телевизия с повече филмови канали /със субтитри/.
Преди бях доволна от МСат, но постепенно махнаха любимите ми канали /тв1000, дива, филм+/.
Булсат също нямат Дива, а често разпускам със сериалчета по този канал.

Благодаря предварително!

# 72
  • Варна
Привет, препоръчайте ми моля цифрова телевизия с повече филмови канали /със субтитри/.
Преди бях доволна от МСат, но постепенно махнаха любимите ми канали /тв1000, дива, филм+/.
Булсат също нямат Дива, а често разпускам със сериалчета по този канал.

Благодаря предварително!

Без да е реклама - ние сме на ТКВ, имат Diva и други канали като АХN, АХN White и Black, както и много други канали с надписи.

Кога беше деня с намаленията в Хиполенд?

# 73
  • при най-добрият мъж...
Ние също сме на Мсат,обаче имаме Дива и всички АХN.Дали има значение квартала?

# 74
Не, едва ли е има значение квартала. Обадих се на оператор на МСАТ и ми казаха, че Дива я спират за постоянно. На цифровата телевизия вече я няма, на аналоговата още я излъчват - не знам докога.
На сайта им пише, че има "обновяване и разместване на ТВ канали", така че очаквам и други промени...

dessitta, благодаря, ще погледна. Ще избирам между тях и мтел за интернет. Впрочем, казаха ми, че цифровата телевизия на Мтел била много добре, а проблемите отпреди - отстранени. Впечатления при вас?

Общи условия

Активация на акаунт